Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

10$ za 200+ gier VS 14 Ratchet za 70$

Sami sie tam qrva oracie :dafuq:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Teraz boty wypierdala się w kosmos grami dla dzieci? Ja jebie co za upokorzenie:) Pewnie VRR i machinelearning pomoże:obama:

Opublikowano

Ja perdole, odpalilem tego wreckfesta i to jest to do czego walily boty bo wyladowalo w abonamencie:yao::yao::yao: te smrody to juz wstydu nie maja zadnego, zeby z takiego gunwa robic hit smiecpassa:xboss:

Opublikowano
25 minut temu, Figuś napisał:

pięknie też pominąłeś że gracze pomogli $ony wycofać się z decyzji o zamknięciu PS Stora na PS3 i Vicie

zapomniałem o tym, rzeczywiście + dla $ony za umiejętność wycofania się z głupiej decyzji

Opublikowano

Herr Yeti to chory człowiek. Kto normalny obserwuje twittery Sony Soldiers?

Opublikowano
22 minuty temu, Soul napisał:

Klasyka, niby coś tam mam ale jak wywołany do tablicy to no szkoda mi czasu :usmiech:

Serio szkoda mi czasu na kogoś kto się spłakał do administracji bo mu ktoś minusiki dawał.

I kurwa znowu zmarnowałem czas.

Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

Serio szkoda mi czasu na kogoś kto się spłakał do administracji bo mu ktoś minusiki dawał.

I kurwa znowu zmarnowałem czas.

Figuś, proszę Cie gorsze rzeczy tu się dzieją a płakanie i donoszenie to norma tutaj. 

Nigdy nie zgłosiłem, żadnego posta do administracji a gość, który mi dawał te minusy poświęcił więcej czasu niż ja na napisanie dwóch PeMek, no bo co to trzeba mieć w głowie, żeby szukać każdego mojego posta na forum i walić minusa :usmiech:

No ale już wiem do czego bijesz. 

Opublikowano
9 minut temu, PanKamil napisał:

Ja perdole, odpalilem tego wreckfesta i to jest to do czego walily boty bo wyladowalo w abonamencie:yao::yao::yao: te smrody to juz wstydu nie maja zadnego, zeby z takiego gunwa robic hit smiecpassa:xboss:

Jasne, lepsze gry dla dzieci i inne samograje made by Sory. W ten sposób np Returnal gnije w tym niebieskim bagnie i słabo się sprzedaje, bo target uwielbia press x to jason. Housemarque, zapraszamy na  soczyste, bezkresne zielone pastwiska! Marnujecie się tam u tego liczykrupy Rajana.

Opublikowano

A pamiętacie jak tego Returnala reklamowali?

A co z tego wyszło….

84061905-3FD0-42B2-A109-38E444DAC7F4.jpeg

364B9802-A411-4D9A-910D-D1BD1C7FA6AF.jpeg

Opublikowano
3 minuty temu, Czezare napisał:

Jasne, lepsze gry dla dzieci i inne samograje made by Sory. W ten sposób np Returnal gnije w tym niebieskim bagnie i słabo się sprzedaje, bo target uwielbia press x to jason. Housemarque, zapraszamy na  soczyste, bezkresne zielone pastwiska! Marnujecie się tam u tego liczykrupy Rajana.

boty jak zwyle nacpane smrodem z xsmiecia:obama: returnal rozszedl sie tak, ze zabrakło pudełek a na playstation największa rożnorodność już od samego startu gdzie jest dostęp do soulslike, platformowek, rogali, open worldow a w nadchodzacych miesiacach kolejne sztosy i kolejna generacja nowego wymiaru grania czyli VR i rozwój nowych gatunków w tym segmencie i pokonywanie kolejnych barier:banderas: jak byc graczem to tylko w niebieskim raju :banderas: a na xszrocie? po pół roku ms nie wydał ŻADNEJ gry:yao: przynajmniej zdesperowane boty to taka wisienka na torcie konsolowej szlachty.

