Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

To jak niebieskie retardy, kupujecie tego Racheta? Kasa przyciułana?

Czy będzie tak jak z tym Returnalem, że dwóch kupiło a reszta z Liściem na czele ograła na youtubie?

Neee nie gram w gry dla dzieci

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapy to tacy wierzący niepraktykujący xD

Opublikowano
26 minut temu, lpcl napisał:

Kamilek dla ciebie nie będę oszczędzał, nie martw się. 

Chyba, że to twój kolejny alter się do mnie przypierdala. No nie zdziwiłbym się tym, słaba psychicznie jednostko. 

To co nas różni to to, że ja mam w dopie twoje minusiki:yao: dobrze być niezniszczalnym:xboss:

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

To co nas różni to to, że ja mam w dopie twoje minusiki:yao: dobrze być niezniszczalnym:xboss:

Ty masz dużo rzeczy w tym dupsku. Ale jestem tolerancyjny jakby co. 

Opublikowano
10 minut temu, lpcl napisał:

Ty masz dużo rzeczy w tym dupsku. Ale jestem tolerancyjny jakby co. 

Buhahahaha

Spoiler

Nie no kuwa, niezły cringe 

spacer.png

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Ponieważ klapy nie bardzo z czytaniem, to pozwolę sobie streścić recenzje ratcheta:

Największa zaleta gry to grafika. Bardzo dobra, ale przegrywająca z technicznymi ograniczeniami PlayStation 5

Gameplay rozczarowuje. Poziom trudności każualowy, pozycjonowany pod dzieci i januszy :notbad:

Tak średnio bym powiedział. Kolejny kapiszon od Sony, który sprzeda się dzięki armii niewolników marki. Nic nowego.

Opublikowano

Nasze si protocol DEE:obama:

spacer.png

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Ładniejsza grafa i nagle gameplay z 2002 nie przeszkadza. Klapy w pigułce.

Opublikowano

I pyk logowano na altera i potem na kolejnego. Niezłe rozdwojenie jaźni Spermatello. 

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ale bym na solo takiego xboxowca rozniósł aaaaaaaaaaaaaaaj. Na e3 kupuję popcorn, bo to będzie kabaret stulecia.

No już teraz to pozamiatał totalnie a oni czekają......na SYMULATOR LOTU haaahahahahahahahaahhhaaa 

Ps. I Skyrim w 120fps może pojdzie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Oglądać xszczocha kiedy jest euro?:dynia: no chyba tylko zdrajca growy gej i veganin :xboss:

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

Ładniejsza grafa i nagle gameplay z 2002 nie przeszkadza. Klapy w pigułce.

No czekamy na kolejne Gears/Forza/Halo :kaz:

Opublikowano
14 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ale bym na solo takiego xboxowca rozniósł aaaaaaaaaaaaaaaj. Na e3 kupuję popcorn, bo to będzie kabaret stulecia.

Chciałbym to zobaczyć. Naprawdę. 

Opublikowano

Czujecie? Cały internet nabija się z tego nie wypału :D a najlepsze że szambo się schowało i teraz płacze że drogo, że muszą spłacać, niebiescy cieszą się grając i jakos to leci. Życie bota w tych czasach jest naprawdę trudne, lepiej kupcie PS5 za te ceny bo za moment będziecie zmuszeni zapłacić jeszcze więcej a innej opcji next gena już nie bedzie

ps. Wnosiłem toast za PS5 i widzicie? Wyszło ;)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Moze zamiast ciagle wmawiac nam jak dobrze bawicie sie z ps5 zacznijcie grac?

Opublikowano

A zauważyliście jak Sony rozpieszcza graczy w sezonie ogórkowym? W tamtym roku Tlou2 i GOT a teraz w 2021 Ratchet, a przypomnijcie sobie w 2020 co X oferował w okresie wakacyjnym - NIC! kompletnie nic. 

Chyba że.... 13 CZERWCA SILENT HILL albo MGS Ex na Xa i granie od razu a może Phil cwany lis wypuści od razu nową forze? Kto wie, może chociaż demo dadzą! Liczymy na to i krzyżujmy rece w imię Knurpass

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo, jakiś dzień świstaka tu mamy.

Przed premierą Returnal było to samo. Klapy jak te suczki w rui odchodziły od zmysłów, miliony postów, walenie sobie na krzyżaka, odgrażanie się, zgon Xboksa ogłoszony...

Potem Returnal wyszedł, klapy zamknęły mordy i żaden poza Szkrabkiem nawet tego rogalika nie ograł xD 

Co to są za cuckoldy gamingu te klapy to ja nawet słów nie mam :xboss:

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

No nie wiem co tak słabo, jakiś dzień świstaka tu mamy.

Przed premierą Returnal było to samo. Klapy jak te suczki w rui odchodziły od zmysłów, miliony postów, walenie sobie na krzyżaka, odgrażanie się, zgon Xboksa ogłoszony...

Potem Returnal wyszedł, klapy zamknęły mordy i żaden poza Szkrabkiem nawet tego rogalika nie ograł xD 

Co to są za cuckoldy gamingu te klapy to ja nawet słów nie mam :xboss:

Tak to jest jak jest tyle next genowych gier i nowości, jest ten klimat, jaranie się, analizy i czysty fun a jak widać po Twoim poście tylko jad, zawiść, zazdrość i oczekiwanie na nie spełnione obietnice, typowo wyborcy PiS, dostać 500+ i nie szczekać a może jakiś ochłap jeszcze dostaną na harnasia, w obozie niebieskich zabawa, kreatywność, zaangażowanie, radość, kooperacja i nowe technologie, postęp. 

Opublikowano
3 godziny temu, 20inchDT napisał:

:facepalm: wezcie go na stałe do swojego plejstejszonowego teamu. Kurwa, ze tez nawet na tym forum sa ludzie, ktorzy naprawde mysla, ze gry robi sie w dwa lata.

343 Halo robi ile 5 i co z tego mamy? 

Wstaw moje nowe foto by @MYSZa7

Opublikowano

Chuja macie, czekam na Infinite zagrywając kolekcje Master Chefa, może za rok się zmieni sytuacja

Opublikowano

Powiem wam że na czerwiec to jest totalna dominacja sony chłopaki. Co prawda żeby kupić konsolę dla takich gier to trzeba być debilem no ale jednak można w miarę coś pograć  :/ dobrze że spencer rozjebie w niedziele niebieskie towarzystwo bo my psycha is fucking sitting and make giga fikoł  :(

co prawda asax mówił żeby NIE MIEĆ OCZEKIWAŃ ale co on tam kurwa wie, jest tylko szeregowym pracownikiem ms więc Phil wszystkiego mu nie mówi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.