Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dawać opinie forumek.Człowiek od rana w robo a łaknie opinie rodzimych forumowych ziombli.Reddici póki co pieją z zachwytu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Przed pracką miałem chwile tylko, żeby odpalić SHf, no i co, DF nie kłamali no. Czysto bez tego shimmeringu na roślinach.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Eeee ale patchy do gierek to jeszcze nie ma? W sensie patrzę na SHf i FF7Rebirth i coż gierki nie maja patchy
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja na szybko sprawdziłem Alana 2 i FF Rebirth - w AW2 faktycznie jest czyściej, detale geometryczne, tekstury alfa, czyli jakieś siatki, roślinność, przewody są bardzo spójne teraz, ogólnie wrażenie wyższej rozdzielczości. Warunek niestety taki, że jednak jak się ruszy postać z miejsca to zaczyna to trochę tańczyć i migotać znowu. No i w Przypadku Alana, tam gdzie był szum, czyli głównie na odbiciach specular - dalej szum jest ale to kwestia ich systemu GI.Rebirth - myślałem że nie da się tam nic poprawić, tymczasem na ekranie jest niewiarygodna jakość, obraz jest mega krystalicznie czysty, nic nie mignie, nic nie skończy. Szok i niedowierzanie, kiedyś na takie coś mówiło się - bullshoty.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minuty temu, Masamune napisał(a): Warunek niestety taki, że jednak jak się ruszy postać z miejsca to zaczyna to trochę tańczyć i migotać znowu. Spoko na screenach nie widać więc spoko zmiana
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 51 minut temu, Pupcio napisał(a):Spoko na screenach nie widać więc spoko zmianaDo Photo Mode jak znalazł
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 15 godzin temu, AdiCarrion napisał(a):Czyli to będzie wyglądało tak, że system konsoli po aktualizacji dostanie w opcjach możliwość włączenia PSSR 2 , ale i tak będzie to dotyczyło niektórych gier min tych wymienionych wyżej? Wydawało mi się,że wcześniej było to zapowiadane jako boost do wszystkich tytułów obsługujących PSSR 1 niezależnie od łatki wydawanej przez dewelopera.Wszystkie z PSSR1 będą działać za pomocą toogle'a.Dodatkowe patche czasami będą potrzebne, bardziej dla gier, które nie mają PSSR w trybie perf jak CP2077, czy Silent Hill 2 Remake, albo jak chcą np. lekko podnieść/obniżyć rozdziałkę, zmienić motion vectors, jakieś optymalizacje itp.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Silent Hill 2 RemakeCiekawe czy w Quality nie mryga już xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Odpaliłem też Wukong'a, tam o dziwo jakoś zmiany najmniej zauważalne, czyżby nie używali PSSR w trybie Balanced? Na celowniku oczywiście jeszcze MGS Delta. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Masamune
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, Szermac napisał(a):Ciekawe czy w Quality nie mryga już xDNie mam gry, ale ponóć tak, czekam na ponowne ogranie na konsoli tym razem ale po patchu na 60 fps mode.
Opublikowano 27 minut temu27 min Dogma 2 mocno na plus, shimmer wyeliminowany, trawka wyglada jak trawka Silent hill 2, jest nieco lepiej, migotanie na kaluzach zostalo niestety -> tu moze byc lekkie rozczarowanie Rebirth juz byl swietny wczesniej teraz jest jeszcze lepiej, glownie wlosy i roslinnoscAlanek bozy to chyba najwieksza roznica, krystaliczny prawie obraz bez migotania i artefaktow
Opublikowano 24 minuty temu24 min 2 minuty temu, Alpha Trion napisał(a):Silent hill 2, jest nieco lepiej, migotanie na kaluzach zostalo niestety -> tu moze byc lekkie rozczarowanieJak grałeś na Performance to tam nie ma żadnej różnicy bo ten tryb nie ma PSSR ;) Na Quality jest lepiej.