Opublikowano

Oficjalne buty z motywem PS5? :yao:

O jak pięknie to pokazuje, że Sony traktuje swoich niewolników jako osoby upośledzone umysłowo. Przecież nikt kto ma choć odrobinę rozumu i godności człowieka nawet nie pomyśli o założeniu takiego guvna na stopy. A u klapów? Możliwe że z braku dobrych gier na sonkę to buty zostaną u nich GOTY 2021:reggie:

Wieczna beka z niebieskich ameb, niegrających w gry:xboss:

Opublikowano

A co to ten hollow, klapy na tropie Polskiego tłumaczenia w Returnal :obama:

12.jpg

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Knur już sam nie wierzy, że ten xszrot cokowiek osiągnie w walce z konsolowymi molochami jak sony i nintendo:xboss:yebany jest wyperdalany za kazdym razem za drzwi a dalej lize dupy sony i nintendo:xboss: knur w sumie duzo nie rozni sie od swoich psychofanow czyli brak honoru, charakteru i klasy:xboxssie:

image.thumb.png.879ddfce0b1c80ee2829758ae0ba73e2.png

Opublikowano

Switch Pro z mops passem będzie pięknie się prezentował obok Nadkonsoli 5. Dwie konsole, gry z 3 systemów. 

:banderas:

Opublikowano
35 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A pamiętacie jak tego Returnala reklamowali?

A co z tego wyszło….

84061905-3FD0-42B2-A109-38E444DAC7F4.jpeg

364B9802-A411-4D9A-910D-D1BD1C7FA6AF.jpeg

nieudacznicy z $orry zawsze ściemniają 

E0LJdcOWEAMCH04?format=jpg&name=large

Hellblade zrobiony przez 20 osób na poprzednią generację

EzvMhgOX0AIt3GL?format=jpg&name=large

EzvMhgQWUAEA1EA?format=jpg&name=small

EqIyPN2WMAEsGN2?format=jpg&name=medium

EqIyRc2XYAA54Qk?format=png&name=360x360

EqKyTc-W8AU0CXN?format=jpg&name=small

śmieciara 4.5

EqImkHWXYAI1Qyc?format=jpg&name=small

xbox one

EqImkP4W8AEuR9N?format=jpg&name=small

:daddy:

Opublikowano

Pisałem, że masa gier będzie w 1080p i/lub 30fps to się nabijali :)

Opublikowano

Ta satysfakcja kiedy ostatnie przegrywa gameingowego świata maja te ultra kompleksy exow:obama: pięknie się patrzy jak od dekady te węże gameingu wija się aby udawać, że wcale nie boli ich doopa o najlepsze gry w branzy niedostępne na ich xsmiecia:obama:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Na PlayStation powstają nowe światy. 

Na Xboxie powstają nowe memy. 

I choć będziecie w paintcie pogarszali screeny to i tak tego nie zmieni.

Opublikowano

To jest to o czym mówiłem: haluny z niedożywienia, bo co to jest jeden gatunek przez 6 lat? Dobrze, że na rynku są inne sprzęty, bo po samym Plejstation człowiekowi przechodzi chęć na granie. Każdy broni się recenzjami i ocenami, a potem wychodzi, że to zwykłe średniaki XDDDD

Jeszcze raz powtórze, bo niebieskim zakutym łbom trzeba bez tołku i do skutku: PlayStation skończyło się na PS3.

Opublikowano
39 minut temu, Daddy napisał:

nieudacznicy z $orry zawsze ściemniają 

E0LJdcOWEAMCH04?format=jpg&name=large

Hellblade zrobiony przez 20 osób na poprzednią generację

EzvMhgOX0AIt3GL?format=jpg&name=large

EzvMhgQWUAEA1EA?format=jpg&name=small

EqIyPN2WMAEsGN2?format=jpg&name=medium

EqIyRc2XYAA54Qk?format=png&name=360x360

EqKyTc-W8AU0CXN?format=jpg&name=small

śmieciara 4.5

EqImkHWXYAI1Qyc?format=jpg&name=small

xbox one

EqImkP4W8AEuR9N?format=jpg&name=small

:daddy:

Tytuł "Największy Idiota w CW 2021r." przyznany już w maju, brawo Daddy!

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

już już izonik, spokojnie

Bean And Cheese Burrito GIF - Soccer Butt Cooling GIFs

Rozumiem, ze popierasz te manipulacje i wrzucanie screenów wyciągniętych z dupska. Nie dziwi mnie to :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.