Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

10$ za 200+ gier VS 14 Ratchet za 70$

Sami sie tam qrva oracie :dafuq:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Teraz boty wypierdala się w kosmos grami dla dzieci? Ja jebie co za upokorzenie:) Pewnie VRR i machinelearning pomoże:obama:

Opublikowano

Ja perdole, odpalilem tego wreckfesta i to jest to do czego walily boty bo wyladowalo w abonamencie:yao::yao::yao: te smrody to juz wstydu nie maja zadnego, zeby z takiego gunwa robic hit smiecpassa:xboss:

Opublikowano
25 minut temu, Figuś napisał:

pięknie też pominąłeś że gracze pomogli $ony wycofać się z decyzji o zamknięciu PS Stora na PS3 i Vicie

zapomniałem o tym, rzeczywiście + dla $ony za umiejętność wycofania się z głupiej decyzji

Opublikowano

Herr Yeti to chory człowiek. Kto normalny obserwuje twittery Sony Soldiers?

Opublikowano
22 minuty temu, Soul napisał:

Klasyka, niby coś tam mam ale jak wywołany do tablicy to no szkoda mi czasu :usmiech:

Serio szkoda mi czasu na kogoś kto się spłakał do administracji bo mu ktoś minusiki dawał.

I kurwa znowu zmarnowałem czas.

Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

Serio szkoda mi czasu na kogoś kto się spłakał do administracji bo mu ktoś minusiki dawał.

I kurwa znowu zmarnowałem czas.

Figuś, proszę Cie gorsze rzeczy tu się dzieją a płakanie i donoszenie to norma tutaj. 

Nigdy nie zgłosiłem, żadnego posta do administracji a gość, który mi dawał te minusy poświęcił więcej czasu niż ja na napisanie dwóch PeMek, no bo co to trzeba mieć w głowie, żeby szukać każdego mojego posta na forum i walić minusa :usmiech:

No ale już wiem do czego bijesz. 

Opublikowano
9 minut temu, PanKamil napisał:

Ja perdole, odpalilem tego wreckfesta i to jest to do czego walily boty bo wyladowalo w abonamencie:yao::yao::yao: te smrody to juz wstydu nie maja zadnego, zeby z takiego gunwa robic hit smiecpassa:xboss:

Jasne, lepsze gry dla dzieci i inne samograje made by Sory. W ten sposób np Returnal gnije w tym niebieskim bagnie i słabo się sprzedaje, bo target uwielbia press x to jason. Housemarque, zapraszamy na  soczyste, bezkresne zielone pastwiska! Marnujecie się tam u tego liczykrupy Rajana.

Opublikowano

A pamiętacie jak tego Returnala reklamowali?

A co z tego wyszło….

84061905-3FD0-42B2-A109-38E444DAC7F4.jpeg

364B9802-A411-4D9A-910D-D1BD1C7FA6AF.jpeg

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał:

Jasne, lepsze gry dla dzieci i inne samograje made by Sory. W ten sposób np Returnal gnije w tym niebieskim bagnie i słabo się sprzedaje, bo target uwielbia press x to jason. Housemarque, zapraszamy na  soczyste, bezkresne zielone pastwiska! Marnujecie się tam u tego liczykrupy Rajana.

boty jak zwyle nacpane smrodem z xsmiecia:obama: returnal rozszedl sie tak, ze zabrakło pudełek a na playstation największa rożnorodność już od samego startu gdzie jest dostęp do soulslike, platformowek, rogali, open worldow a w nadchodzacych miesiacach kolejne sztosy i kolejna generacja nowego wymiaru grania czyli VR i rozwój nowych gatunków w tym segmencie i pokonywanie kolejnych barier:banderas: jak byc graczem to tylko w niebieskim raju :banderas: a na xszrocie? po pół roku ms nie wydał ŻADNEJ gry:yao: przynajmniej zdesperowane boty to taka wisienka na torcie konsolowej szlachty.

