Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Screeny offline....  w rozdzielczości 500p xD xD xD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Ja zapytam inaczej: czy Ty na serio odpisujesz spermiakowi i oczekujesz jakiegoś dialogu?

Ja wiem że to przygłup, ale dziś mam dzień dobroci dla zwierząt wiec postanowiłem mu grzecznie odpisać.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

6 godzin temu, Whisker napisał:

Sam mam licencje pilota i bywałem w wielu krajach samolotami typu BOEING uwierzcie mi

8 godzin temu, Whisker napisał:

wylądowałem w krzakach

C8630089-26FC-4E20-82E4-4F216D4A3201.jpeg

Opublikowano

Coś się za to silną wolę botom należało i co dostali XD XD XD

Ja pierdole symulator latania samolotem na padzie XD XD

Ale to musi być ekspirjens jak prawdziwy pilot XD

Przestańcie się męczyć chłopaki! Zamówcie PlayStation , zamknijcie ten temat a community składające się z 20 frajerów, którzy uwierzyli w bajki o dobrych grach za 50 zł zapakujcie na samolot i bilecik w jedną stronę na badania do Choroszczy XD

Opublikowano

Co ty przecież oni specjalnie dla tej gry polecieli po specjalne fotele i joypady. 

Większość już i tak grę " uykończyła " i w międzyczasie sprawdziła kilka indorów w GP. 

Skoro to mamy za sobą, to teraz siedzieć tam grzecznie cicho i obserwować jak wyglądają GRY. Zaraz Kena i dodatek do GoT, który was zayebie.

Buauaha PIOTRUŚ to zaraz wybuchnie w temacie MFS, bo ktoś ma spadki FPS i się pogodzić z tym nie może XD 

Exy Sony łączą ludzi. " Exy " MS dzielą.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Jak szybko wleciał Symulator tak szybko wyleciał z dysku, nie grywalny szrot a jak ktoś się tym jara to gratuluje, wracam do ogrywania innych gier

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Jak szybko wleciał Symulator tak szybko wyleciał z dysku, nie grywalny szrot a jak ktoś się tym jara to gratuluje, wracam do ogrywania innych gier

I jak tam ogarnąłeś ten tryb offline/online?

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Cały czas było online, niestety lepiej nie będzie

A zdjęcia jakieś pstryknąłeś z tego NY dla porównania offline/online?

Opublikowano
44 minuty temu, Whisker napisał:

I bardzo dobrze, w końcu skończy się twoje pierdolenie w dedykowanym temacie :banana:

Opublikowano
48 minut temu, Whisker napisał:

Przykro mi, że się zawiodłeś, ale na szczęście jest masa gier, które sprawią Ci przyjemność. Czasem tak jest, że uruchomi się coś co nie spełni oczekiwań. 

Opublikowano

Śmieszne że te screeny co whisker wrzucał żeby oczernić msf wyglądają nadal spoko. Pewnie się chłop namęczył żeby takie niekorzystne zrobić :reggie:

Opublikowano

Ja wczoraj "dachowałem" na jakims zadupiu pod krakowem i trawa wyglądała lepiej niz w Driveclubie na poboczu :D

Opublikowano

Ale porównanie. Każda gra wyścigowa wygląda teraz lepiej niż DC a np taki dirt 5 oprócz wyglądu przebija go też warunkami atmosferycznymi.

Opublikowano
8 minut temu, devilbot napisał:

Ale porównanie. Każda gra wyścigowa wygląda teraz lepiej niż DC a np taki dirt 5 oprócz wyglądu przebija go też warunkami atmosferycznymi.

Każda? No raczej nie.

Opublikowano

Eeee jesteŚmy klapy i brOniMy DriveKlUbA.

driVecLUb mA naJpiEkNIEjszy deszcz eeee eee hehe

Opublikowano

Nadrobiłem kilka stron tej dramy i dzięki Whisker, kurwa, dzięki. Już nigdy nie wejdę do samolotu mając z tyłu głowy myśl, że ty możesz siedzieć za sterami, wszak masz licencje pilota na samoloty typu BOEING.

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Nadrobiłem kilka stron tej dramy i dzięki Whisker, kurwa, dzięki. Już nigdy nie wejdę do samolotu mając z tyłu głowy myśl, że ty możesz siedzieć za sterami, wszak masz licencje pilota na samoloty typu BOEING.

Ta, jasne, ma licencje na samoloty typu BOEING, której zrobienie kosztuje miliony monet i zamiast zgarniać wielki hajs jako pilot, to jeździ karetką po mieście (o ile to też prawda) :reggie:

Opublikowano
Cytat

chcielibyście, żeby pseudo " exy " MS chociaż tak wyglądały

Przecież MFS właśnie rozjebał graficznie wszystkie exy na PS5 co najmniej do końca generacji. 

Opublikowano

Zaraz doświadczeni forumowicze Iluck i Ukuki by zjedli dzbana whiskera z tym jego licencja na boieng XDDDDD

Wystarczy poczytać wątek o MFS i braniu się za prawdziwe licencje na samoloty.

Opublikowano

Jezu, czepiacie się, może zrobił online wieczorowo przy browarku i dostał certyfikat w formie jpga na maila.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.