Nie pamiętasz hasła?
Mnie się podobają.
31 lipca 20168 l
Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen. A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re
4 kwietnia 20169 l
kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne
15 marca 201510 l
O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych. Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach: Jak
Dej pan fotkę kolekcji, to też inaczej się to zaprezentuje ;)
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.