Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jedyne grywalne Soulsy to Sekiro, bo na szczęście najmniej przypominają Soulsy. Turlanie, ciachnięcie, odczekanie i powtórka po zapamiętaniu movesetu. No kurwa wielka mi gra. Barany uczą się na pałę jak na kartkóweczki bez zrozumienia byle wykuć i zaliczyć. Bloodborne chociaż fajny setting ale cała reszta do zaorania. Jebać ten taśmociąg. Pewnie Elden Ring będzie najgorszym połączeniem czyli soulsy i ubigierka w jednym. Tfu. Obym się mylił. No a teraz minusować kurwiszcze.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wiemy, wiemy, że seria Ci nie leży, bo sobie nie radzisz, ale te twoje gadanie nic nie znaczy, bo ta seria to kult - i to się nie wzięło z niczego tylko za to, że reszta gier mogłaby nie istnieć. FROM zapowie nowego exa na PS5 i Xbox będzie zaorany.

Opublikowano

Ok. Skoro twój ograniczony umysł nie potrafi ogarnąć tego, że ta gra jest po prostu dla fanów prostych gierek to może przejdę ją szybciutko by udowodnić Ci, że jesteś debilem?  Skoro nie potrafię jej ogarnąć to może zakładzik? Jak ją ukończę to walniesz sobie w sygnaturze, że Soulsy to gra dla opóźnionych umysłowo żuromów. Może być? Jak nie to zamknij mordę żurom.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Soulsy i wymagającą gra xD klapy znowu na dopalaczach.

Opublikowano

Insiu co ty chcesz udowodniać? Że niby ta seria jest słaba? Idź włącz sobie Hadesa na God Mode i nie podskakuj. Właśnie widzę jak wymagająca nie jest po tematach gdzie każdy próbuje i gra na easy mode offline bez postaci ciała np w Demonsach, czy ogólnie w community na FB i całej reszcie miejsc. 

Nie mówię, że to trudna gra, ale wielu się łamie i płacze prosząc w internetach o tryb easy w Elden Ring. Na szczęście Pan Miyazaki takim wystawia środkowy palec.

Patrząc na rynek gier w obecnych czasach - tak jest to wymagająca seria. 

I jeśli chodzi o community z Xboxa to nikt ich nie bierze poważnie, same lewusy tam. Do legend z Playstation zieloni gracze do pięt nie dorastają. 

Stfuu tym zielonym lamusom w pysk. Nie jesteście wielkimi graczami, jesteście malutcy i gracie w małe gówienka. Tak skaczecie jak żabki co miesiąc po łajnie Spencera i ślinicie się na exy PS5 próbując wciskać kit, że samolociki super, a the akcent to GOTY :yao: 

Pluję też na Microsoft, ale jak ja w 2003 wymiatałem w Otogi, a rok później jak podał jeden magazyn przeszedłem jako jedna z 500 osób na świecie Ninja Gaiden w trybie The way of Master Ninja w 2004 roku na pierwszego Xboxa to większość z was nigdy na oczy tej konsoli nie widziała, więc o czym mówimy. Niestety czasy znakomitego pierwszego Xboxa minęły i została wielka kupa. 

Zatem ja jako prawdziwy gracz mówię, że prawdziwi gracze mają PS5, a lamusy bez pieniędzy z wywieszonym jęzorem czekają na comiesięczny wysryw Spermcera. :xboxssie:

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Reasumując:

Pierdololo, że gra mi się nie podoba bo sobie w niej nie radzę. Jak wystawiam na próbę ten bait na poziomie dwulatka to ściana tekstu o niczym.

Żałość godna klapa. Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

To są wojny Ins, nie pękaj :kaz:

Możemy się umówić jeśli Ci pasuje tak - streamujesz swoją grę w Demonsy i grasz online w postaci ciała. Ja każdy Twój odcinek na żywo bym oglądał. 

Pokaż skilla bocie! :xboss:

Opublikowano

Zauważyliście jak gładko żulom przeszedł od udawania, że nie jest żulomem do pełnej akceptacji swojej wybrakowanej osoby? :reggie:

Opublikowano
6 godzin temu, Ins napisał:

Jedyne grywalne Soulsy to Sekiro,

Sekiro to ten soulslike w którym wyjebano statystyki bo debile nie potrafią dodać dwa do dwóch? Ta sama gra w której przez całą grę latasz z jedną bronią bo FS wie że debile kojarzą samuraja tylko z kataną? Nudny jak flaki z olejem gameplay - wisi gdzieś w połowie i nie chce się wracać.

