Opublikowano 26 września 20241 r Ale na ps5 pro jakoś brak hype. Dalej są dostępne w sklepach. Edytowane 26 września 20241 r przez rodi84
Opublikowano 26 września 20241 r Wziąłem tego Prosiaka ale coś czuję, że niedługo będzie mail: „przepraszamy ale nie możemy zrealizować Twojego zamówienia”
Opublikowano 26 września 20241 r 2 minuty temu, MichAelis napisał(a): Portal tez podniesli na 1199 xd jaka cebula, masakra Ciekawe jak z zamówieniami już złożonymi
Opublikowano 26 września 20241 r Jaką obstawiacie cenę odsprzedaży ps5 30th A? 3 tys.? Edytowane 26 września 20241 r przez Sewesew
Opublikowano 26 września 20241 r Co za ze zezwierzęcenie z tymi podwyżkami cen w Media. Załapałem się na 370zł za pada, uff.
Opublikowano 26 września 20241 r 1 minutę temu, Sewesew napisał(a): Jaką obstawiacie cenę odsprzedaży ps5 30th A? Zwykłej? Pewnie z 10k zł+ za kilka lat. -- za tyle czwórki chodzą
Opublikowano 26 września 20241 r 1 minutę temu, Pure Bladestone napisał(a): Załapałem się na 370zł za pada, uff. Raczej pierwszeństwo będą mieli Ci co dali 399 xD
Opublikowano 26 września 20241 r Zwykła nie jest specjalnie limitowana, więc nie ma powodu, żeby była warta jakieś wielkie pieniądze. Pewnie trochę więcej niż zwykła biała, ale bez przesady.
Opublikowano 26 września 20241 r Ja też, ja też... Zamówiłem szarą slimkę i dodatkowego pada w xkom. Tak wiem nie dowieźli podczas premiery PS5. Myślę, że drugi raz nie będzie wtopy... A może? Dziwne, bo można zamówić za pobraniem, w innych sklepach chyba trzeba opłacić z góry. Nie mam jakiegoś dużego ciśnienie. Nie dowiozą, to świat się nie zawali. Sam nie wiem, czy odbiorę to zamówienie. Jeśli jednak sklep wywiąże się z umowy, a ja bym zrezygnował, to odstąpię kolegą forumowicza. Ps. Mija kilkanaście minut, nadal brak potwierdzenia na mailu.
Opublikowano 26 września 20241 r 1 minutę temu, Aleks napisał(a): Ja też, ja też... Zamówiłem szarą slimkę i dodatkowego pada w xkom. Tak wiem nie dowieźli podczas premiery PS5. Myślę, że drugi raz nie będzie wtopy... A może? Dziwne, bo można zamówić za pobraniem, w innych sklepach chyba trzeba opłacić z góry. Nie mam jakiegoś dużego ciśnienie. Nie dowiozą, to świat się nie zawali. Sam nie wiem, czy odbiorę to zamówienie. Jeśli jednak sklep wywiąże się z umowy, a ja bym zrezygnował, to odstąpię kolegą forumowicza. Ps. Mija kilkanaście minut, nadal brak potwierdzenia na mailu. Na xkomie doczytaj, że masz opłacić zamówienie w ciągu 3 dni. Inaczej anulują.
Opublikowano 26 września 20241 r 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Raczej pierwszeństwo będą mieli Ci co dali 399 xD Ja pyerdole, nie wpadłem na to, ale to możliwe. Zwierzęta.
Opublikowano 26 września 20241 r 2 minuty temu, Chmielinski napisał(a): Zwykła nie jest specjalnie limitowana, więc nie ma powodu, żeby była warta jakieś wielkie pieniądze. Pewnie trochę więcej niż zwykła biała, ale bez przesady. W sumie nie wiem do końca ile sztuk, bo na 20sto lecie PS4 ma też id na 12300 każda ma numerek, tak jak teraz Prosię.
