Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

starczy na 30h a nie do rana, czyli dobry tydzień grania, to nie plejśmieciara4.5 która czas działania w pełni naładowanego pada ma wyliczony na przejście typowego crapa $ony, czyli jakieś 6h  ^^ 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

starczy na 30h a nie do rana, czyli dobry tydzień grania, to nie plejśmieciara4.5 która czas działania w pełni naładowanego pada ma wyliczony na przejście typowego crapa $ony, czyli jakieś 6h  ^^ 

Dobra tutaj się zgodzę, tylko w liczbach przesadzasz kolego, owszem baterie nawet firmy „Chuj” starczają na więcej godzin grania niż Dual Sense, jednakże technologie użyte w obu padach zgoła się różnią, wiec jest to jakos wytłumaczone. Komfort? No lepiej wypada bateria, jakość i next gen? No lepiej Dual Sense, wybór należy do Was :) 

Opublikowano
21 minut temu, Whisker napisał:

Zgadza się :) G2, a jaka jest trójka? Lepsza? Muszę wszystkie części zaliczyć żeby zdobyć terytorium wroga na 100%. 

Trójka jest NAJlepsza, a do tego wygląda chyba lepiej niż ten remastero-remake Ultimate Edition.

Za pierdolenie o bateriach masz minusa, bo Sony ze swoimi akumulatorkami na 4h może Microsoftowi :xboxssie:
Ale jak się jest wiecznie najebanym to można nie kojarzyć, że zamiast zwykłych paluszków trzeba kupić akumulatorki i ładowarkę do nich :reggie:

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał:

Trójka jest NAJlepsza, a do tego wygląda chyba lepiej niż ten remastero-remake Ultimate Edition.

Za pierdolenie o bateriach masz minusa, bo Sony ze swoimi akumulatorkami na 4h może Microsoftowi :xboxssie:
Ale jak się jest wiecznie najebanym to można nie kojarzyć, że zamiast zwykłych paluszków trzeba kupić akumulatorki i ładowarkę do nich :reggie:

Poczytaj dalej ;) może Ci się minus cofnie :D i kurwa nie 4 godziny, bądźmy obiektywni, starcza na 6 :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No cóż lepsze 6h dualseksu, niż 30h ma tym trzeszczącym gunwie:)

p.s. Minusy w cw?  Nie szanuje 

Edytowane przez izon

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

No cóż lepsze 6h dualseksu, niż 30h ma tym trzeszczącym gunwie:)

p.s. Minusy w cw?  Nie szanuje 

Minusy w CW to słaba rzecz :/ wyjście typowo kutasiarzy i konfitur ale trudno, lepiej mówić jak jest z faktami i argumentami niż rozdawać po złości minusiki ;) i owszem zgadzam się jednak technologia to technologia, może w wersji PS5 pro na dłużej będą starczał akumulatory :) jednak wole ten wybór bo o ile baterie faktycznie dłużej trzymają to wszyscy znajomi i w domu śmieją się ze mnie ze zabawka z targu a kiedy odpalam Dual Sense to myślą ze jest rok 2200

Ps. Wiadomo coś na temat aktualizacji dasha w XSX? Za kazdym razem jak wchodze z gry do menu to przeskakuje mi z HDR i 4k na jakieś gówno rozmazane :/ zmienią to w końcu?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
9 minut temu, Wredny napisał:

No to tobie to na pewno często się Dual Sens rozładowuje :ragus:

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Minusy w CW to słaba rzecz :/ wyjście typowo kutasiarzy i konfitur ale trudno, lepiej mówić jak jest z faktami i argumentami niż rozdawać po złości minusiki ;) 

Minusy w CW są zarezerwowane dla osób pierdolących bez sensu, którzy swoje urojenia nazywają "faktami i argumentami" - od razu widać, że jednostka oderwana od rzeczywistości, więc nie ma co tracić czas na dyskusje, skoro oddano w nasze ręce tak wygodne narzędzia.
Jak ktoś pisze z sensem, albo chociaż z jajem to można pogadać, ale jak ktoś całkowicie serio wali takie smuty to tylko czerwona strzałeczka :down:

Opublikowano

Ale w ogóle mieliście błędy w tych starszych grach na XSX? Non stop trzeba wracać do punktu kontrolnego bo gra się zacina, albo takie kwiatki że menu to piksele :/ 

Czemu na PlayStation nie ma i nie było takich kwiatków?

482BD3F6-70AE-4436-8C58-B711A21EFA09.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Aha, PlayStation Najświętsza Maryja (zawsze dziewica) nigdy nie miała żadnych glitchów graficznych, bugów, zwiech, blue-screenów z numerem errora itp :dafuq:
I jak tu cię traktować na poważnie i dyskutować, zamiast od razu yebnąć minusa? :dunno:

A np ja niedawno przechodziłem drugie Gearsy i pierwsze widzę, żeby coś takiego się działo :notbad:

Opublikowano
34 minuty temu, Wredny napisał:

Aha, PlayStation Najświętsza Maryja (zawsze dziewica) nigdy nie miała żadnych glitchów graficznych, bugów, zwiech, blue-screenów z numerem errora itp :dafuq:
I jak tu cię traktować na poważnie i dyskutować, zamiast od razu yebnąć minusa? :dunno:

A np ja niedawno przechodziłem drugie Gearsy i pierwsze widzę, żeby coś takiego się działo :notbad:

Na jakiej konsoli przechodziłeś? U mnie dopiero pomógł hard reset bo cały czas napisy pokazywały takie piksele 

Opublikowano

No na XSX - to mój pierwszy XBOX w życiu, więc ta sama konsola co u Ciebie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

No na XSX - to mój pierwszy XBOX w życiu, więc ta sama konsola co u Ciebie.

Kurde, raz wystąpił problem z tą czcionką No i kilka razy musiałem restartowania do Checkpoint bo mi nie zaskakiwało :/ nie jest to jakieś uciążliwie ale jednak błąd, gram dalej do rana, drzemka z godzinę albo dwie i jedziemy dalej :) muszę wszystko skończyć. Później w robocie 36 godzin i dalej jadę z koksem

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whisker to obecnie najlepszy piarowiec Microsoftu. Jeśli jakaś zbłąkana dusza jeszcze myśli o zanurzeniu w niebieskim szambie i przyjęciu ideologii plejstejszyn, to posty tego pana skutecznie odwodzą od tego pomysłu i wyprowadzają zagubione owieczki na zielone pastwiska.

Dobra robota, kolego Whisker. W następnym głosowaniu tytuł bota roku wygrywasz w cuglach :xboss:

Opublikowano

Tlou2? Klasyczna wydmuszka sony

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

Nie słuchajcie gościa który w czasach generacji sonki 5 jara się graniem na sonce 3. Posty typa do pominięcia. 

Opublikowano
Godzinę temu, Lord Protector napisał:

@YETI

Kurde jak ta gra wygląda :) ten dym wyglada jak żywy

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał:

TLOU 2 > RDR 2! Taka prawda.

Opublikowano

RDR2? Po 2 godzinach wyłączyłem i nie wróciłem, znudziło mi się :frog:

Opublikowano

Rdr 2, TLoU 2? Ja wiem, ze rak to nie temat tabu, ale to się wycina i więcej do tematu nie wraca..

Opublikowano

Przecież nikt nie mówił o switchu  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.