A co do trudności? Pani Motyl padła za 3 razem jak ją spotkałem pierwszy raz. XDXD

Opublikowano
6 godzin temu, Ins napisał:

Ok. Skoro twój ograniczony umysł nie potrafi ogarnąć tego, że ta gra jest po prostu dla fanów prostych gierek to może przejdę ją szybciutko by udowodnić Ci, że jesteś debilem?  Skoro nie potrafię jej ogarnąć to może zakładzik? Jak ją ukończę to walniesz sobie w sygnaturze, że Soulsy to gra dla opóźnionych umysłowo żuromów. Może być? Jak nie to zamknij mordę żurom.

SOULSY SĄ UJOWE, SOULSY SĄ ZUEEE, MAMA NIE IDE DO SZKOLY, XBOX KURWAAA

4D21928D-AE3E-440D-9DF5-2D39D30CFB72.jpeg

Opublikowano

A jak tam ten nowy ex na PS5? Abandoned? Co to tam miał być tym nowym Silent Hillem albo MGSem wykonanym przez Kojime. Klapy kiedy ten hicior wychodzi?

Opublikowano

Xbot pyta w CW kiedy wychodzi jakiś ex konkurencji.

Odważne :)

Jak tam latanie po pustym niebie (bo pływanie po pustym morzu się przejadło)? ;)

Opublikowano
7 godzin temu, izon napisał:

SOULSY SĄ UJOWE, SOULSY SĄ ZUEEE, MAMA NIE IDE DO SZKOLY, XBOX KURWAAA

4D21928D-AE3E-440D-9DF5-2D39D30CFB72.jpeg

No typowy Insiak - rozfoljował "chujowa gre", w która nie chce grać, a teraz będzie ją przechodzić by udowadniać komuś coś w CW.  

I to on wyzywa innych od debili? :dafuq:

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

A co do trudności? Pani Motyl padła za 3 razem jak ją spotkałem pierwszy raz

Chyba mamy tutaj nowego zawodnika dark cursed klanu xD 

a tak bez złośliwości to jak dalej? Bo kojarzę że coś grałeś i w temacie pisałeś chyba przy Genichiro byłeś?

Opublikowano

Izi jak zwykle czeka tylko by się przypierdolić. Jak tam? Kolejny telewizor Sony się rozpierdolił, nie możesz sprzedać Demon's Soulsów czy na Xboxie nikt nie chce w multi z tobą grać. Rozumiem, trzeba odreagować.

Najlepsza gra wszechświata dla żuloma to Soulsy. Wystarczy za rekomendacje dla tej czerstwej serii.

Opublikowano
14 minut temu, messer88 napisał:

Chyba mamy tutaj nowego zawodnika dark cursed klanu xD 

a tak bez złośliwości to jak dalej? Bo kojarzę że coś grałeś i w temacie pisałeś chyba przy Genichiro byłeś?

Leży na półce. 

Opublikowano

Typowe dla klapów, kupić każdego exa na sonke (można policzyć na palcach jednej ręki bo już przestali wypuszczać) i położyć na półce bo nie lubi się grać w gry.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Gdyby Liściu 10% swojej energii którą poświęca na pisanie w CW poświęcił na rzeczywiste granie w gry, to byłby znacznie bardziej szanowanym użytkownikiem

Opublikowano

A OK, myślalem, że chodzi o Demon's Souls. Platynowałem to bardzo dawno temu i nie pamiętam nazw wszystkich bossów :D

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

to byłby znacznie bardziej szanowanym użytkownikiem

No pewnie byłbym tak szanowany żebym bez problemu zdobył tytuł bezbeka roku. 

Co do Sekiro, to jednak Demonsy lepsze. Ale w demonach najbardziej podoba mi sie mroczny klimat. Lecę sobie właśnie drugi raz. 

Opublikowano

No i bloodborne. Nie zapominaj. Tez exik którego kochają miliony a na sequel czekają miliardy.

A na xboxie? Samoloty kuhwa XD 

Opublikowano

Problem z komunikacją tutaj wynika z niezrozumienia faktu, że stuprocentowi gracze reprezentujący zielonego hegemona próbują rozmawiać jak z równymi sobie z niebieskimi teoretykami gamingu.

No tak się nie da, do tych niebieskich zakutych łbów przemawiają tylko gameplaye z YT i cyferki z metacritic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.