Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

My tu gadu gady a tymczasem Nintendo pokazało kto jest arcymistrzem ruchania

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

i jak w tym giereczkowym kurwidole ma być dobrze jak na gry z komórek za 250zł ludzie reagują tak

Cytat

Szkoda, że nie nowa część i wygląda jak z komórek, ale i tak będzie trzeba ograć

Switchowców to tylko maczetami

Opublikowano

Miyamoto przychodzi na środek pokoju, sra i wychodzi. 

Swiczowcy po dajrekcie?

No może i tylko się zesrał ale konsystencja i kolor zajebiste, biorę dayone z perfectblue :pawel:

Opublikowano

Micro swoją konfą bądź co bądź wywrał największe wrażenie.

Przesłanie jest proste - kup naszą konsolę, a ograsz zajebiste gry za nieduże pieniądze i to w najlepszej jakości jeśli chodzi o konsole.

W sumie za sam oszczędzony hajs na gierka z gamepassa można sobie dokupić drugi, a w perspektywie całej generacji może i 3 sprzęt do grania. 

28 minut temu, teddy napisał:

My tu gadu gady a tymczasem Nintendo pokazało kto jest arcymistrzem ruchania

Nie ma drugiej tak przereklamowanej firmy jak nintendo. Doją graczy jak mogą, a Ci się jeszcze cieszą z tego, że zostali wyruchani :obama:

Opublikowano

Ahahaha Forza Horizon 5 w 4K/60, klapy największe przegrywy internetu.

Opublikowano
56 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ahahaha Forza Horizon 5 w 4K/60, klapy największe przegrywy internetu.

No i ja sobie pogram a Ty nadal będziesz czekał na konsole hahahaahahaha

2 godziny temu, DamianGrecky napisał:

Jak się robactwo pochowało pod szafkami :yao: pewnie z rozpaczy gryzą pudełko po szczurze od śrubek 

Zielone robactwo to teraz ma CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ BEZ NEXT GEN GIER hahaahahaa

Opublikowano

Ale bedzie napierdalane w forze deluxe edition ze wszystkimi dlc i w forumowym klubie a wy co klapy gt sport z system zniszczen z 1989 roku?

Opublikowano
Godzinę temu, Starh napisał:

Micro swoją konfą bądź co bądź wywrał największe wrażenie.

Przesłanie jest proste - kup naszą konsolę, a ograsz zajebiste gry za nieduże pieniądze i to w najlepszej jakości jeśli chodzi o konsole.

W sumie za sam oszczędzony hajs na gierka z gamepassa można sobie dokupić drugi, a w perspektywie całej generacji może i 3 sprzęt do grania. 

Nie ma drugiej tak przereklamowanej firmy jak nintendo. Doją graczy jak mogą, a Ci się jeszcze cieszą z tego, że zostali wyruchani :obama:

Dlatego niedługo witam PS5 :xboss:

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

No i ja sobie pogram a Ty nadal będziesz czekał na konsole hahahaahahaha

Zielone robactwo to teraz ma CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ BEZ NEXT GEN GIER hahaahahaa

Dobra co znaczy to mityczne next gen gry? Bo jak kolesie z df policzyli to na obydwu systemach jest łącznie 11 gier, które są tylko na xsx/xss, ps5 lub pc, z czego jedna zaraz będzie na ps4 czyli godfall. I jest w tym nawet kilka gier na xsx, xss, pc, których nie ma na xone. Ale te 3 gry to kasztany chyba nawet gorsze niż ten cały godfall. Tak więc jeśli zawęzisz to mityczne określenie do sraczeta, ds, Returnala i medium to nadal jest to kurwa żałosna, liczba next genów na obydwie konsole 3 v 1, jak dasz  demo astro to 4 v 1. Faktycznie jest kurwa czym wojować, bez kitu. xdxdxdxdxd

Ale będzie napierdalanko czerwiec, lipiec i sierpień. Ja pierdole tysiące godzin grania w 3 krótkie gierki i jedną trochę dłuższą. We believe in generations klapy. xdxdxdxd

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Jak widać obłąkany świński duet sperma&kamil poddał się solidarnej lobotomii po informacji, że Bógrizon 5 jednak wyjdzie w 4K 60fps:yao:

Opublikowano

Tymczasem Mendrek z Choroszczy wypisuje:

Mendrek  53

Napisano 2 godziny temu

Bardzo mi się podobała ta konfa, MS to nawet połowy z tego nie był tak fajny. Wybór kupna Switcha okazał się dla mnie bardzo trafny. MH Stories 2, te Mario Party Stars, SMT V, Advance Wars... Wszystko w moje gusta chyba trafiło, nawet przy BOTW 2 zabiło mocniej serducho, a nienawidzę Zeldy. Może warto ten Skyward Sword HD skosztować, skoro to prequel? Nawet Mario Golf ten nowy wygląda ciekawie. Nintendo jak dla mnie konfa 8/10 

Czyli indyki za 3 bomby lepsze niż gierki z gpu za 4 zeta. xdxdxd

Opublikowano
41 minut temu, schabek napisał:

Ale bedzie napierdalane w forze deluxe edition ze wszystkimi dlc i w forumowym klubie a wy co klapy gt sport z system zniszczen z 1989 roku?

Jedna konfa Microsoftu i nawet schabek rozjebany jak hiroszima atomówką.

No ale Spencer jak dobry ojciec gameingu przygarnie też i ciebie. Tyle dobra na ciebie czeka w gamepassie za cene snickersa. Graj i czyń dobro.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Słabo myślałem, że w 120 i z vrr. 

Opublikowano
12 minut temu, lpcl napisał:

Słabo myślałem, że w 120 i z vrr. 

120fps to królestwo XSX.:banderas:

Ale widze że dzisiejsze info o Godrizonie 5 w 4K/60 tak sie biednym klapkom na psychice odbiło, że już nie kontaktują.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Gdzie te 60 fps w Medium na PS5?

Opublikowano
1 minutę temu, Bigby napisał:

Gdzie te 60 fps w Medium na PS5?

A w Forzie przy 4K? ;)

Opublikowano

No w Forzie jest jakbyś poczytał kilka stron wcześniej.

edit:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

No w Forzie jest jakbyś poczytał kilka stron wcześniej.

W 4K? ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał:

W 4K? ;)

Ja wiem że klapy nie umieją w czytanie ale żeby aż tak? xDDDD

Opublikowano

To sie nazywa potega 12TF XSX, która rozjebuje u klapów zdolność pojmowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.