Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przetarłem z delikatnej warstwy kurzu obie konsole No i zgadnijcie z której szybciej schodzi kurz, oczywiście PS5 bo w Xie nie wiem jak ten wentylator wyczyścić, co za desingerski badziew, jebany obesrany plastik w kształcie cegły :/ 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
53 minuty temu, Whisker napisał:

Przetarłem z delikatnej warstwy kurzu obie konsole No i zgadnijcie z której szybciej schodzi kurz, oczywiście PS5 bo w Xie nie wiem jak ten wentylator wyczyścić, co za desingerski badziew, jebany obesrany plastik w kształcie cegły :/ 

Zobaczysz Łiski jak Ci pistacja zżółknie. Dopiero będziesz płakał:sapek:

Opublikowano

Spoko, jest szansa ze jak przyjdzie 4 fala covid to czaruś pójdzie do tamtego temu robić kupę. :shieeet:

Opublikowano

No i oficjalnie gt7 i god of war2 jako crossgeny. Chujnia. Tyle powiem.

Opublikowano

Oby znowu nie było jak z horizon 2, 30fps i grafika gorsza od Gears 5 z 2019 :banderas:

Opublikowano
5 minut temu, Jakim napisał:

No i oficjalnie gt7 i god of war2 jako crossgeny. Chujnia. Tyle powiem.

PS5 - konsola do ogrywania gier z poprzedniej generacji. :kaz: 

Opublikowano

WIERZYMY W GENERACJĘ. I W RUCHANIE KLAPÓW BO TO YEBANE DAUNY :nosacz3:

Opublikowano

Przy tym jak długo zawsze robią tasiemce, GT i Kratosiki 36 to niebieskie robale nextgenowych gier doczekają się na PS6 :kaz:

Opublikowano

Nie wiem co w tym dziwnego. Kupujesz konsole nowej generacji aby w końcu odciąć się od tej starej. Proste. Zawsze tak było, zawsze byly oczekiwania wobec nowej generacji że dostaniemy coś nowego jakościowo. Crossgeny choćby srały nie wiadomo czym dalej będą tylko podrasowaną wersją gry na starą generację.

Opublikowano

xDDDDDD

a miałem PS5 kupować, bo nowe gierki, dla samego Ratcheta chyba nie warto

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

Nie wiem co w tym dziwnego. Kupujesz konsole nowej generacji aby w końcu odciąć się od tej starej. Proste. Zawsze tak było, zawsze byly oczekiwania wobec nowej generacji że dostaniemy coś nowego jakościowo. Crossgeny choćby srały nie wiadomo czym dalej będą tylko podrasowaną wersją gry na starą generację.

nigdy nie przestanie śmieszyć, propaganda exowa przerodziłą się teraz w ostracyzm generacyjny

Demonsy to najładniejsza gra na PS5? Nie, a jest grą od mistrzów od grafiki. Czołówką zeszłej generacji jest RDR2 "ograniczone" 1.3tf XOS. Ratchet będzie korzystał z SSD jak powinien, ale co można wymyślić w przypadku gatunków jak action adventure? Niewiele. Także płakanie nad cross-genami to sztuka dla sztuki, ale żadnych za tym konkretów.

Po prostu Sony kiedyś powiedziało, że "wierzy w generacje" i powtarzacie jeden po drugim jak barany. :reggie: 

Opublikowano
22 minuty temu, Jakim napisał:

No i oficjalnie gt7 i god of war jako crossgeny. Chujnia. Tyle powiem.

8

osiem

Opublikowano

Tasiemiec, ale ratchet i tak gorszy, bo to 14 albo 15 czesc.

Opublikowano

Ciekawe czemu returnal i dark souls nie wyszły na ps4 skoro wyglądają jak gry z ps4  :)

Opublikowano

Zeby oszukac klapów, ze dostaja nextgenowe doswiadczenia. Najgorsze, ze dali sie nabrac.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Spokojnie jak wyjdzie ps5 pro to wtedy się odetną. Jimbo my man. 

:kaz:

Opublikowano

Dlatego czasami dobrze mieć takiego Xboxa. Nie ma gier, nie ma czym się przejmować.

Opublikowano

Jak to szło xss hamulcem generacji?

Ni nie wydaje mi się. xd

Dobra forza motorsport to będzie jednak pierwszy next gen obecnej generacji. xd

Zara wjedzie narracja, lezby2 masakrator światów i w ogóle na ps4. 

:kaz:

Opublikowano

Na playstation gardzi sie grami z poprzedniej generacji, wiec tez nie bedzie w co grac.

Opublikowano

Czekajcie, czy zielone prostytutki mamrocza cos o crossgenach? Przeciez te ludziki z gowna ulepione beda mialy crossgeny przez cala generacje co juz zostalo potwierdzone bo xbox to platforma XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dziekuje ci sony ze mimo ze jestes chamowane przez karla z redmond to starasz sie wydawac tez wylacznie next genowe produkcje jak GOTY2021 i Ratchet w natywnym pixarze :banderas:

Opublikowano

Klocki lego i rejczel na playstation. Ktos sie zatrzymał w rozwoju.

Opublikowano

Dlatego stary trzyma cie caly czas w piwnicy pod kluczem ale spokojnie, juz niedlugo dzieki MFS zobaczysz jak wyglada swiat

Opublikowano

Spokojnie to tylko pulpet aka pękła mi dupa i niedługo przegram zakład i wypierdalam z forumka. xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.