Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, easye napisał:

A jaka cene za ten zestaw była?

3599 zł. Wiem, że osobno kupując byłoby nieco taniej, ale cóż. Trzeba było brać co dają :) Choć mogłem wybrać opcję bez gier za 28xx zł, ale gry też chciałem.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 844,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano
3599 zł. Wiem, że osobno kupując byłoby nieco taniej, ale cóż. Trzeba było brać co dają [emoji4] Choć mogłem wybrać opcję bez gier za 28xx zł, ale gry też chciałem.

Czyli kamera i pad do wzięcia obowiązkowo ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
2 minuty temu, Filipiniakos napisał:

Czyli kamera i pad do wzięcia obowiązkowo ?

Tak

Opublikowano

Tak swoją droga to wiadomo kiedy konsole będą normalnie dostępne? Styczeń? Marzec?

I drugie pytanie czy coś wiadomo o kolejnym rzucie przed świetami? Ktoś mi mówił o 15 grudnia?

Myślałem że jestem dojrzały i „spokojnie kochanie, rozumiem że konsole są niedostępne i nie dostanę pod choinkę” ale im bliżej świąt tym mam coraz gorszy humor [emoji23]

Opublikowano
Godzinę temu, mihauu napisał:

Jest :)

IMG_6030.thumb.jpeg.f8adba1417e4f39ee6d49a3fdc717838.jpeg

Jednak dorzucili ekspres do kawy za dodatkowe 3999zl? xD

Opublikowano

Jednak dorzucili ekspres do kawy za dodatkowe 3999zl? xD

...ale talerz był gratis [emoji57]

Opublikowano
54 minuty temu, lonek_rwl napisał:

Tak swoją droga to wiadomo kiedy konsole będą normalnie dostępne? Styczeń? Marzec?

I drugie pytanie czy coś wiadomo o kolejnym rzucie przed świetami? Ktoś mi mówił o 15 grudnia?

Myślałem że jestem dojrzały i „spokojnie kochanie, rozumiem że konsole są niedostępne i nie dostanę pod choinkę” ale im bliżej świąt tym mam coraz gorszy humor emoji23.png

Ploty wskazują na kwiecień 2021 jeśli chodzi o normalną dostępność. 

Nie ma żadnych oficjalnych informacji o kolejnych rzutach przed świętami, ale były tez jakieś ploty o tym ze rzekomo MM mógłby cos mieć.

Opublikowano
9 minut temu, LeifErikson napisał:

Ploty wskazują na kwiecień 2021 jeśli chodzi o normalną dostępność. 

Nie ma żadnych oficjalnych informacji o kolejnych rzutach przed świętami, ale były tez jakieś ploty o tym ze rzekomo MM mógłby cos mieć.

Nawet jakby rzucili na start to co chcą wyprodukować do marca czyli około 5-6 milionów sztuk to by wszystko poszło pierwszego dnia.

Opublikowano
Ja dla jaj wystawiłem swojego golasa + pad - poszedł od ręki za piątkę xd A co dopiero tuż przed świętami będzie się działo xd

Bardzo śmieszne [emoji2961]

Opublikowano
Do mnie zadzwonili przed chwilą, ale zestaw fifa i sackboy, podziękowałem.

Daj im namiar do mnie
giphy.gif

Opublikowano
55 minut temu, areka napisał:

Ja dla jaj wystawiłem swojego golasa + pad - poszedł od ręki za piątkę xd A co dopiero tuż przed świętami będzie się działo xd

Serio na Allegro po tyle schodzą i ktoś Ci za to zapłacił? Widząc takie oferty, myślałem, że to jakieś puste podbicia licytacji albo zakupy robione przez puste konta, które i tak nie płacą, a jedynie liczą, że sprzedawca zabuli prowizję.

Opublikowano
16 minut temu, l33t napisał:

Serio na Allegro po tyle schodzą i ktoś Ci za to zapłacił? Widząc takie oferty, myślałem, że to jakieś puste podbicia licytacji albo zakupy robione przez puste konta, które i tak nie płacą, a jedynie liczą, że sprzedawca zabuli prowizję.

Tez jestem zdziwiony. W lubelskim jest kupe golasow 3300-3700 bez przekretow. Po 4500-5000 to te bundle ostatnie z Euro

Opublikowano
1 godzinę temu, gnom napisał:

ja pier... to juz powinno byc karane

Przecież to ewidentny troll :ohstop:

Opublikowano

Przed chwilą MM wprowadził numer mojej przesyłki więc liczę że w poniedziałek będę miał, zmieszczą się w terminie do 15.

Opublikowano
8 godzin temu, lonek_rwl napisał:

I drugie pytanie czy coś wiadomo o kolejnym rzucie przed świetami? Ktoś mi mówił o 15

Jaki sklep mialby dostać 15?

Na MM to nie ma co liczyc, bo dopiero co zrealizowali dostawy z 23.11, Mediaexpert tez niedawno wrzucał, Euro miało 50 szt raptem, moim zdaniem teraz to juz albo po świętach, albo w nowym roku najwcześniej.

Opublikowano
2 godziny temu, rah napisał:

Przed chwilą MM wprowadził numer mojej przesyłki więc liczę że w poniedziałek będę miał, zmieszczą się w terminie do 15.

Z Allegro czy przez sklep?

Opublikowano
Stawiałbym na wtorek. U mnie numer wprowadzono we wtorek a konsolę miałem w czwartek. U siebie masz po drodze niedzielę. Wyjdzie z magazynu raczej dopiero w poniedziałek.

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
49 minut temu, bartiz napisał:

Z Allegro czy przez sklep?

Przez sklep.

19 minut temu, RadkoR napisał:

Stawiałbym na wtorek.

W sumie chyba masz rację co do wtorku. Tak czy inaczej do 15 będzie. Już luzik.

Opublikowano
16 minut temu, rah napisał:

Przez sklep.

W sumie chyba masz rację co do wtorku. Tak czy inaczej do 15 będzie. Już luzik.

Kiedy zamawiales? I ile mniej więcej miałeś status "wystawiono paragon"