Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

starczy na 30h a nie do rana, czyli dobry tydzień grania, to nie plejśmieciara4.5 która czas działania w pełni naładowanego pada ma wyliczony na przejście typowego crapa $ony, czyli jakieś 6h  ^^ 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

starczy na 30h a nie do rana, czyli dobry tydzień grania, to nie plejśmieciara4.5 która czas działania w pełni naładowanego pada ma wyliczony na przejście typowego crapa $ony, czyli jakieś 6h  ^^ 

Dobra tutaj się zgodzę, tylko w liczbach przesadzasz kolego, owszem baterie nawet firmy „Chuj” starczają na więcej godzin grania niż Dual Sense, jednakże technologie użyte w obu padach zgoła się różnią, wiec jest to jakos wytłumaczone. Komfort? No lepiej wypada bateria, jakość i next gen? No lepiej Dual Sense, wybór należy do Was :) 

Opublikowano
21 minut temu, Whisker napisał:

Zgadza się :) G2, a jaka jest trójka? Lepsza? Muszę wszystkie części zaliczyć żeby zdobyć terytorium wroga na 100%. 

Trójka jest NAJlepsza, a do tego wygląda chyba lepiej niż ten remastero-remake Ultimate Edition.

Za pierdolenie o bateriach masz minusa, bo Sony ze swoimi akumulatorkami na 4h może Microsoftowi :xboxssie:
Ale jak się jest wiecznie najebanym to można nie kojarzyć, że zamiast zwykłych paluszków trzeba kupić akumulatorki i ładowarkę do nich :reggie:

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał:

Trójka jest NAJlepsza, a do tego wygląda chyba lepiej niż ten remastero-remake Ultimate Edition.

Za pierdolenie o bateriach masz minusa, bo Sony ze swoimi akumulatorkami na 4h może Microsoftowi :xboxssie:
Ale jak się jest wiecznie najebanym to można nie kojarzyć, że zamiast zwykłych paluszków trzeba kupić akumulatorki i ładowarkę do nich :reggie:

Poczytaj dalej ;) może Ci się minus cofnie :D i kurwa nie 4 godziny, bądźmy obiektywni, starcza na 6 :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No cóż lepsze 6h dualseksu, niż 30h ma tym trzeszczącym gunwie:)

p.s. Minusy w cw?  Nie szanuje 

Edytowane przez izon

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

No cóż lepsze 6h dualseksu, niż 30h ma tym trzeszczącym gunwie:)

p.s. Minusy w cw?  Nie szanuje 

Minusy w CW to słaba rzecz :/ wyjście typowo kutasiarzy i konfitur ale trudno, lepiej mówić jak jest z faktami i argumentami niż rozdawać po złości minusiki ;) i owszem zgadzam się jednak technologia to technologia, może w wersji PS5 pro na dłużej będą starczał akumulatory :) jednak wole ten wybór bo o ile baterie faktycznie dłużej trzymają to wszyscy znajomi i w domu śmieją się ze mnie ze zabawka z targu a kiedy odpalam Dual Sense to myślą ze jest rok 2200

Ps. Wiadomo coś na temat aktualizacji dasha w XSX? Za kazdym razem jak wchodze z gry do menu to przeskakuje mi z HDR i 4k na jakieś gówno rozmazane :/ zmienią to w końcu?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
9 minut temu, Wredny napisał:

No to tobie to na pewno często się Dual Sens rozładowuje :ragus:

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Minusy w CW to słaba rzecz :/ wyjście typowo kutasiarzy i konfitur ale trudno, lepiej mówić jak jest z faktami i argumentami niż rozdawać po złości minusiki ;) 

Minusy w CW są zarezerwowane dla osób pierdolących bez sensu, którzy swoje urojenia nazywają "faktami i argumentami" - od razu widać, że jednostka oderwana od rzeczywistości, więc nie ma co tracić czas na dyskusje, skoro oddano w nasze ręce tak wygodne narzędzia.
Jak ktoś pisze z sensem, albo chociaż z jajem to można pogadać, ale jak ktoś całkowicie serio wali takie smuty to tylko czerwona strzałeczka :down:

Opublikowano

Ale w ogóle mieliście błędy w tych starszych grach na XSX? Non stop trzeba wracać do punktu kontrolnego bo gra się zacina, albo takie kwiatki że menu to piksele :/ 

Czemu na PlayStation nie ma i nie było takich kwiatków?

482BD3F6-70AE-4436-8C58-B711A21EFA09.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Aha, PlayStation Najświętsza Maryja (zawsze dziewica) nigdy nie miała żadnych glitchów graficznych, bugów, zwiech, blue-screenów z numerem errora itp :dafuq:
I jak tu cię traktować na poważnie i dyskutować, zamiast od razu yebnąć minusa? :dunno:

A np ja niedawno przechodziłem drugie Gearsy i pierwsze widzę, żeby coś takiego się działo :notbad:

Opublikowano
34 minuty temu, Wredny napisał:

Aha, PlayStation Najświętsza Maryja (zawsze dziewica) nigdy nie miała żadnych glitchów graficznych, bugów, zwiech, blue-screenów z numerem errora itp :dafuq:
I jak tu cię traktować na poważnie i dyskutować, zamiast od razu yebnąć minusa? :dunno:

A np ja niedawno przechodziłem drugie Gearsy i pierwsze widzę, żeby coś takiego się działo :notbad:

Na jakiej konsoli przechodziłeś? U mnie dopiero pomógł hard reset bo cały czas napisy pokazywały takie piksele 

Opublikowano

No na XSX - to mój pierwszy XBOX w życiu, więc ta sama konsola co u Ciebie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

No na XSX - to mój pierwszy XBOX w życiu, więc ta sama konsola co u Ciebie.

Kurde, raz wystąpił problem z tą czcionką No i kilka razy musiałem restartowania do Checkpoint bo mi nie zaskakiwało :/ nie jest to jakieś uciążliwie ale jednak błąd, gram dalej do rana, drzemka z godzinę albo dwie i jedziemy dalej :) muszę wszystko skończyć. Później w robocie 36 godzin i dalej jadę z koksem

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whisker to obecnie najlepszy piarowiec Microsoftu. Jeśli jakaś zbłąkana dusza jeszcze myśli o zanurzeniu w niebieskim szambie i przyjęciu ideologii plejstejszyn, to posty tego pana skutecznie odwodzą od tego pomysłu i wyprowadzają zagubione owieczki na zielone pastwiska.

Dobra robota, kolego Whisker. W następnym głosowaniu tytuł bota roku wygrywasz w cuglach :xboss:

Opublikowano

Tlou2? Klasyczna wydmuszka sony

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

Nie słuchajcie gościa który w czasach generacji sonki 5 jara się graniem na sonce 3. Posty typa do pominięcia. 

Opublikowano
Godzinę temu, Lord Protector napisał:

@YETI

Kurde jak ta gra wygląda :) ten dym wyglada jak żywy

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał:

TLOU 2 > RDR 2! Taka prawda.

Opublikowano

RDR2? Po 2 godzinach wyłączyłem i nie wróciłem, znudziło mi się :frog:

Opublikowano

Rdr 2, TLoU 2? Ja wiem, ze rak to nie temat tabu, ale to się wycina i więcej do tematu nie wraca..

Opublikowano

Przecież nikt nie mówił o switchu  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.