Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 912,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano

Ja już straciłem nadzieję, mam 2 zamówione w połowie grudnia - jedna z euro, druga dla kumpla z MM, i k..... echo. Pozostaje czekać do lutego.... 

Opublikowano
17 minut temu, marez777 napisał:

Ja już straciłem nadzieję, mam 2 zamówione w połowie grudnia - jedna z euro, druga dla kumpla z MM, i k..... echo. Pozostaje czekać do lutego.... 

No ale jaki masz status zamówienia w MM? Anulowane?

Jak opłaciłeś to powinieneś dostać. Wysyłka ma być od 21 do 31, tak więc easy.

Opublikowano
7 minut temu, grzech83 napisał:

Witam wszystkich, mam zamówioną konsole w RTV euro AGD z płatnością przy odbiorze, ale niestety wyjeżdżam w przyszłym tygodniu do Danii na 3 miesiące, więc muszę zrezygnować... Chciałem to wystawić na olx, ale jakoś nie mam teraz głowy do tego, maila że zamówienie jest kompletowane również dostałem. Jak komuś zależy to możemy się dogadać i przekieruję zamówienie na inny adres, wersja z dodatkowym padem

To wersja z napędem?

Opublikowano
Teraz, GwynBleidd_79 napisał:

To wersja z napędem?

Oczywiście, zapomniałem dopisać, już poprawiam

Opublikowano

Też to dostałem. Chyba większość jutro otrzyma z Euro.

Opublikowano

No to jutro wchodzę w nowy Świat. 

Szanowny Kliencie,

• Twoje Zamówienie zostało wydane kurierowi. Planowana data dostarczenia przesyłki:2021-01-21 w godzinach 9:00-19:00

• Przesyłka otrzymała numer xxx

• Stan realizacji dostawy możesz sprawdzić: xxx

• Adres dostawy: xxx
Opublikowano

a Niemcy wymownie milczą, mają bardzo silną psychikę :wujaszek:

Opublikowano

Coś mi się zdaje, że Euro paczki nada i tak jutro. U mnie w trackingu wisi ciągle info, że etykieta wygenerowana, ale przesyłka nie nadana.

Z MM cisza, ale też może zrobią niespodziankę i jutro paczuszki polecą w świat.

Opublikowano

ME też zaczęło wysyłać. Dostałem maila z me, że przesyłka jest w drodze do sklepu

Opublikowano

Neonet tez o ok. 3 w nocy podeslal numer do sledzenia przesylki, ale widnieje info, ze nie zostalo jeszcze przekazane kurierowi, takze w piatek powinno dojsc. 

Opublikowano

ME też już spakowało i czekają na szalonego kuriera. Zapowiada się cudowny weekend z Astros Playroom.

Opublikowano

Ja już od DPD otrzymałem. 

Drogi Odbiorco,

Za pośrednictwem DPD Polska, nadana została dzisiaj tj.: 20.01.2021 23:31 do Państwa przesyłka xxx od Sklep euro.com.pl (),
Prosimy o przygotowanie kwoty pobrania w wysokości 2616 PLN
.

Jesteś odbiorcą? Możesz samodzielnie zarządzać przesyłką: xxx

Portal pozwala na przekierowanie, zmianę daty doręczenia, rezygnację z paczki i przekierowanie do punktu Pickup.

Nadawca:
Sklep euro.com.pl

Odbiorca:
Xxx

Numer referencyjny przesyłki

1: xxx

Numer referencyjny przesyłki

2:xxx

Opublikowano

Elegancko!!! My dalej czekamy, MM się nie kwapi :(

Opublikowano
23 minuty temu, Jakim napisał:

U mnie Euro już z rana było z paczuszką.

IMG_20210121_081139.jpg

Euro?

SOLIDNA POLSKA FIRMA

prawda @Wredny? :)

Opublikowano

MM i ich powiadomienia oraz ogólna komunikacja to jakaś masakra. Przed telefonem od euro złożyłem zamówienie właśnie w MM na zestaw z pająkiem  opłaciłem od razu. Zero jakiegokolwiek powiadomienia o płatności. 30 grudnia anulowałem zamówienie w MM przez stronkę, przez parę dni zero odzewu z ich strony czy przyjęli anulację. Dzwonie 4 stycznia na infolinię, dowiaduje się, że nic do nich nie przyszło odnośnie anulacji i zrobili to ręcznie w trakcie rozmowy  do dnia dzisiejszego po dwóch rozmowach brak kasy ze zwrotu i czuje, że szybko ona nie nastąpi.

Opublikowano

Ok, ME wysłało. Dziś jeszcze DS wjedzie i lecimy tutaj.

Opublikowano

Tylko w MM cisza jak makiem zasiał. Czyżby jako jedyny sklep wysłał styczniowy rzut najpóźniej ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk