Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

dobre guwno obesrane jest na plejkach że klapy dlckiem wojują wyspą kiki a pewnie żaden nawet w to nie zagra, no ale cena nextgenowa to trzeba się jarać 

GoT jest słaba gra wg mnie. Schematyczna i nudna. Może kiedyś skończę z mega nudów (wiesz, dorosłość ogranicza czas wolny XD). Ale trzeba przyznać ze gra wyglada obłędnie i dlc również, co aktualnie jest nie do osiągnięcia przez „najpotężniejsza bekę gamingu konsolowego X”

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

W listopadzie sobie pogram w kozacka wyścigówkę FH5 w najlepszej jakości, za rok Motorsport, a na PS5 co z wyścigów? GT7 cross gen w 2k25? #thisiswaiting 

Opublikowano
Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

Sam fakt wojowania DLC...czy można jeszcze bardziej upaść?

Dokładnie ile można jeszcze pisać, ze Hivebusters to jedyny next gen na XSX :rofl:

Opublikowano

Czaicie moment w którym FromSoft zapowiada exa na PS5 ? Ja też xD

Opublikowano
41 minut temu, Mendrek napisał:

No ty zacząłeś wymieniać gearsy czy forzy, jakieś ori ze Switcha.

Nie wspomniałeś, że grasz w wyobraźni w zapowiedzi za 7 bomb rocznie. Acz patrząc na nie, to są tak bardzo CPR-ami (copy-paste-reskin) że w sumie to zagrasz w starocie :dynia:

Outriders? Ta gra tak słaba, że wydawca nie miał z czego wypłacić tantiem twórcom? No idealna giera do gniot passa.

MSF? Ta pseudo gra wypełniona kokpitami i nudą? Plz, szanujmy się.

Sorry, tylko najgorszy frajer dziś kupiłby nowego Xboxa. Po globalnych wynikach widać, że świat już wybrał combo PS5 + Switch. A Sony i Nintendo zobowiązali się dostarczać najlepszy content.

Chuj mnie obchodzi co ty uważasz za dobre/słabe gry. Obalam twoje pierdolenie, że do Game Passa tylko starocie wpadają, a ty robisz jakieś zajebiste fikołki. Typowy Mendrek, coś tam nastuka w klawiaturę, ale nie pomyśli co konkretnie :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano
11 minut temu, cotek napisał:

Czaicie moment w którym FromSoft zapowiada exa na PS5 ? Ja też xD

tylko niech poczekają z tym na slim/pro

Opublikowano

@ShagoWypunktowałem tylko twoją słabą argumentację. Kluczysz, wijesz się i marnie tłumaczysz, byleby nie wyszło że jesteś zielonym frajerem nieznającym się na branży. Ale jesteś.

Proponuję Ci jednak odkupienie: chwal PlayStation i Switcha, a znajdzie się dla Ciebie miejsce w drugim szeregu obozu zwycięzców (bo pierwszy jest tylko dla tych co nie sfrajerzyli się chwaleniem xdboxa i trial passa) ;)

Opublikowano

potężnie współczuję ci mendrek, że jesteś niebieskim psycholem który zamiast wybrać najbardziej perspektywiczną i kompletną konsolę jaką jest Xbox skazany jest na trzymanie się z Nintendo czy Sony ;/

tak po ludzku szkoda mi Ciebie jako gracza, bo tak ja nie zauważasz swojej choroby psychicznej tak też i nie zauważasz, że świetlana przyszłość jest zielona

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

No chyba że ktoś ma ograne wszystko co chciał to wtedy słaby deal. :cool:

Mówisz o Liściu, który swego czasu pisał że z ponad 300 gier w Game Passie nie widzi żadnej interesującej gry? :cool:

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

potężnie współczuję ci mendrek, że jesteś niebieskim psycholem który zamiast wybrać najbardziej perspektywiczną i kompletną konsolę jaką jest Xbox skazany jest na trzymanie się z Nintendo czy Sony ;/

tak po ludzku szkoda mi Ciebie jako gracza, bo tak ja nie zauważasz swojej choroby psychicznej tak też i nie zauważasz, że świetlana przyszłość jest zielona

Ale ja bardzo starannie śledzę i wybieram dla siebie. Moja biblioteka gier kupionych w super promkach (i nie tylko) jest tak kompletna, że nie potrzeba mi zestawu gier z kosza w Empiku aka Game Pass i to za 1/4 ceny konsoli rocznie. Moja biblioteka jest starannie wyselekcjonowana i własna, a nie że gra mi za pół roku zniknie. Od dodatkowych gier mam PS Plus. I na mój system wychodzą znakomite ex'y - mięcho i dusza każdej dobrej konsoli od zarania dziejów konsol. Także wypad mi z tym bezpłciowcem Microsoftu z usługą dla niezaradnych frajerów :)

Do niedawna nie myślałem o Nintendo, ale Vita mi nie wystarczyła i dziś Switch często w użyciu ;)

Opublikowano

@Mendrek Niestety, jak widać zero ratunku jak dla Ciebie ten piach co wydaje Sony to jest dusza i mięcho. Po prostu polacko zamykasz się na wszystko co inne i nie czerpiesz przyjemności z gier tylko marek. Kiedyś jeszcze bym się z Tobą sprzeczał, dzisiaj wiem, że to już skrzywienie i z gracza masz tylko mniemanie o sobie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

@Mendrek 

zamykasz się na wszystko co inne i nie czerpiesz przyjemności z gier tylko marek.

No ale kupiłem Switcha, mam pc do retro gierek, gram na mobilkach :/

Dla Ciebie wszystko inne = xbox. To w sumie Ty masz problem, a nie ja.

Opublikowano

Pamiętam jak swojego czasu mocno walczyłeś z Nintendo i wychwalałeś pod niebiosa Vitę, teraz mam Switcha który pewnie szybko pójdzie w odstawkę i o tym co się dzieje na PC nie chcesz słyszeć widząc jedynie cheaterów online chociaż biblioteka pereł bije na głowę mainsteam. Xboxa to ty nawet na oczy nie widziałeś.

Więc nie sądzę, że mam tu problem. Ty i tak wrócisz ostatecznie do Sony, bo nie jesteś fanem gier tylko marki. Po prostu masz chwilowe odchyły, a że wiele osób zna cię z reala i ma cię za świra tylko utrzymuje mnie w przekonaniu, że wyparcie masz potężne. EoT.

Opublikowano
35 minut temu, Mendrek napisał:

@ShagoWypunktowałem tylko twoją słabą argumentację.

Ciekawe w którym miejscu xD. Sam zostałeś wyjaśniony i miotasz się ryba w sieci, niebieski frajerze ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Mówisz o Liściu, który swego czasu pisał że z ponad 300 gier w Game Passie nie widzi żadnej interesującej gry? :cool:

Liściu nie łapie się nawet pod definicję G R A C Z A.

Opublikowano

No jeden skończony god of war na kolanach kolegi gracza nie czyni :nosacz2:

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Jak ktoś pisze takie rzeczy, to aż smutno się robi. Rozumiem jakby ktoś przeszedł te gry, ale nie, ich profile obnażają ich bezguście.

Opublikowano

Switch mode on. Takie życie tylko u Sony i Nintendo. Pozdrowienia dla GRACZY!

0259D026-449B-4951-A470-049FCE377F59.jpeg

Opublikowano

a ja myślałem, że izon ma długie, blond włosy

Opublikowano

Dobra zamknąć mordy boty, bo wieje starym żarciem. :kaz:

Jakim trzeba być głupcem, by wierzyć, że przyszłość należy do Xboxa :yao: po całej historii tej firmy i ich konsol. 

700zł rocznie za to gówno wypożyczalnie ze starociami i indykami oraz jedną grą 3A na rok :lol:

Nikt normalny na zachodzie niema XSX jako podstawowej konsoli, a ewentualnie dodatek. I to marny dodatek. Sprzedaż gier na Xboxa już na zachodzie wygląda tak jak w Japonii czyli nie wychodzi powyżej 100 egzemplarzy, no beka i jeszcze raz beka. Do tego producentom Gamepass nie leży. Nie zarabiają tak jak u Sony. 

Playstation od samego początku jest konsolą dla graczy - która rok w rok niszczy zielonego pionka. Ile by Spermcer nie dostał pieniędzy - nic nie zrobi, bo nie mają pojęcia co robić. Raz to kserują od Nintendo, raz kserują od Sony i tak zamiast po 20 latach walczyć jak równy z równym to zawsze są dymani. 

Ktoś tu piszę, że 4zł, więc nie oszukujmy się, że kombinatorzy mają Gamepass za darmo, a i tak Microshift nie walczy jak równy z równym z Sony. 

Czaicie to? ZA DARMO, a i tak każdy ma Xboxa w dupie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.