Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Widzę, że klapeusze na biznesie się nie znają, myślą, że wydawcy nie otrzymali STAŁEJ kwoty za udostępnienie gry w Gamepassie, tylko kwota ta jest uzależniona od tego czy gracze kupują zdrapki za 4zł albo za pełną cenę.

Opublikowano

Boże, wkleili zdjęcie bezstronych biednych i uciemiężonych fanów xboxa co dzwigają ciężar wszystkich grzechów świata i się z nich śmieją:asax: PRECZ Z MOWĄ NIENAWIŚCI:asax:

Spoiler

:dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia:

Opublikowano

Być może dzisiejsze klapy tego nie pamiętają, ale Sony też organizowało swoje imprezy na których spotykali się gracze, Wtedy to było spoko,

gif z Playstation Experience z 2016

PlayStation Experience 2016 Showcase GIF | Gfycat

Opublikowano

I gdzie tu widzisz krzyżowanie rąk jak jakieś dałny xboksowe?

Opublikowano

uśmiechnięci gracze xboksa:

https://www.psxextreme.info/uploads/monthly_2021_08/0_4YgqnxBjNfe3tV4O.jpeg.fea237bd0e19dbf3532e9781b282724c.jpeg

Rozi, Liściu i Kamil:

Kaczyński TRIGGERED - YouTube

Opublikowano

Gdyby klapy na eventach miały pokazywać gest jaki im towarzyszy w obcowaniu z konsola Sony to by ich wzięli za paradę równości połączona ze strajkiem dziwek.

Opublikowano

Ja się na nich nie triggeruje. Napisałem tylko ze są pierdolnieci. To fakt. Nie spina.

Opublikowano

fakt że ich wyzywasz to dowód że się triggerujesz, gdyby byli ci obojętni i miałbyś wylane to byś nie komentował

Opublikowano
26 minut temu, LiŚciu napisał:

Ja się na nich nie triggeruje. Napisałem tylko ze są pierdolnieci. To fakt. Nie spina.

Jesteś bajkopisarzem na tym forum. To fakt, nie spina :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano

@ASXale nie są mi obojętni bo się pochyliłrm nad tym żeby ich opisać jednym słowem, ale żeby to był dowód na trigger? 

10 minut temu, Shago napisał:

Jesteś bajkopisarzem na tym forum. To fakt, nie spina :)

A ty smutnym pędzlem. Fakt, nie spina:)

Opublikowano

Z Liściem jest rozmowa jak z dupa...

i czekam na coś w stylu a z Tobą jest jak z...

Co tylko potwierdzi to o czym piszę. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Ten gest krzyżowania dłoni to taki nieco cringe'owy niewypał.

Swoją drogą widzę co raz więcej ludków z jakimś merchem od PlayStation na ulicy. Z merchem Xboxa to chyba tylko sprzedawcę w Media Markt widziałem i to dawno.

Cóż, ludzie chcą się reprezentować czymś wartościowym ;)

Opublikowano
7 minut temu, Mendrek napisał:

Ten gest krzyżowania dłoni to taki nieco cringe'owy niewypał.

Swoją drogą widzę co raz więcej ludków z jakimś merchem od PlayStation na ulicy. Z merchem Xboxa to chyba tylko sprzedawcę w Media Markt widziałem i to dawno.

Cóż, ludzie chcą się reprezentować czymś wartościowym ;)

Ci co bujają się w bluzach NASA, to mam rozumieć projektują marsjańskie drony z Panem Chmielewskim? 

Opublikowano
Godzinę temu, Lord Protector napisał:

Z Liściem jest rozmowa jak z dupa...

Dupa to pękła niektórym w tym temacie jak nazwałem po imieniu bande ulancow krzyżujących ramiona do kawałka plastiku XD 

Opublikowano

Te zdjęcia były już tu wrzucane parę razy za każdym razem na ich temat czyta się to samo, a ludzie dalej zero dystansu do siebie. 

Opublikowano

Tak to już jest widzisz gościa z bluzą PlayStation to wiesz,że klasa i prawdziwy hobbysta XD

To jest coś naturalnego że grasz na PlayStation

Siedzisz przy piwku, rozmawiasz o exach thushima,tlou 2,demon aż za dużo wymieniać tam jest takie bogactwo Xd

Wyobraźcie sobie sytuację,że gracze PlayStation pytają w gronie przy piwku bota a co ty ostatnio grałeś on mówi "płaciłem za 8 miesięcy z góry za taką usługę abonamentową i ostatnio wyszedł symulator lotnictwa XD XD

....

No to przecież gościu jest psychicznie

Społeczne i gejmingowo zniszczony, dlatego ten gest :asax: to chyba taki gest solidarności wobec tych,którzy odważyli się zrobić gejmingowy "coming out" 

Niestety dziś ich nie ma z nami dlatego krzyż na drogę :asax:elo RIP

Opublikowano

Akurat jak w Polsce spotykasz gracza PlayStation to 9 na 10 przypadków mówi, że jego ulubione gry to FIFA z kolegami. Jak spotykasz Xbota lub Nintendowca to przynajmniej masz pewność, że gość orientuje się w branży i sięga po mniej oczywiste owoce. Xbox od zawsze jest symbole HC gamingu, a PS? Januszostwo.

Sam z resztą wiesz o tym najlepiej. ;) 

Opublikowano

Jak widzimy na ulicy fana xboxa, to zawsze mój znajomy jakiś się mnie pyta czy mu coś rzucić, nie wiem 2 złote. Ja mu mówię, że to tylko fan xszczura. Oni z reguły tak wyglądają mu mówie, ale niech podejdzie jak chce i zobaczy. Podszedł a ten skrzyżował ręcę i cytuje " w imię spermera i syna mam xśmiecia skuwhysyna. "

Opublikowano

Nie, no nie mogę jaką nieprzebraną kopalnią beki jest temat o grze Abandoned!:dynia: Niebiescy talibowie robiąc dobrą minę do złej gry trącają się końcówkami fiutów udając, że się dobrze bawią, że niby wiadomo, że chuy z tego wyjdzie, ale TA NIE GASNĄCA NADZIEJA na kodżimbowe Silent Hill w crossoverze z MGS jako EX na Plejstejszon 5:facepalm::D Co tam się odjaniepawla to ja nawet nie:dynia:

No cóż, haluny i omamy jako skutki niedożywienia z braku gier i nomen omen porzucenia przez Sony:kaz:

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Widocznie devom opłaca się dawać gry do XGP

To była decyzja wydawcy.

5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Problem to trzeba mieć ze skurwiałym dinozaurem - Square Enix i zaorać ich kompletnie.

Wątpię, jeden z potezniejszych graczy z ikonicznymi IP.

Edit - https://www.ppe.pl/news/160486/tworca-cyberpunka-2077-szczerze-wielu-z-nas-bylo-rozczarowanych-gra-studio-nadal-chce-naprawiac-night-city.html

Edytowane przez aph

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.