Opublikowano 18 listopada 20204 l 10 minut temu, Krzysztof Tomczak napisał: U nas w markecie juz paczki spakowane i gotowe do zabrania przez kuriera.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Właśnie, otrzymałem wiadomość sms ze konsola jest gotowa do odbioru, sklep neonet Edytowane 18 listopada 20204 l przez lekki
Opublikowano 18 listopada 20204 l Teraz, lekki napisał: Właśnie, otrzymałem wiadomość sms ze konsola jest gotowa do odbioru jak sms to możesz próbować, ale pewnie i tak przy kasie się zorientują że jutro do wydania
Opublikowano 18 listopada 20204 l Kureła, prawie 12.00 a na moim zamówieniu Media Markt (kurier) dalej wisi tylko status Opłacono. Żadnego maila też nie dostałem. Nie powiem, trochę stresik.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Dostalem cynk od insidera w MM ze maja 300 sztuk do sprzedazy online na magazynie u nas w miescie. Normalnie przeslal mi fotke mms. Takze wydaje mi sie ze moze byc duzo lepiej niz sie spodziewalismy z dostepnoscia jutro.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 11 minut temu, kanabis napisał: Dostalem cynk od insidera w MM ze maja 300 sztuk do sprzedazy online na magazynie u nas w miescie. Normalnie przeslal mi fotke mms. Takze wydaje mi sie ze moze byc duzo lepiej niz sie spodziewalismy z dostepnoscia jutro. to jest sprzedaż online - na cały kraj, nie na miasto. wczoraj było info z innego MM, że 600 szt na całą Polske online. Ty jesteś z Ostrołeki? wątpie żeby rzucili 600szt na miasto 50k ludności. Na pół milionowe miasto gdyby tyle rzucili to by było dużo. btw. na allegro kup teraz są już sztuki z napedem od 2900zł, rozsądna bardzo cena jak ktoś ma ciśnienie. Edytowane 18 listopada 20204 l przez Fanek
Opublikowano 18 listopada 20204 l U nas w markecie juz paczki spakowane i gotowe do zabrania przez kuriera.MM ?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 listopada 20204 l 46 minut temu, sajmon34 napisał: Pare min temu dzwonilem do mm. Wszystkim co mieli paczkomat a nie odbierali telefonu z MM (jak ja) dzis o 09.30 zmienili na kuriera. Choc nie ma info na stronie. U mnie dalej paczkomat. Pani kazala sie nie przejmowac. Zapewnila dostawe konsoli w dniu jutrzejszym. Sciemniaja grubo ja już mam nr paczki do paczkomatu więc nie wszystkim zmienili
Opublikowano 18 listopada 20204 l Będzie możliwość zamówienia i odbioru tego samego dnia w mm(czyli czy będą mieli fizycznie na stanie) czy tylko wysyłka z magazynu centralnego ? Jeżeli tylko druga możliwość to istnieje prawdopodobieństwo , że czas realizacji przesunie się na poniedziałek- wtorek tygodnia następnego znając mm.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 18 minut temu, Fanek napisał: to jest sprzedaż online - na cały kraj, nie na miasto. wczoraj było info z innego MM, że 600 szt na całą Polske online. Ty jesteś z Ostrołeki? wątpie żeby rzucili 600szt na miasto 50k ludności. Na pół milionowe miasto gdyby tyle rzucili to by było dużo. btw. na allegro kup teraz są już sztuki z napedem od 2900zł, rozsądna bardzo cena jak ktoś ma ciśnienie. To moze 300 na cala polske mial na mysli. A zdjecie bylo konsoli jakiegos preorderowca. W kazdym razie zaprosil mnie z hajsem i moze bede mial jutro konsolke co za zwrot akcj
Opublikowano 18 listopada 20204 l na olx juz ceny ida w dol wiekszosc konsol po 3300 a nawet ponizej wiec janusze i cebule tak duzo nie zarobia:)
Opublikowano 18 listopada 20204 l Just now, TidesX said: Będzie możliwość zamówienia i odbioru tego samego dnia w mm(czyli czy będą mieli fizycznie na stanie) czy tylko wysyłka z magazynu centralnego ? Jeżeli tylko druga możliwość to istnieje prawdopodobieństwo , że czas realizacji przesunie się na poniedziałek- wtorek tygodnia następnego znając mm. Cieszyłbym się i tak jak dostaniemy w przyszłym tygodniu. Dla mnie to ogólnie fajnie byłoby mieć w tym roku żeby sobie pograć przez święta, jak słyszę o tym terminie kwietniowym to przeklinam siebie i wszystko że w tym wrześniu nie zamówiłem...
Opublikowano 18 listopada 20204 l Oho teraz dzwonil zebym sie wstrzymal bo jakas draka. CZLOWIEKU JA JUZ W KANTORZE EUROCENTY WYMIENIŁEM
Opublikowano 18 listopada 20204 l No draka pewnie gruba bo tak samo na allegro wystawiona konsola z paragonem z 17.11 Pracownik pewnie kupil a to byly sztuki dla prerderow albo sie zadygali i wrzucili towar na sklep.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 3 minuty temu, Krzysztof Tomczak napisał: No draka pewnie gruba bo tak samo na allegro wystawiona konsola z paragonem z 17.11 Pracownik pewnie kupil a to byly sztuki dla prerderow albo sie zadygali i wrzucili towar na sklep. Nie wiem ale TAK SIE NIE ROBI Jak juz mi hajp opadl to teraz znowu siegnal zenitu i znowu opadl. Ja mam slabe serce
Opublikowano 18 listopada 20204 l Kara w Media dla typa który wystawił na allegro i pewnie dla samego media, może się okazać sroga i iść w dziesiątki tysięcy zł. Obstawiam, że typ już jest bezrobotny.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Kara w Media dla typa który wystawił na allegro i pewnie dla samego media, może się okazać sroga i iść w dziesiątki tysięcy zł. Obstawiam, że typ już jest bezrobotny. Może jak opierniczy pleyke za gruba kase to nie będzie się tym musiał martwić ze jest bezrobotny Edytowane 18 listopada 20204 l przez LiŚciu
Opublikowano 18 listopada 20204 l Na pokrycie kosztów tej akcji, może mu kilkanaście takich konsol nie wystarczyć...
Opublikowano 18 listopada 20204 l MM wrzuciło ponownie PS5 + extra pad na allegro ale z ceną to zaszaleli nie ma co https://allegro.pl/oferta/playstation-5-ps5-kontroler-pad-dualsense-9938346914
Opublikowano 18 listopada 20204 l 1 minutę temu, Konradfus napisał: MM wrzuciło ponownie PS5 + extra pad na allegro ale z ceną to zaszaleli nie ma co https://allegro.pl/oferta/playstation-5-ps5-kontroler-pad-dualsense-9938346914 O zmówienia na 15 grudnia
Opublikowano 18 listopada 20204 l 4 minuty temu, Konradfus napisał: MM wrzuciło ponownie PS5 + extra pad na allegro ale z ceną to zaszaleli nie ma co https://allegro.pl/oferta/playstation-5-ps5-kontroler-pad-dualsense-9938346914 Pewnie jutro cenę zmienią na odpowiednio niższą.