Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
52 minuty temu, Mendrek napisał:

Generalnie zaczynam postrzegać botów jak naturalnych frajerów.

Kupili konsolę nowej generacji by grać na niej w gry z zeszłej generacji.

To tak jakby 21 lat temu kupić PS2 by grać na niej tylko w gry z Szaraka :reggie:

Napisał typ, który PS4 kupił w 2017 po spłacie providenta zaciągniętego na PS3, a PS1 i PS2, to najwyżej u Michaelisa w empiku widział.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
43 minuty temu, dee napisał:

posłuszne suki spencera przystało

Dee kolejny raz celnie podsumowuje zielone community.

Gratuluje również dystansu do siebie i obiektywnego podsumowania sytuacji swojej oraz kolegów z watahy.

Opublikowano
Godzinę temu, Hum napisał:

Napisał typ, który PS4 kupił w 2017 po spłacie providenta zaciągniętego na PS3, a PS1 i PS2, to najwyżej u Michaelisa w empiku widział.

1) W 2016

2) PS1 mam do dziś sprawnego, a Ty?

3) Moje PS4 ma gry z tej samej generacji co Xbox Series X, więc chyba nie tak źle? ;)

Opublikowano

Ps4 miażdzy Series X pod wzgledem nowych gier :)

Opublikowano

Godzinę temu, izon napisał:

Dee kolejny raz celnie podsumowuje niebieskie community.

Kolejny celny cios kijem w pyski niebieskich kundli :banderas:  Izonek zapłakany rozgrzewa przycisk RAPORTUJ do czerwoności, schabek w psychiatryku gryzie i kopie sanitariuszy, a plejśmieciara5 jak była najgorszą konsolą stacjonarna XXI wieku, tak nią jest.

Czyli w CW bez zmian:yao:

Opublikowano

Dee nie zmieniaj się, każde forum potrzebuje takiego cyrkowca. Zieloni dostali swojego psychonautsa jeszcze przed premiera :rofl:

Opublikowano
17 minut temu, Mendrek napisał:

1) W 2016

2) PS1 mam do dziś sprawnego, a Ty?

3) Moje PS4 ma gry z tej samej generacji co Xbox Series X, więc chyba nie tak źle? ;)

I z tej samej co ps5, zapomniałeś dodać i na długo tak zostanie. xd

Opublikowano
18 minut temu, Czoperrr napisał:

co tam teraz na plejsrace ogrywane, daliście już szanse destruction all stars?

A czemu akurat przywołujesz tego crapa? Wiem, ze ten ochłap byłby hitem w gamepassie bo za darmo ale niebieska szlachta ogrywa tylko co najlepsze.

Opublikowano

Morales spokojnie wystarcza każdemu na 1000h giercowania :shotgun:

Opublikowano
31 minut temu, Czoperrr napisał:

co tam teraz na plejsrace ogrywane, daliście już szanse destruction all stars?

Powiem Ci, że jak wchodzę na PS4, zerkam na listę znajomych i w co aktualnie oni grają to gdyby nie ikonka PS5 obok nazwy gry to bym pomyślał, że wszyscy mamy ten sam sprzęt.

Opublikowano

Niestety z gówna bata nie ukręcisz. Pozostając na konsolowym podwórku to XSeries ma 1, a PS5 ma tylko kilka exów... dlatego też ja np. póki co nie widzę sensu kupna tych pseudo nextgenów (pseudo bo GPU mają już na starcie 2-3x słabsze niż obecnie najmocniejsze pecetowe GPU... a będzie tylko gorzej). 2022 będzie rokiem kiedy będzie można zakup rozważyć. Powinno już być nieco więcej nowych tytułów, a i wyjdą już pewnie drugie serie konsol być może pozbawione pewnych wad wieku dziecięcego. Teraz kupno PS5 czy XsX ma sens chyba tylko dla tych co nie mają PS4 / XOne lub są chętni by 2 raz grać w to samo ho 60fps zamiast 30.

Opublikowano
3 minuty temu, Emet napisał:

pseudo bo GPU mają już na starcie 2-3x słabsze niż obecnie najmocniejsze pecetowe GPU... a będzie tylko gorzej)

Nie będzie, bo nim PC-ty o mocy konsol staną się standardem doczekasz się już następnej generacji.

