Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 12.02.2021 o 12:36, ASX napisał:

tenor.gif

zapisuje ten post

W dniu 23.04.2021 o 15:24, ASX napisał:

zapisuje sobie tego posta, może być piękny reality check ;)

2 minuty temu, ASX napisał:

będę sobie chyba zapisywał te posty, bo przeczuwam się że forumowi eksperci zaliczą niezły reality check 

Zapisuje sobie ze zapisujesz sobie kolejne moje posty. Zaraz ci kurwa kartek w zeszycie zabraknie xD tylko cos do wyjasniania tego co mowie ci nie predko bo wiesz ze chociaz boli i piecze to co mozesz ciekawego mi powiedziec samozwanczy insajderze przeklejaczu linkow z tt?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Zaczniemy od dema mfs gdzie kuwa jest 20% zawartosci:yao: pełna gra tylko 420 zl:asax:

Fix. 520 zl:yao:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
19 minut temu, łom napisał:

Nie tylko z PS3 ale też z PS1.

Dlatego pisanie o jakimś wiecznym dostępie w kontekście cyfry jest trochę śmieszne. Już squony zrobiło pierwszą przymiarkę do braku dostępu do zakupów w tych starych sklepach. 

Opublikowano
56 minut temu, schabek napisał:

Juz nawet asx w najbardziej zakurzonych zakamarkach propagondowego archiwum nie znajdzie nic o wysokobudzetowej grze na xboxa. Poza tym to podejrzewam ze netflix finansowal takie produkcje ze same gaze dla aktorow przebily budzet paru gier na xboxa razem wzietych. Sam Irishman $160M to budzet dwoch Godrizonow. Tu sie jeszcze mozna spierac czy kto w jakim stopniu to finansowal ale przy calej serii The Crown $250M watpliowsci nie ma. Jakosc wielu produkcji na N to jedno ale nawet jakies gowna jak Altered Carbon czy Marco Polo pochlaniaja wieksze pieniadze wiekszosc gierek AAA na xboxa. Kazda rzecz to gory pieniedzy a netflix tygodniowo wypuszcza ich wiecej niz MS rocznie.

Podsumowujac, pierdolenie :) 

Ten irishman to niezła soap opera. Coppola to za te kasę musiał się dobrze bawić w towarzystwie dziwek i koksu bo nie powiesz mi, że to poszło na efekty specjalne typu odmłodzony tetryk de niro. Nic dziwnego, że tyle lat czekał na frajerów co mu to opłacą. 

Opublikowano
57 minut temu, schabek napisał:

Zapisuje sobie ze zapisujesz sobie kolejne moje posty. Zaraz ci kurwa kartek w zeszycie zabraknie xD tylko cos do wyjasniania tego co mowie ci nie predko bo wiesz ze chociaz boli i piecze to co mozesz ciekawego mi powiedziec samozwanczy insajderze przeklejaczu linkow z tt?

Dzięki za przypomnienie starych postów wtedy jeszcze pisałeś w miarę racjonalnie że Starfield nie wyjdzie w tym roku, sam nie jestem czy się wyrobić. Ale ostatnie posty i pisanie że na Xboxie nie będzie wysokobudżetowych gier to już niestety całkowita odklejka z twojej strony. Myślę że będziesz to odszczekiwal razem z Rozim kiedy będziecie się zagrywać w kolejnego Godrizona w Meksyku

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

Dzięki za przypomnienie starych postów wtedy jeszcze pisałeś w miarę racjonalnie że Starfield nie wyjdzie w tym roku, sam nie jestem czy się wyrobić. Ale ostatnie posty i pisanie że na Xboxie nie będzie wysokobudżetowych gier to już niestety całkowita odklejka z twojej strony. Myślę że będziesz to odszczekiwal razem z Rozim kiedy będziecie się zagrywać w kolejnego Godrizona w Meksyku

Ale ty jestes smutny czlowiek xd i co, umre od grania w tego Godrizona?

