Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano

Mnie od "Justice" ręce już bolały jak zabierałem na posiedzenie. Do potworka od Kalela to już stojak trzeba by zamówić.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 390,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

No właśnie nie widzę miejsca dla tego na półce :/. Z drugiej strony, widziałem na multiversum tylko 3 tomy runu Morrisona i balem się że to nie wszystko. 

Opublikowano

Bardzo przyjemna lektura, co by było, gdyby scenarzyści nie z(pipi)ali wcześniej życia Parkerowi

46434220_189913428609313_781361156096157

Opublikowano

:banderas:

Tylko te dwie ostatnie okładki jakieś takie za bardzo podobne. 

Opublikowano

Ktoś czytał tego Metala? Jestem tego ciekaw i nie wiem czy się zabierać. Mają na atomcomics Road to metal w przyzwoitej cenie. Jakieś opinie? Warto?

Opublikowano

Atom jest drogi, nigdy tam nic nie kupiłem, od lat tylko multiversum.

Opublikowano

Ja kupiłem na panini.de. Koszt jednego egzemplarza 3.99€

Opublikowano

Mam zamiar wziąć się za Kingdom Come bo jakoś mnie ominęło jak i za Blackest Night. Tylko które brać? Wyszło już kilka edycji od zwykłych po deluxe.

Opublikowano

Rękawica super komiks, poczułem się jak za czasów TM-Semic, dużo bohaterów, nawalanka, dobry scenariusz. 

Opublikowano

Kto wydal ta rekawice I jaka Cena ,moze sobie zrobie present na swieta.

Opublikowano

U mnie sporo wleciało z Rebirthów: Superman tom 4, Teen Titans i do tego Action Comics 1. Ten ostatni mnie najbardziej zaciekawił, bo pomysł z Lexem jako strażnikiem Metropolis zawsze na plus!

A czy ktoś może zamawiał anntologie Aquamana? Jakie konkretnie komiksy zawiera?

Opublikowano

DSC00734.jpg

Postarali się :notbad:  Myślałem, że na święta nie dotrze paczka, a tu proszę. Będzie czytane.

Opublikowano

Blackest Night, uwielbiam ten komiks. A po nim Brightest Day. Latarnikom brakuje teraz takiego eventu. 

Opublikowano

Jeszcze Sinestro Corps War. A (pipi), zamawiam bo brakuje mi w kolekcji!

Jeszcze ta zapowiedz runu Morrisona na koniec jego GL #1 <3 <3 <3

Opublikowano
Godzinę temu, Kalel napisał:

Multiversum?

Ta, nie mieli na stanie Kingdom Come więc myślałem, że dłużej potrwa sprowadzanie ale dali radę.

Dranie... teraz będę musiał uzupełnić o resztę Latarni.