Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 843 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Jednak przekręcone zegary

Spoiler

Vi_atSjNXJBF4flfmBBehORW99wBLpv-SxI8g5QL

Opublikowano
Podobno jakieś problemy z ME:

Typie, przeczytaj do końca tweety, masz odpowiedź Media, że wszystko gra i od jutra szykują paczki.
Opublikowano

Twierdzą, że sprzęt działa jak żyleta. Testują sobie wszystkie sztuki i każdy dostanie używkę :shieeet:

Opublikowano
7 minut temu, Mitra napisał:

Twierdzą, że sprzęt działa jak żyleta. Testują sobie wszystkie sztuki i każdy dostanie używkę :shieeet:

Wlasnie wyslalem maila zeby na mojej wbili juz platyne w DS

W cw bedzie zaorane

Opublikowano
33 minuty temu, schabek napisał:

W cw bedzie zaorane

cw? Nie za bardzo się orientuję co jest 5:sweat:

Edytowane przez Mitra

Opublikowano
Teraz, Mitra napisał:

cw? Nie za bardzo się orientuję co jest 5:sweat:

To dobrze o Tobie świadczy, pozdrawiam

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

Komukolwiek zmienił się status w Neonet z "Oczekiwanie na weryfikację" na coś innego?

Niestety nie 

Opublikowano

Nie ma to jak sprawdzona Niemiecka solidność. :sir:

MM wywiązuje się z preorderow koncertowo. Pomimo pandenii i zamkniętych sklepów, punkty odbioru działają sprawnie. Zamówień tez nie anulują czyli w czwartek można jechać po konsole bo będą dostępne online. Jeśli strona nie wykrzaczy się podczas próby zakupienia konsoli oczywiście. Xboxa kupiłem za 3 podejściem. :pawel: 

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof Tomczak napisał:

Dodatkowo pojawiły sie bundle z dodatkowym padem i Fifa 21 w systemie.

Jaka cena, bo taki januszowy zestaw akurat mój brat by przyjął XD

Opublikowano

Empik mi wysłał wiadomość, że wysłali mi PS5 preorder, ale cena 250zł. Więc nie wiem czy wysłali mi tylko voucher, czy już konsole i mam najpierw zapłacić 250zł i zaraz całość? Bo jak składałem preordera to nie dostałem żadnego maila z informacją gdzie mam wpłacić kasę. 

Opublikowano

Media Markt w końcu ogarnął i zmienili mi paczkomat na kuriera DPD.

Opublikowano

No i jednak nie ma plejki za 250 zł :D empik się upomniał o dopłatę i przy okazji zmienili z paczkomatu na kuriera. Pytałem babeczki, która mnie obsługiwała - konsole powinny być u klientów w dzień premiery.

Opublikowano
Godzinę temu, Pawliko napisał:

Empik mi wysłał wiadomość, że wysłali mi PS5 preorder, ale cena 250zł. Więc nie wiem czy wysłali mi tylko voucher, czy już konsole i mam najpierw zapłacić 250zł i zaraz całość? Bo jak składałem preordera to nie dostałem żadnego maila z informacją gdzie mam wpłacić kasę. 

Mam taką samą sytuację i status zmienił mi się już w piątek, dzwoniła wtedy również Pani i mówiła, że w poniedziałek skontaktują się w celu przekazania informacji o dalszych krokach. Jednak jeszcze nikt do mnie nie dzwonił. 

28 minut temu, tata_arek napisał:

No i jednak nie ma plejki za 250 zł :D empik się upomniał o dopłatę i przy okazji zmienili z paczkomatu na kuriera. Pytałem babeczki, która mnie obsługiwała - konsole powinny być u klientów w dzień premiery.

Jak poinformowali cię o dalszej dopłacie? 

Opublikowano

Neonet już jedzie z koksem. Zamówienie przyjęto do realizacji :)

Opublikowano
42 minuty temu, nehm napisał:

Media Markt w końcu ogarnął i zmienili mi paczkomat na kuriera DPD.

Zmieniają z automatu czy trzeba nadal ich błagać ?