Tak odklejka, starfielda ci wybijalem z glowy jak nie na poczatku tego, to pod koniec zeszlego roku kiedy ty zyles nadzieja i 1 pierdolonym screenem :yao: Teraz jednak granica przesunieta jeszcze dalej bo przestawiles sie niezapowiedziana jeszcze FH5 i dalej czekasz z tym w y j a s n i a n i e m. Mam nadzieje ze wyjdzie i nie bedziesz musial do 2023 wrzucach samych twittow typu co spencer zjadl na sniadanie i ze zmienilo sie logo ikonki aplikacji xbox na appstore. Gracze to uwielbiaja

Opublikowano

okej to założmy się o tą Forze Horizon, masz szanse wyjaśnić mnie na za zawsze, jeśli gra nie wyjdzie to chętnie skasuje konto i znajde sobie jakieś inne miejsce w internecie do pisania o xboxie ;) 

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

Dobra to jak nie wyjdzie to skasuj

ok to mamy zakład,  jeśli wyjdzie to ty kasujesz 

Opublikowano

@Square mogę prosić o potwierdzenie zakładu :)

Opublikowano

A po co ci takie potwierdzenie ze admin patrzy? Bo przy exactcie nie pomoglo. Niech po prostu skasuje konto ktoregos z nasz w dniu premiery FH5 z automatu bo my i tak nie mamy mozliwosci 

Opublikowano

no ok

Opublikowano

20 lat überkonsol M$:banderas: Tegorocznego zielonego tsunami nikt już nie powstrzyma:banderas:

Opublikowano

Kaczyński wściekły w chuj agresywny widze.

E3 zaraz, król zapowie nowe sztosy do godpassa, godrizon 5 i klapom pozostanie granie w 17 część furry symulatora o lombaxie z lepszą graficzką, gdzie gameplay to się od ps2 nie zmienił ani trochę i chybą ostatnią większą innowacją był ratchet gladiator.

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, ASX napisał:

no ok

Tyle już tych zakładów było i jedynie co to Bluber się zachował honorowo, także sorry, ale jak ktoś chce skasować konto to po prostu musi dać znać.

No i ogólnie jebniętym trzeba być aby kasować wieloletnie konto tylko dlatego, że ktoś w CW odpierdala jakieś akcje, ale jak tam chcecie.

Opublikowano

Nie zapominajmy o REWOLUCYJNYM przechodzeniu między światami.

Co prawda miał już to Soul Reaver na PSX, ale po co burzyć narrację.

A taki The Medium pozwala w czasie rzeczywistym poruszac się w dwóch równoległych wymiarach naraz :yao:

Opublikowano

Obojętnie od wyniku któryś z was stanie się bohaterem w jednym z obozów. xd

Opublikowano

Niestety schabek przez swoją nerwicę dałeś się wymanewrować ministrowi propagandy i przegrałeś już teraz, na starcie.

Opublikowano

No schabkowi mega psycha robi fikoła. Połączenie rządów pisu i dominacji xboxa na rynku to za dużo dla tego delikatnego chłopaka

Opublikowano

No dobry z pulpeta chłopak był. 

No nie kurwa kogo ja tutaj oszukuję. 

:kaz:

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

przyznam się że nie jest pewien co do swojej przyszłości

ale przynajmniej będzie jakiś dreszczyk emocji w czasie oglądania E3 :kaz:

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

przyznam się że nie jest pewien co do swojej przyszłości

ale przynajmniej będzie jakiś dreszczyk emocji w czasie oglądania E3 :kaz:

Emocje podczas E3? Jakie tam emocje? Przeca Sory czując pismo nosem i co najważniejsze nie mając nic do zaprezentowania zwyczajnie dają dyla. Co mieli pokazać? Fujarkę 2?:yao:

Opublikowano

pI2dAx_PL to najlepszy przykład, że zakładanie sie z botami to jak szukanie gier na xboxie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.