Jump to content

Genshin Impact

Shen

Recommended Posts

Posted (edited)

Gra wychodzi za 18 dni, f2p open world rpg, multi w postaci raid bossow i dungeonow.

Gra dostepna na ios/android/ps4/pc i w przyszlosci switch. Cross save, wiec mozna grac w pracy na telefonie a pozniej odpalic gre na konsoli/pc.

Edited by Shen
Posted

Azjaci ale czy chinczycy to nie wiem, od kilku lat maja juz na rynku inne rpg Honkai Impact, ale tamto to typowa mobilka z malymi lokacjami. Poogladalem gameplaye i gra zapowiada sie niezle, a ze jest darmo to ryzykuje najwyzej strate kilku godzin zycia.

Posted

Niestety doczytałem i cross play jest pomiedzy wszystkimi platformami, ale cross save tylko mobilki - pc. Ps4 odciete od tej mozliwosci :(

• 3 weeks later...
Posted

a to fakt, kumpel ma prosiaka i pisał, że gra klatkuje :pawel:  na kompie mi smiga płynnie na max detalach a nie jest to zaden potwór

Posted (edited)
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Na podstawowym ps4 jest masakra z płynnością. Całkiem okej ta gra ale jakoś nie za bardzo mam ochotę w to grać xD 

ja mam spora ekipe do grania, wszystko zalezy od tego jak fajny jest coop

darmowe gemy

Edited by Shen
Posted (edited)

Pograłem chwilę na PC i Andro i podoba mnie się. Eksperyment w postaci BOTW z elementami gier gacha póki co wydaje się całkiem udany mamy tonę eksploracji, gotowania, ulepszania postaci, zbierania postaci. Jest dużo lore i generalnie to gra się w to jak w normalnego Jrpg.

QgpS6PI.png

Możecie mnie dodawać :D

Edited by Dr.Czekolada
Posted (edited)
5 godzin temu, Dr.Czekolada napisał:

Możecie mnie dodawać :D

Moj friend code 700857891

Ja wlasnie za mapke sie zbieram, musze podbic level do coopa bo znajomi odskoczyli

Edited by Shen
Posted

Level tu nie ma az takiego znaczenia, trzeba pozniej ogarniac żywioły i kombinowac z przeciwnikami.

Początek wiadomo, że lecisz jak przecinak, a max level to chyba 80 teraz.

Posted

Na czym grasz? Na pc mi działa elegancko, na telefonie na minimalnych tez nie jest zle. Ludzie narzekaja na optymalizacje na ps4.