Opublikowano 28 października 20204 l 16 minut temu, Labtec napisał: Koniec końców komsoli nie będzie, ale fajne wspomnienie zostanie na całe życie
Opublikowano 28 października 20204 l Dla mnie to jak małpy w zoo. W życiu czegoś takiego nie zrozumiem, walczyć o kawałek plastiku jak goryl.
Opublikowano 28 października 20204 l 1 godzinę temu, XM. napisał: Dla mnie to jak małpy w zoo. W życiu czegoś takiego nie zrozumiem, walczyć o kawałek plastiku jak goryl. Nie tylko walczą o plastik. O żywa rybkę również
Opublikowano 28 października 20204 l Podczas premiery PS4 wiadomo było że mogą być konsole na półkach i faktycznie były poza preorderem. A teraz nic nie wiadomo. Ja tam przejadę się rano do MM i sprawdzę na własne oczy. Z pustymi rękami nie zamierzam wracać. Kupie przynajmniej te nowe słuchawki albo pilot
Opublikowano 28 października 20204 l Po prostu Polacy to kompetytywny naród, jak jest jakakolwiek okazja porywalizować, to jej nie przepuszczą Nawet tu na forumku niektórzy specjalnie nie złożyli preorderków na PS5 żeby wywalczyć swój egzemplarz, a nie lamersko kurierem dostać.
Opublikowano 28 października 20204 l Ja też przejadę się rano 19tego do media expert (mam zagadane z kierownikiem aby mi odłożył konsole) i do neonetu, ale jakoś nie liczę, że dostanę konsole.
Opublikowano 28 października 20204 l 1 godzinę temu, mugen napisał: Po prostu Polacy to kompetytywny naród, jak jest jakakolwiek okazja porywalizować, to jej nie przepuszczą Nawet tu na forumku niektórzy specjalnie nie złożyli preorderków na PS5 żeby wywalczyć swój egzemplarz, a nie lamersko kurierem dostać. Polacy? Polecam oglądnąć otwarcia elektormarketów w USA podcza black friday. Jest tego trochę na YT. Tam to dopiero jest „walka” i „rywalizacja”.
Opublikowano 28 października 20204 l Czy jest tu ktos z opłaconym preorderem w MM? Dzwonili do Was z MM? Zobaczyłem nieodebrane połączenie z ich infolinii, na którą nie da się oddzwonić i teraz zastanawiam się o co może chodzić. Mam nadzieję, ze nie chodzi o problemy z dostępnością.
Opublikowano 28 października 20204 l Bez obaw. Twoja konsola na pewno jest już gdzieś pomiędzy dziesiątkami innych na palecie w magazynie.
Opublikowano 28 października 20204 l Autor 11 minut temu, LeifErikson napisał: Czy jest tu ktos z opłaconym preorderem w MM? Dzwonili do Was z MM? Zobaczyłem nieodebrane połączenie z ich infolinii, na którą nie da się oddzwonić i teraz zastanawiam się o co może chodzić. Mam nadzieję, ze nie chodzi o problemy z dostępnością. dzwonią tylko żeby wcisnąć dodatkową gwarancję
Opublikowano 28 października 20204 l 10 minut temu, LeifErikson napisał: Czy jest tu ktos z opłaconym preorderem w MM? Dzwonili do Was z MM? Zobaczyłem nieodebrane połączenie z ich infolinii, na którą nie da się oddzwonić i teraz zastanawiam się o co może chodzić. Mam nadzieję, ze nie chodzi o problemy z dostępnością. Tak do mnie dzwonili przy probie oddzwonienia - nie ma takiego nr. Zadzwonilem na infolinie podalem nr zamowienia i dowiedzialem sie ze niestety bylem tam któryś w kolejce i nie zalapalem sie. I czy sie decyduje na kolejny rzut w styczniu czy maja zwrocic pln.
