Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
11 minut temu, messer88 napisał:

a te Outriders to w ogóle kogoś interesowało? :)

21 godzin temu, Shago napisał:

Ja tam gierkę przeszedłem z przyjemnością na 12 poziomie trudności robiąc chyba wszystkie misje poboczne. Ale faktem jest, że później chciałem się pobawić Online, spróbowałem kilka meczy i żadnego nie dokończyłem, bo wywalało mnie z powodu bugów i dałem sobie spokój, gra poleciała z dysku. Nie chciałoby mi się grac ponownie inną klasą postaci. Nie mniej jak kiedyś wyjdzie jakiś dodatek, to chętnie wrócę.

Tak się sprawy mają w moim przypadku :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Klapy wdzięczne Jimbo Ryanowi, że łaskawie pozwala im płacić za gry.

To jest, kurva, niewiarygodne:reggie: Nowy poziom sekciarstwa, nowy poziom zniewolenia. Sekta plejstejszyn znów wyznacza nowe trendy spyerdolenia :shieeet:

yhym...no tak

0_4YgqnxBjNfe3tV4O.jpeg

DfbEVlyV4AEySXQ.jpg

images.jpg

Co za pierdolce xd

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

Przeciętny klap sekundę przed zakupem wymarzonej gry 

Graphic-donation-page-dog-with-money-in-mouth.jpg

Opublikowano
9 minut temu, Jakim napisał:

yhym...no tak

0_4YgqnxBjNfe3tV4O.jpeg

DfbEVlyV4AEySXQ.jpg

images.jpg

Co za pierdolce xd

co jest sekciarskiego w skrzyżowaniu dłoni?

Peace signs at protest, Cape Town | UCT Libraries Digital Collections

ci ludzie to też sekta twoim zdaniem?

Opublikowano

Na eventach Xboxa krzyżuje się ręce, na eventach plejkurwy wypina się dupsko, taka różnica

Opublikowano

Jezu i ten Asax z tymi chujowymi postami :/

Bezbek-bot-nudziarz.

Opublikowano

Boże, bardziej fanatyczni niż żyleta czy inny kocioł:ragus:  smutny widok jak można upaść.

Opublikowano
32 minuty temu, Jakim napisał:

yhym...no tak

0_4YgqnxBjNfe3tV4O.jpeg

DfbEVlyV4AEySXQ.jpg

images.jpg

Co za pierdolce xd

Pierdolnięci.

Opublikowano
32 minuty temu, devilbot napisał:

Dzięki gp w outriders zagrało więcej graczy niż w returnala, Ratcheta i demonsy razem.

Szkoda, że twórcy nie dostali z tego kasy, bo niby skąd miałaby pochodzić? Z rakowego GamePass i kodów za 4PLN?

Rozumiem usługę jako magazyn staroci i indyków z mobilek, ale pakować grę 3rd party w to szambo na premierę? To jak perły przed wieprze...

Opublikowano
7 minut temu, Mendrek napisał:

Szkoda, że twórcy nie dostali z tego kasy, bo niby skąd miałaby pochodzić?

Normalnie od wszechmocnego Phila, MS daje wywrotki kasy na gierki upfront to raczej wina posiadaczy plejbeki że twórcy nie zarobili dzięki nim 

Edytowane przez bluber

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Pierdolnięci.

nie ma to jak wyzywać innych ludzi za to że lubią inną konsole niż ty, i -UWAGA- ośmielili się skrzyżować ręce.

Skąd się bierze ta nienawiść i brak tolerancji?

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Wyssali ją z chuja Jima Ryana

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

nie ma to jak wyzywać innych ludzi za to że lubią inną konsole niż ty, i -UWAGA- ośmielili się skrzyżować ręce.

Nie no pewnie w latach trzydziestych ubiegłego wieku w Niemczech żył taki ASX który mówił:

„nie ma to jak wyzywać innych ludzi którzy ośmielili się wyciągać rękę do przodu”

xd

Opublikowano

Ktoś ma jeszcze wątpliwości, że przyznane tytuły były jak najbardziej słuszne?:dynia: NIE MA NIC DZIWNEGO W UBIERANIE SZALIKÓW I KOSZULAEK XBOX I TWORZENIE MŁYNA:dynia: N I C:dynia:

Opublikowano
11 minut temu, bluber napisał:

Normalnie od wszechmocnego Phila, MS daje wywrotki kasy na gierki upfront to raczej wina posiadaczy plejbeki że twórcy nie zarobili dzięki nim 

Niekoniecznie.

https://www.pcgamer.com/amp/xbox-chief-reveals-more-about-how-developers-earn-money-through-game-pass/

Zależy na jakie ruchanie się umówili. Twórcy nie wiedzą ile się kopii sprzedało nawet.

Knur zarobił.

Wydawca zarobił.

Twórcy wyruchani.

Taki obraz GniotPassa i was co z niego korzystacie ;)

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie no pewnie w latach trzydziestych ubiegłego wieku w Niemczech żył taki ASX który mówił:

„nie ma to jak wyzywać innych ludzi którzy ośmielili się wyciągać rękę do przodu”

xd

serio porównujesz posiadaczy xboxa do nazistów?

przepraszam, mam nadzieje że nie piszesz poważnie bo to już chorobliwy poziom fanatyzmu i nienawiści wobec innych.

To zwykli gracze, tacy jak wszyscy inni, nie biorą udziału w CW, jestem pewny że wiele osób na tych zdjęciach ma też Playstation czy Nintendo, więc skąd się bierze twoja nienawiść do nich?

Opublikowano

wiesz, nie mam nic do tego że tutaj taplacie się w swoim bagienku i wyzywacie nawzajem, ale po co do tego mieszać neutralne osoby postronne i wyzywać ich od sekciarstwa bo zrobili sobie zdjęcie ze zwykłym gestem?

Widać w tym frustracje

Opublikowano

Widać jacy sfrustrowani są posiadacze ps5 czyli bubla bez gier, przychodzą tutaj i wyrzucają to z siebie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.