mihauu 8 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 12 minut temu, easye napisał: A jaka cene za ten zestaw była? 3599 zł. Wiem, że osobno kupując byłoby nieco taniej, ale cóż. Trzeba było brać co dają Choć mogłem wybrać opcję bez gier za 28xx zł, ale gry też chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Filipiniakos 1 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 3599 zł. Wiem, że osobno kupując byłoby nieco taniej, ale cóż. Trzeba było brać co dają Choć mogłem wybrać opcję bez gier za 28xx zł, ale gry też chciałem.Czyli kamera i pad do wzięcia obowiązkowo ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
mihauu 8 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 2 minuty temu, Filipiniakos napisał: Czyli kamera i pad do wzięcia obowiązkowo ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
lonek_rwl 11 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Tak swoją droga to wiadomo kiedy konsole będą normalnie dostępne? Styczeń? Marzec?I drugie pytanie czy coś wiadomo o kolejnym rzucie przed świetami? Ktoś mi mówił o 15 grudnia?Myślałem że jestem dojrzały i „spokojnie kochanie, rozumiem że konsole są niedostępne i nie dostanę pod choinkę” ale im bliżej świąt tym mam coraz gorszy humor Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Godzinę temu, mihauu napisał: Jest Jednak dorzucili ekspres do kawy za dodatkowe 3999zl? xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mihauu 8 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jednak dorzucili ekspres do kawy za dodatkowe 3999zl? xD...ale talerz był gratis Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 54 minuty temu, lonek_rwl napisał: Tak swoją droga to wiadomo kiedy konsole będą normalnie dostępne? Styczeń? Marzec? I drugie pytanie czy coś wiadomo o kolejnym rzucie przed świetami? Ktoś mi mówił o 15 grudnia? Myślałem że jestem dojrzały i „spokojnie kochanie, rozumiem że konsole są niedostępne i nie dostanę pod choinkę” ale im bliżej świąt tym mam coraz gorszy humor Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ploty wskazują na kwiecień 2021 jeśli chodzi o normalną dostępność. Nie ma żadnych oficjalnych informacji o kolejnych rzutach przed świętami, ale były tez jakieś ploty o tym ze rzekomo MM mógłby cos mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 9 minut temu, LeifErikson napisał: Ploty wskazują na kwiecień 2021 jeśli chodzi o normalną dostępność. Nie ma żadnych oficjalnych informacji o kolejnych rzutach przed świętami, ale były tez jakieś ploty o tym ze rzekomo MM mógłby cos mieć. Nawet jakby rzucili na start to co chcą wyprodukować do marca czyli około 5-6 milionów sztuk to by wszystko poszło pierwszego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
mihauu 8 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Ja dla jaj wystawiłem swojego golasa + pad - poszedł od ręki za piątkę xd A co dopiero tuż przed świętami będzie się działo xdBardzo śmieszne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Do mnie zadzwonili przed chwilą, ale zestaw fifa i sackboy, podziękowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Po ile oni ten zestaw puszczają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Filipiniakos 1 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Do mnie zadzwonili przed chwilą, ale zestaw fifa i sackboy, podziękowałem.Daj im namiar do mnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Kurva opie dawaj namiar Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 55 minut temu, areka napisał: Ja dla jaj wystawiłem swojego golasa + pad - poszedł od ręki za piątkę xd A co dopiero tuż przed świętami będzie się działo xd Serio na Allegro po tyle schodzą i ktoś Ci za to zapłacił? Widząc takie oferty, myślałem, że to jakieś puste podbicia licytacji albo zakupy robione przez puste konta, które i tak nie płacą, a jedynie liczą, że sprzedawca zabuli prowizję. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 16 minut temu, l33t napisał: Serio na Allegro po tyle schodzą i ktoś Ci za to zapłacił? Widząc takie oferty, myślałem, że to jakieś puste podbicia licytacji albo zakupy robione przez puste konta, które i tak nie płacą, a jedynie liczą, że sprzedawca zabuli prowizję. Tez jestem zdziwiony. W lubelskim jest kupe golasow 3300-3700 bez przekretow. Po 4500-5000 to te bundle ostatnie z Euro Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 ja pier... to juz powinno byc karane Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 1 godzinę temu, gnom napisał: ja pier... to juz powinno byc karane Przecież to ewidentny troll Cytuj Odnośnik do komentarza
Filipiniakos 1 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jakaś nakładka na zdjęcie i bajeruje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
rah 153 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Przed chwilą MM wprowadził numer mojej przesyłki więc liczę że w poniedziałek będę miał, zmieszczą się w terminie do 15. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 8 godzin temu, lonek_rwl napisał: Tak swoją droga to wiadomo kiedy konsole będą normalnie dostępne? Styczeń? Marzec? I drugie pytanie czy coś wiadomo o kolejnym rzucie przed świetami? Ktoś mi mówił o 15 Jaki sklep mialby dostać 15? Na MM to nie ma co liczyc, bo dopiero co zrealizowali dostawy z 23.11, Mediaexpert tez niedawno wrzucał, Euro miało 50 szt raptem, moim zdaniem teraz to juz albo po świętach, albo w nowym roku najwcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 2 godziny temu, rah napisał: Przed chwilą MM wprowadził numer mojej przesyłki więc liczę że w poniedziałek będę miał, zmieszczą się w terminie do 15. Z Allegro czy przez sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Przed chwilą MM wprowadził numer mojej przesyłki więc liczę że w poniedziałek będę miał, zmieszczą się w terminie do 15.Stawiałbym na wtorek. U mnie numer wprowadzono we wtorek a konsolę miałem w czwartek. U siebie masz po drodze niedzielę. Wyjdzie z magazynu raczej dopiero w poniedziałek.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
rah 153 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 49 minut temu, bartiz napisał: Z Allegro czy przez sklep? Przez sklep. 19 minut temu, RadkoR napisał: Stawiałbym na wtorek. W sumie chyba masz rację co do wtorku. Tak czy inaczej do 15 będzie. Już luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 16 minut temu, rah napisał: Przez sklep. W sumie chyba masz rację co do wtorku. Tak czy inaczej do 15 będzie. Już luzik. Kiedy zamawiales? I ile mniej więcej miałeś status "wystawiono paragon" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi