Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dawać opinie forumek.Człowiek od rana w robo a łaknie opinie rodzimych forumowych ziombli.Reddici póki co pieją z zachwytu.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Przed pracką miałem chwile tylko, żeby odpalić SHf, no i co, DF nie kłamali no. Czysto bez tego shimmeringu na roślinach.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Eeee ale patchy do gierek to jeszcze nie ma? W sensie patrzę na SHf i FF7Rebirth i coż gierki nie maja patchy
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja na szybko sprawdziłem Alana 2 i FF Rebirth - w AW2 faktycznie jest czyściej, detale geometryczne, tekstury alfa, czyli jakieś siatki, roślinność, przewody są bardzo spójne teraz, ogólnie wrażenie wyższej rozdzielczości. Warunek niestety taki, że jednak jak się ruszy postać z miejsca to zaczyna to trochę tańczyć i migotać znowu. No i w Przypadku Alana, tam gdzie był szum, czyli głównie na odbiciach specular - dalej szum jest ale to kwestia ich systemu GI.Rebirth - myślałem że nie da się tam nic poprawić, tymczasem na ekranie jest niewiarygodna jakość, obraz jest mega krystalicznie czysty, nic nie mignie, nic nie skończy. Szok i niedowierzanie, kiedyś na takie coś mówiło się - bullshoty.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, Masamune napisał(a): Warunek niestety taki, że jednak jak się ruszy postać z miejsca to zaczyna to trochę tańczyć i migotać znowu. Spoko na screenach nie widać więc spoko zmiana
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 51 minut temu, Pupcio napisał(a):Spoko na screenach nie widać więc spoko zmianaDo Photo Mode jak znalazł
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 15 godzin temu, AdiCarrion napisał(a):Czyli to będzie wyglądało tak, że system konsoli po aktualizacji dostanie w opcjach możliwość włączenia PSSR 2 , ale i tak będzie to dotyczyło niektórych gier min tych wymienionych wyżej? Wydawało mi się,że wcześniej było to zapowiadane jako boost do wszystkich tytułów obsługujących PSSR 1 niezależnie od łatki wydawanej przez dewelopera.Wszystkie z PSSR1 będą działać za pomocą toogle'a.Dodatkowe patche czasami będą potrzebne, bardziej dla gier, które nie mają PSSR w trybie perf jak CP2077, czy Silent Hill 2 Remake, albo jak chcą np. lekko podnieść/obniżyć rozdziałkę, zmienić motion vectors, jakieś optymalizacje itp.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Silent Hill 2 RemakeCiekawe czy w Quality nie mryga już xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Odpaliłem też Wukong'a, tam o dziwo jakoś zmiany najmniej zauważalne, czyżby nie używali PSSR w trybie Balanced? Na celowniku oczywiście jeszcze MGS Delta. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Masamune
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, Szermac napisał(a):Ciekawe czy w Quality nie mryga już xDNie mam gry, ale ponóć tak, czekam na ponowne ogranie na konsoli tym razem ale po patchu na 60 fps mode.
Opublikowano 2 minuty temu2 min Dogma 2 mocno na plus, shimmer wyeliminowany, trawka wyglada jak trawka Silent hill 2, jest nieco lepiej, migotanie na kaluzach zostalo niestety -> tu moze byc lekkie rozczarowanie Rebirth juz byl swietny wczesniej teraz jest jeszcze lepiej, glownie wlosy i roslinnoscAlanek bozy to chyba najwieksza roznica, krystaliczny prawie obraz bez migotania i artefaktow