Opublikowano 22 marca 20223 l 59 minut temu, messer88 napisał: @YETI złapałeś jakiś zestaw? Tak, przed momentem, niby termin wysyłki dopiero od 28.03, ale zobaczymy. https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-ps5-horizon-forbidden-west-uncharted-legacy-of-thieves-3m-ps-plus 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ciekawe ile osób zginie dzisiaj w walce to ten dostępny kilka razy w miesiącu towar deficytowy? poprawione Poczytajcie sobie komentarze na łowcach czy pepperach, to będziecie wiedzieć kiedy ostatni raz PS5 była dostępna dłużej niż 5min.
Opublikowano 22 marca 20223 l 2 minuty temu, YETI napisał: Tak, przed momentem, niby termin wysyłki dopiero od 28.03, ale zobaczymy. https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-ps5-horizon-forbidden-west-uncharted-legacy-of-thieves-3m-ps-plus poprawione Poczytajcie sobie komentarze na łowcach czy pepperach, to będziecie wiedzieć kiedy ostatni raz PS5 była dostępna dłużej niż 5min. Właśnie doszły 2 kolejne zestawy, polecam schować się w pubie na ten czas i udawać, że PS5 wciąż jest towarem deficytowym.
Opublikowano 22 marca 20223 l 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ciekawe ile osób zginie dzisiaj w walce to ten dostępny kilka razy w tygodniu towar deficytowy? Gdyby wrzucili do sklepów to byłoby jak z kupnem cukru w Rosji. xD
Opublikowano 22 marca 20223 l 14 minut temu, YETI napisał: Poczytajcie sobie komentarze na łowcach czy pepperach, to będziecie wiedzieć kiedy ostatni raz PS5 była dostępna dłużej niż 5min. Grudzień/styczeń wisiały po kilka dni zestawy czyli wtedy musiało być sporo konsol.
Opublikowano 23 marca 20223 l W dniu 22.03.2022 o 14:53, Paolo de Vesir napisał: Ciekawe ile osób zginie dzisiaj w walce to ten dostępny kilka razy w tygodniu towar deficytowy? Nie jest dostępny "kilka razy w tygodniu", a najwyżej raz na 2-3tygodnie i później pustki. Sam czasem zaglądam na stronę euro z ciekawości i przez długi czas nie było nic. Aktualnie jest już tylko jeden zestaw, za 3247zł, z Returnal, Moralesem i plusem na 3 miesiące - nawet spoko zestaw, choć w tej cenie to jeszcze dodatkowy pad tam powinien być
Opublikowano 24 marca 20223 l 10 godzin temu, Shen napisał: Czyli dalej pizda z dostepnościa gołych konsol? Eldenek boży kusi. Odkąd wyszła ps5 poza preorderem golasa widziałem chyba dwa razy, raz w empiku i gdzieś jeszcze więc raczej nie będzie.
Opublikowano 24 marca 20223 l Miałem ziomka co czekał na golasa i jednak ostatnio też przytulił jakiś zestaw bo sam doszedł do wniosku, że już nie chce dłużej czekać.
Opublikowano 24 marca 20223 l W ME nadal brak wysyłki, więc chyba tak jak podają na stronie, dopiero od 28.03 będą wysyłać konsole. Miałem nadzieję, że w weekend pogram
Opublikowano 24 marca 20223 l 19 minut temu, YETI napisał: W ME nadal brak wysyłki, więc chyba tak jak podają na stronie, dopiero od 28.03 będą wysyłać konsole. Miałem nadzieję, że w weekend pogram Będziesz mógł wstawić na prima aprilis, potrollować forumowiczów. ale gratuluję zakupu, serio <3
Opublikowano 25 marca 20223 l https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5-b-chassis-gran-turismo-7-horizon-forbidden-west To chyba będzie topowa oferta?
Opublikowano 25 marca 20223 l Właśnie na taki zestaw czekałem, bo tylko tych dwóch exów Sony nie miałem okazji ograć przed sprzedażą. Zamówione, poleciał plus
Opublikowano 25 marca 20223 l Bardzo dobra oferta, od razu zacząłem znajomkom polecać co czekają 5 lat na zniżkę 100 zl xd I koniecznie ten klub MM otworzcie, to -40zl.
Opublikowano 25 marca 20223 l 12 minut temu, _Red_ napisał: I koniecznie ten klub MM otworzcie, to -40zl. jak myślisz dlaczego jest ta cena 3039zł
Opublikowano 25 marca 20223 l Wiadomo. Nawet jak ktos juz ma, to nic nie stoi na przeszkodzie otworzyc specjalnie drugie konto na inny nr telefonu
Opublikowano 25 marca 20223 l Śmieszne jest że do ps5, daja gry na ps4. Horizon updated free, ale za gt to trzeba sobie doliczyć 50 dych do ceny.
Opublikowano 25 marca 20223 l 2 godziny temu, aset napisał: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5-b-chassis-gran-turismo-7-horizon-forbidden-west To chyba będzie topowa oferta? I cyk zamówiona jedna, zamawiam też drugą z innego konta na ten sam adres i płatność z tego samego co kupiłem już pierwszą. Mam nadzieje że przejdzie...
Opublikowano 25 marca 20223 l 55 minut temu, YETI napisał: Dajcie znać kiedy wam wyślą z tego MM, bo ja nadal czekam Bo zamówiłeś ze zyebanego Media Expert