Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

na poprzedniej generacji  korzystałem ze stacji dokującej do Xboxa One, teraz do XSX kupiłem sobie kozak akumulatorki firmy LADDA z IKEI,

wnioski?

dobrze mieć wybór :)

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Rozumiem ze jak siadasz do grania to od razu z bateriami zapasowymi w łapie tak? 30 sekund rocznie to u Ciebie wymiana kpl baterii około 20 milisekund ? Szacunek. W jakiejś fabryce nabyłeś takiego skilla Paolo?

Te argumenty zaczynaja naprawdę być słabe. 

30s rocznie to jest różnica czasu, a nie czas ogólnie, więc troszkę z dupy ta zaczepka. :)

Opublikowano

Sonka ma jarzmo kablowe, Xbox jarzmo bateryjkowe. 

Opublikowano

Walka o baterie, walka o żywotność pada, nie zmieniajcie się. Temat niesamowicie dostarcza tonę beki XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

30s rocznie to jest różnica czasu, a nie czas ogólnie, więc troszkę z dupy ta zaczepka. :)

Żeby uzbierać 30 sekund rocznie to jedna wymiana z kilkudziecięciu rocznie musi być liczona poniżej sekundy. Uważasz na tych wykładach coś? 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Sonka ma jarzmo kablowe, Xbox jarzmo bateryjkowe. 

Niekoniecznie, bo możesz dokupić do Xboxa akumulatorki ze stacja dokująca i grasz tak jak na plejce. 

Wybór> brak wyboru

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

XDDDD ależ ten temat dostarcza

ciekawe co robią klapy z tymi 30 sekundami które zaoszczędza w skali roku

Zdążę powiedzieć twojej starej starej żeś głupi jak but

Opublikowano

Jak sie uczepili tego pada:/ Zasadniczo zero różnicy w porównaniu do padów z ps4 więc jak ktoś się przyzwyczaił to dla takiego kogoś żadna różnica i ujma. Podłączenie pada pod ładowarkę po skończonej sesji rzeczywiście jest arcytrudne i wymaga stażu w NASA aby to ogarnąć. Znajdźcie lepsze naboje bo strzelacie kozami z nosa.

Aprpo idealnego XBOLA i jego bezawaryjnego systemu:

Podczas gry w rage 2 randomowo włączył mi sie youtube, wywalał do dasza bez powodu. Wczoraj w doomie rozłączało mi pada na tyle, że wyłączyłem konsolę na kilka h bo szlag mnie już trafial. Combo spotify/soundcloud i forza 4 czasem powoduje, że przycina dźwięk. Z tym padem to jaja są, w one też miałem podobne problemy. Raz działa wszystko godzinami bez zająknięcia, a czasami nie da się grać. Standardowo quick resume i tytuły online powodują, że grę trzeba przeładować, bo wiesza się wszystko. Ale już mega wkurzające jest to, że nie ma w opcjach do ustawienia kiedy pad ma iść spać, przy oglądaniu filmów to trzeba smyrać co chwilę, bo rozłączy i już po włączeniu wrzuca jakiś stutter i wszystko skacze. Sporo tego, ale dobrze, że przynajmniej system śmiga o niebo lepiej niż stara gen i ciężko się przyczepić do tego.

Opublikowano

GAASax mnie uprzedził. W Xboxie nawet jak kupisz play and charge kit i pozbywasz się konieczności wymiany baterii na rzecz ładowania na kablu lub w stacji dokującej, ale robisz to jakieś 4x razy rzadziej niż na PS5. :) 

6 minut temu, LiŚciu napisał:

Żeby uzbierać 30 sekund rocznie to jedna wymiana z kilkudziecięciu rocznie musi być liczona poniżej sekundy. Uważasz na tych wykładach coś? 

Jeśli rocznie Figuś poświęca na podmiankę pada (powiedzmy) godzinę, a ja godzinę i 30s to średnia wymianka jest u niego w czasie x, ale moje x to x + ileśtam ms które wyliczyłeś, ty kurwa głąbie. :) 

5 minut temu, Figuś napisał:

nie no, ale uśmiałem się serio z tego posta ;) 

Opublikowano
Godzinę temu, Wesker napisał:

Napisałem właśnie, odpisali tak:

„Witamy, w odpowiedzi na Pańskie pytanie informujemy że pad jest idealny i rozladowywują się styki w mózgach botów. Pozdrawiamy, ekipa PlayStation.”

Napisalem też do Jima Ryana i odpisał tak:

”Xbox to stara kurwa”

Pozdrawiam,

Jim Ryan

Ty lepiej się pochwał załącznikiem od Pana Jima, tym wielkim pindolem z tatuażem 350 pln piękny kawalerze :kaz:

Opublikowano
1 minute ago, Soul said:

Ty lepiej się pochwał załącznikiem od Pana Jima, tym wielkim pindolem z tatuażem 350 pln piękny kawalerze :kaz:

150 zł. Gierkę szybko przeszli, więc ląduje na targu za 200 zł by się zwróciło ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

co tam figuś, psycha siada XDDDDDDDDDD

jak plejku,rwa na butle po vanishu :lapka:

Edytowane przez bluber

Opublikowano
3 minuty temu, bluber napisał:

co tam figuś, psycha siada XDDDDDDDDDD

jak plejku,rwa na butle po vanishu :lapka:

Mi nie

Wkurwiło mnie że cwaniak cytuje bez oznaczania :pope:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

E-fumfle?

Możemy walnąć holenderski ster :wub:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

ciekawe co robią klapy z tymi 30 sekundami które zaoszczędza w skali

Ty pewnie wykorzystujesz na seks.

Opublikowano

Przeczytałem cały temat (i poprzednie) i mnie przekonaliście, xbox to złoto

Opublikowano
4 minuty temu, mcp napisał:

Przeczytałem cały temat (i poprzednie) i mnie przekonaliście, xbox to złoto

99pyU5Ga1kwqSXWA2evTexn6YzPHotJF8R85JZsE

Opublikowano

Dokładnie, Xbox to taki murzyn świata konsol.

Opublikowano

Czyli silny, atletyczny, ma dużą moc, ale jest uciśniony i prześladowany.

Opublikowano

No nie do końca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.