Opublikowano 28 października 20204 l @sajmon34 a kiedy robiłeś preordera? Bo coś tu nie gra. Do wszystkich dzwonią i zapewniają o braku problemów z dostępnością, a Tobie mówią, żebyś poczekał do stycznia, pomimo opłacenia całości. Przecież to pewny Klient dla nich Edytowane 28 października 20204 l przez ginn
Opublikowano 28 października 20204 l 3 hours ago, mugen said: Po prostu Polacy to kompetytywny naród, jak jest jakakolwiek okazja porywalizować, to jej nie przepuszczą Nawet tu na forumku niektórzy specjalnie nie złożyli preorderków na PS5 żeby wywalczyć swój egzemplarz, a nie lamersko kurierem dostać. Ja? Nie zdążyłem.
Opublikowano 28 października 20204 l 10 minut temu, sajmon34 napisał: Tak do mnie dzwonili przy probie oddzwonienia - nie ma takiego nr. Zadzwonilem na infolinie podalem nr zamowienia i dowiedzialem sie ze niestety bylem tam któryś w kolejce i nie zalapalem sie. I czy sie decyduje na kolejny rzut w styczniu czy maja zwrocic pln. OMG. A skladales pre-order w dzień ogloszenia oferty czy jakos później? Ja zamówiłem 17 września, więc zdziwiłbym się jakby chodzilo o spóźnienie, bez jaj. Teraz probuje zadzwonić na infolinie i nie odbierają...
Opublikowano 28 października 20204 l 3 minuty temu, LeifErikson napisał: OMG. A skladales pre-order w dzień ogloszenia oferty czy jakos później? Ja zamówiłem 17 września, więc zdziwiłbym się jakby chodzilo o spóźnienie, bez jaj. Teraz probuje zadzwonić na infolinie i nie odbierają... Ja zaplacilem tylko zaliczke. Skladalem dosc szybko bo o 9 rano. Edytowane 28 października 20204 l przez sajmon34
Opublikowano 28 października 20204 l COś cieżko w to uwierzyć bo tu na forum ludzie o 17 zamawiali i maja info że będzie. A dzwonią po to żeby dosprzedać jakieś akcesorium, gre czy gware i przypomnieć o dopłacie.
Opublikowano 28 października 20204 l @LiŚciu przecież sobie jaja robie Spokojnie starczy dla wszystkich preorderowców i na półki co nie co zostanie. Oj beda filmiki
Opublikowano 28 października 20204 l 2 minuty temu, sajmon34 napisał: Ja zaplacilem tylko zaliczke. Skladalem dosc szybko bo o 9 rano. Była w ogóle taka opcja w MM? Ja oplacilem całość koło 14:00 17 września i w zyciu bym nie pomyslal, ze to za późno, zwlaszcza ze potem konsola pojawiała się jeszcze w ofercie MM raz czy dwa.
Opublikowano 28 października 20204 l Byla opcja. Sam zaplacilem 299zl. I tak jak pisali przedmówcy telefon z MM dotyczył gwary i ewentualnych akcesoriow. Chcialem potem oddzwonic aby sluchawki domowic i - nie ma takiego nr
Opublikowano 28 października 20204 l Może MM ma priorytet na opłacone już konsole, a jeśli ktoś wpłacił tylko zaliczkę to leci na koniec kolejki. Łatwiej powiedzieć że nie ma konsoli na premierę klientowi który zapłacił 299zł niż temu co zapłacił całość. Chociaż z drugiej strony pewnie lwia część ludzi wpłaciła tylko zaliczkę, Edytowane 28 października 20204 l przez iks
Opublikowano 28 października 20204 l Byla opcja. Sam zaplacilem 299zl. I tak jak pisali przedmówcy telefon z MM dotyczył gwary i ewentualnych akcesoriow. Chcialem potem oddzwonic aby sluchawki domowic i - nie ma takiego nr [emoji4]A jaki to numer jeśli można spytać coś z Wawy z początkiem 22 ?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 28 października 20204 l 3 minuty temu, BatataPl napisał: A jaki to numer jeśli można spytać coś z Wawy z początkiem 22 ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Tak, 22 początek z centralnej infolini.
Opublikowano 29 października 20204 l Czy po tych ich telefonie dostaliście maila? bo do mnie nic nie przyszło