Opublikowano

Zawsze bawi porownanie do pctów, ktorych zasilacz kosztuje tyle co konsola. I to tłumaczenie sobie i wmawianie innym kiedy warto kupic konsole xDD masz kase to bierzesz, thats all. Nie wyobrazam sobie grac teraz na hdd z koszmarnie dlugimi loadingami  i w polowie klatek

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Jeszcze teraz gdy w domu stoi piękny CX to Series X daje z siebie jeszcze więcej :banderas:

Opublikowano
7 minut temu, Lord Protector napisał:

Jeszcze teraz gdy w domu stoi piękny CX to Series X daje z siebie jeszcze więcej :banderas:

TV of LG buhahahahahahaha

Opublikowano

Jestem ciekaw jakiego oleda ma liściu. 

Pewno Sony bo co innego, ciekawe jaki model. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
Teraz, Lord Protector napisał:

Sonka oczywiście i brak 120 hz ale naj. xd

Opublikowano
7 minut temu, Lord Protector napisał:

Pewno Sony bo co innego, ciekawe jaki model. 

Model A8F - najlepsza elektronika, płynność i prędkość działania procesora. LG może buty czyścić. Sorry - porównane i stestowane. 

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie będzie, bo nim PC-ty o mocy konsol staną się standardem doczekasz się już następnej generacji.

Poza tym to konsole i gry na nie poki co ciągną ten kurwidołek. To, że 5 razy mocniejszy komp wyświetli te samą grę w wyższej rozdzielczości  z lepszymi cieniami znaczy w zasadzie tyle co nic i dla większości ludzi nie ma to tak naprawdę znaczenia. (Poza cw oczywiście).

Gdzie czasy, kiedy taki Crysis pokazywał naszym biednym konsolom jak bardzo są w lesie? 

Teraz mamy luksus i w zasadzie dość konkretny skok mocy. Fakt, że tego poki co nie widać ale jeśli nie bedą na siłę szli w rozdziałkę to może ulepią na tej generacji coś, czego wcześniej nie było.

Opublikowano

No może w 2018 tak było ale teraz to :pawel: 

Zero portów HDMI 2.1

Imput Lag 31 MS

i to jest zdaniem liścia to czyszczenie butów :pawel:

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Teraz mamy luksus i w zasadzie dość konkretny skok mocy. Fakt, że tego poki co nie widać ale jeśli nie bedą na siłę szli w rozdziałkę to może ulepią na tej generacji coś, czego wcześniej nie było.

Już ulepili na PS5. Returnal w 1080p/43fps. :dynia:

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Poza tym to konsole i gry na nie poki co ciągną ten kurwidołek. To, że 5 razy mocniejszy komp wyświetli te samą grę w wyższej rozdzielczości  z lepszymi cieniami znaczy w zasadzie tyle co nic i dla większości ludzi nie ma to tak naprawdę znaczenia. (Poza cw oczywiście).

Generalnie problem PC-tów jest taki, że mało komu chce się robić na nie dedykowane gry i najlepsze co mają blachy to najlepszej jakości porty.

Tylko, że preferuję jednak wygodę konsoli, a argumenty o podłączaniu stacjonarki do telewizora to dla mnie :dynia: po stokroć.

Dobra to będzie generacja, bo tak jak mówisz - konsole i gry wyznaczają w branży trendy i upowszechniają technologię. Także dopiero w tej generacji gdzie dostaliśmy SSD i CPU godne 2021 zmieni się paradygmat tworzenia gier.

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

No może w 2018 tak było ale teraz to :pawel: 

Zero portów HDMI 2.1

Imput Lag 31 MS

i to jest zdaniem liścia to czyszczenie butów :pawel:

No wtedy kupiłem ten TV i nadal jakością obrazu rozpierająca twojego cx z marna elektronika. Możesz sobie bajki czytać w tv wars ale prawda jest taka ze elektronika Sony potrafi z matrycy od lg wyciągnąć więcej niż telewizor marki lg. 

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.