Opublikowano

Oficjalne buty z motywem PS5? :yao:

O jak pięknie to pokazuje, że Sony traktuje swoich niewolników jako osoby upośledzone umysłowo. Przecież nikt kto ma choć odrobinę rozumu i godności człowieka nawet nie pomyśli o założeniu takiego guvna na stopy. A u klapów? Możliwe że z braku dobrych gier na sonkę to buty zostaną u nich GOTY 2021:reggie:

Wieczna beka z niebieskich ameb, niegrających w gry:xboss:

Opublikowano

A co to ten hollow, klapy na tropie Polskiego tłumaczenia w Returnal :obama:

12.jpg

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Knur już sam nie wierzy, że ten xszrot cokowiek osiągnie w walce z konsolowymi molochami jak sony i nintendo:xboss:yebany jest wyperdalany za kazdym razem za drzwi a dalej lize dupy sony i nintendo:xboss: knur w sumie duzo nie rozni sie od swoich psychofanow czyli brak honoru, charakteru i klasy:xboxssie:

image.thumb.png.879ddfce0b1c80ee2829758ae0ba73e2.png

Opublikowano

Switch Pro z mops passem będzie pięknie się prezentował obok Nadkonsoli 5. Dwie konsole, gry z 3 systemów. 

:banderas:

Opublikowano
35 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A pamiętacie jak tego Returnala reklamowali?

A co z tego wyszło….

84061905-3FD0-42B2-A109-38E444DAC7F4.jpeg

364B9802-A411-4D9A-910D-D1BD1C7FA6AF.jpeg

nieudacznicy z $orry zawsze ściemniają 

E0LJdcOWEAMCH04?format=jpg&name=large

Hellblade zrobiony przez 20 osób na poprzednią generację

EzvMhgOX0AIt3GL?format=jpg&name=large

EzvMhgQWUAEA1EA?format=jpg&name=small

EqIyPN2WMAEsGN2?format=jpg&name=medium

EqIyRc2XYAA54Qk?format=png&name=360x360

EqKyTc-W8AU0CXN?format=jpg&name=small

śmieciara 4.5

EqImkHWXYAI1Qyc?format=jpg&name=small

xbox one

EqImkP4W8AEuR9N?format=jpg&name=small

:daddy:

Opublikowano

Pisałem, że masa gier będzie w 1080p i/lub 30fps to się nabijali :)

Opublikowano

Ta satysfakcja kiedy ostatnie przegrywa gameingowego świata maja te ultra kompleksy exow:obama: pięknie się patrzy jak od dekady te węże gameingu wija się aby udawać, że wcale nie boli ich doopa o najlepsze gry w branzy niedostępne na ich xsmiecia:obama:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Na PlayStation powstają nowe światy. 

Na Xboxie powstają nowe memy. 

I choć będziecie w paintcie pogarszali screeny to i tak tego nie zmieni.

Opublikowano

To jest to o czym mówiłem: haluny z niedożywienia, bo co to jest jeden gatunek przez 6 lat? Dobrze, że na rynku są inne sprzęty, bo po samym Plejstation człowiekowi przechodzi chęć na granie. Każdy broni się recenzjami i ocenami, a potem wychodzi, że to zwykłe średniaki XDDDD

Jeszcze raz powtórze, bo niebieskim zakutym łbom trzeba bez tołku i do skutku: PlayStation skończyło się na PS3.

Opublikowano
39 minut temu, Daddy napisał:

nieudacznicy z $orry zawsze ściemniają 

E0LJdcOWEAMCH04?format=jpg&name=large

Hellblade zrobiony przez 20 osób na poprzednią generację

EzvMhgOX0AIt3GL?format=jpg&name=large

EzvMhgQWUAEA1EA?format=jpg&name=small

EqIyPN2WMAEsGN2?format=jpg&name=medium

EqIyRc2XYAA54Qk?format=png&name=360x360

EqKyTc-W8AU0CXN?format=jpg&name=small

śmieciara 4.5

EqImkHWXYAI1Qyc?format=jpg&name=small

xbox one

EqImkP4W8AEuR9N?format=jpg&name=small

:daddy:

Tytuł "Największy Idiota w CW 2021r." przyznany już w maju, brawo Daddy!

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

już już izonik, spokojnie

Bean And Cheese Burrito GIF - Soccer Butt Cooling GIFs

Rozumiem, ze popierasz te manipulacje i wrzucanie screenów wyciągniętych z dupska. Nie dziwi mnie to :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.