Opublikowano 26 września 20241 r Z x-komem nie chodzi tylko o sytuację z PS5. Oni wtopili też kilkakrotnie np. z kartami graficznymi. Jeśli zależałoby mi na tym, żeby sprzęt dostać to nie kupiłbym u nich.
Opublikowano 26 września 20241 r Zaraz się okaże, że te zwykłe nie są wcale takie limitowane i nici z zarobku heh
Opublikowano 26 września 20241 r Teraz, Sewesew napisał(a): Zaraz się okaże, że te zwykłe nie są wcale takie limitowane i nici z zarobku heh No tak może być, w sensie nie wiem kto to kupuje na zarobek, to forum pasjonatów , ale nie ma nigdzie info ile sztuk.
Opublikowano 26 września 20241 r Szare slimki sa limitowane ale nie numerowane. Wiec na pewno ich wartosc jako kolekcjonerki nie jest taka wielka. Jak ktos nie ma konsoli to super sprawa, ewentualnie do kolekcji. A czy na zarobek ? Raczej w dluzszej perspektywie, za 10-20 lat nieotwierany egzemplarz bedzie costam warty. W Media Expert - konsole wyprzedane. Jakbym nie przesiadal sie na PRO to bym wziam dla siebie ta szara. Edytowane 26 września 20241 r przez gnom
Opublikowano 26 września 20241 r 4 minuty temu, gnom napisał(a): Szare slimki sa limitowane ale nie numerowane. Wiec na pewno ich wartosc jako kolekcjonerki nie jest taka wielka. Jak ktos nie ma konsoli to super sprawa, ewentualnie do kolekcji. A czy na zarobek ? Raczej w dluzszej perspektywie, za 10-20 lat nieotwierany egzemplarz bedzie costam warty. W Media Expert - konsole wyprzedane. Jakbym nie przesiadal sie na PRO to bym wziam dla siebie ta szara. W godzinę się sprzedały. Z tysiąc mogli mieć. Większa uwaga była na modele pro. No i wyszło, że pod koniec listopada będę miał w domu 3 konsole PS5(Day one, szaraka i Pro) .
Opublikowano 26 września 20241 r 19 minut temu, Sewesew napisał(a): Jaką obstawiacie cenę odsprzedaży ps5 30th A? 3 tys.? więcej spokojnie kilka K, więc śmiało weź więcej póki są
Opublikowano 26 września 20241 r Autor 20 minut temu, rodi84 napisał(a): Ale na ps5 pro jakoś brak hype. Dalej są dostępne w sklepach. w PL tak, w DE zniknęły po 40minutach właśnie trwa walka w UK
Opublikowano 26 września 20241 r Poza krzakami poważne firmy dostają info ile konsol dostaną więc to taki argument z krainy mchu i paproci.
Opublikowano 26 września 20241 r W sumie to Sony w ten sposób mogło ładnie wydymać skalperów a przy tym zadowolić graczy. Wypuszczamy limitowaną konsolę ale słabszą, na którą rzucą się skalperzy a przy tym normalni gracze nie będą mieli problemów z dostępnością Pro. A zestaw Pro Anniversary będzie u yaczesa
Opublikowano 26 września 20241 r Teraz, smallv86 napisał(a): Jaka walka? Ja mam wciaz: UK zaczyna godzinę później, tylko, że coś się zepsuło i nie działa, pewnie serwer nie wytrzymał.
Opublikowano 26 września 20241 r Ale koorwstwo z tymi cenami za pada. Jak sobie pomysle ze pewnie za pół roku pojawi się drift w analogu i odeślą Ci zwykłego białego to już mi się odechciało szarego kolorku Edytowane 26 września 20241 r przez Szymek
Opublikowano 26 września 20241 r Na UK teraz każdy w EU się rzucił. Zapomnijcie. Będzie jeszcze szansa 10 października z tego co czytałem i może jeszcze później w mediamarktach i innych.