Opublikowano 16 listopada 20204 l 3 godziny temu, ginn napisał: Jak tam sytuacja się rozwinęła? Od tego czasu cisza.
Opublikowano 16 listopada 20204 l 14 minut temu, vateusz123 napisał: Podobno jakieś problemy z ME: Gdybym był takim konsultantem i dziennie odbierał kilkanaście telefonów z durnymi pytaniami o ps5 to sam bym tak trolował ludzi. Lol https://twitter.com/MediaExpert_PL/status/1328419939091423235?s=20 Edytowane 16 listopada 20204 l przez pistaczek
Opublikowano 16 listopada 20204 l Podobno jakieś problemy z ME: Typie, przeczytaj do końca tweety, masz odpowiedź Media, że wszystko gra i od jutra szykują paczki.
Opublikowano 16 listopada 20204 l Twierdzą, że sprzęt działa jak żyleta. Testują sobie wszystkie sztuki i każdy dostanie używkę
Opublikowano 16 listopada 20204 l 7 minut temu, Mitra napisał: Twierdzą, że sprzęt działa jak żyleta. Testują sobie wszystkie sztuki i każdy dostanie używkę Wlasnie wyslalem maila zeby na mojej wbili juz platyne w DS W cw bedzie zaorane
Opublikowano 16 listopada 20204 l 33 minuty temu, schabek napisał: W cw bedzie zaorane cw? Nie za bardzo się orientuję co jest 5 Edytowane 16 listopada 20204 l przez Mitra
Opublikowano 16 listopada 20204 l Teraz, Mitra napisał: cw? Nie za bardzo się orientuję co jest 5 To dobrze o Tobie świadczy, pozdrawiam
Opublikowano 17 listopada 20204 l Komukolwiek zmienił się status w Neonet z "Oczekiwanie na weryfikację" na coś innego?
Opublikowano 17 listopada 20204 l 15 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Komukolwiek zmienił się status w Neonet z "Oczekiwanie na weryfikację" na coś innego?
Opublikowano 17 listopada 20204 l 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Komukolwiek zmienił się status w Neonet z "Oczekiwanie na weryfikację" na coś innego? Niestety nie
Opublikowano 17 listopada 20204 l Nie ma to jak sprawdzona Niemiecka solidność. MM wywiązuje się z preorderow koncertowo. Pomimo pandenii i zamkniętych sklepów, punkty odbioru działają sprawnie. Zamówień tez nie anulują czyli w czwartek można jechać po konsole bo będą dostępne online. Jeśli strona nie wykrzaczy się podczas próby zakupienia konsoli oczywiście. Xboxa kupiłem za 3 podejściem.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Kilka sztuk w dostawach juz widnieje w MM. Dodatkowo pojawiły sie bundle z dodatkowym padem i Fifa 21 w systemie.
Opublikowano 17 listopada 20204 l 3 minuty temu, Krzysztof Tomczak napisał: Dodatkowo pojawiły sie bundle z dodatkowym padem i Fifa 21 w systemie. Jaka cena, bo taki januszowy zestaw akurat mój brat by przyjął XD
Opublikowano 17 listopada 20204 l Empik mi wysłał wiadomość, że wysłali mi PS5 preorder, ale cena 250zł. Więc nie wiem czy wysłali mi tylko voucher, czy już konsole i mam najpierw zapłacić 250zł i zaraz całość? Bo jak składałem preordera to nie dostałem żadnego maila z informacją gdzie mam wpłacić kasę.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Media Markt w końcu ogarnął i zmienili mi paczkomat na kuriera DPD.
Opublikowano 17 listopada 20204 l No i jednak nie ma plejki za 250 zł empik się upomniał o dopłatę i przy okazji zmienili z paczkomatu na kuriera. Pytałem babeczki, która mnie obsługiwała - konsole powinny być u klientów w dzień premiery.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Godzinę temu, Pawliko napisał: Empik mi wysłał wiadomość, że wysłali mi PS5 preorder, ale cena 250zł. Więc nie wiem czy wysłali mi tylko voucher, czy już konsole i mam najpierw zapłacić 250zł i zaraz całość? Bo jak składałem preordera to nie dostałem żadnego maila z informacją gdzie mam wpłacić kasę. Mam taką samą sytuację i status zmienił mi się już w piątek, dzwoniła wtedy również Pani i mówiła, że w poniedziałek skontaktują się w celu przekazania informacji o dalszych krokach. Jednak jeszcze nikt do mnie nie dzwonił. 28 minut temu, tata_arek napisał: No i jednak nie ma plejki za 250 zł empik się upomniał o dopłatę i przy okazji zmienili z paczkomatu na kuriera. Pytałem babeczki, która mnie obsługiwała - konsole powinny być u klientów w dzień premiery. Jak poinformowali cię o dalszej dopłacie?
Opublikowano 17 listopada 20204 l 42 minuty temu, nehm napisał: Media Markt w końcu ogarnął i zmienili mi paczkomat na kuriera DPD. Zmieniają z automatu czy trzeba nadal ich błagać ?