Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie. Sony czeka na TGS, a na Gamescom nigdy się nie zjawiali. Ciekawe czy Xbox pojawi się na TGS - w miejscu i kraju gdzie Xboxów sprzedaje się w ilościach 20 sztuk na miesiąc.

Opublikowano
5 godzin temu, Jordanensis napisał:

Nowy Tomb Raider lepszy na PS5. Gdzie PS5 trzyma stałe 60fps to na Series X spadają często i nawet do 40fps.

Właśnie widze jak PS5 trzyma 60...tak samo dropy. Za to na XSX rozdzielczośc w chuj wieksza i finalnie o ponad 3 mln pikseli wiecej na ekranie. PS5 znowu zaorane.

Opublikowano

Jakie dropy? Raz spadło czy dwa do 57fps, a nie cały czas na 40fps u XSX.

Opublikowano

To ty chyba tego filmu do końca nie obejrzałeś jak na PS5 dropi do 52fps. I tu nie poprawisz nic żadnym VRR bo PS5 go nie ma. A XSX ma. No i ponad 3 miliony pikseli wiecej na ekranie. PS5 rozjebane tak czy siak.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

W obecnej sytuacji znęcanie się nad plejśmieciara5 jest równie zabawne, jak wyśmiewanie paraolimpijczyka bez nogi, że nie daje rady przebiec 100 metrów poniżej 10 sekund.

Parakonsola dla paragraczy :dunno:

Opublikowano

Jakie znęcanie? Przecież Xbox się skompromitował wczoraj na swojej konferencji. Dzisiejsza ogólna też była słaba. Do tego Sony wygrało na Gamescomie nawet się tam nie pojawiając :yao: bo ta konfa Microsoftu to było jedno wielkie G i takiej kompromitacji chyba nigdy nie było. 

Smiesznie to dopiero będzie po TGS i śmieszne są wyniki sprzedaży Xboxa od 20 lat do dziś w Japonii. 

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Zapowiedzieli już tego SH od Kojumbo czy niebieskie pokraki dalej grają w prześladowanie ludzi na twitterze bo śmieciara 4.5 martwa od premiery?  :kaz:

Opublikowano
W dniu 24.08.2021 o 21:53, LiŚciu napisał:

Tamten czas też się jakoś dzieliło na imprezy, dziewczyny i granie. Pewnie mam kilka procent tego co niektórzy w gamerscorze ale to kwestia tego że piczes też miały znaczenie. 

Jakby ktoś jeszcze chciał się przyjebać do Liścia, że ten nie gra w gry to tu macie czarno na białym, że kiedy wy nabijaliście wirtualne punkciki, by wydłużyć swoje e-fujary, to ON w tym czasie R-U-C-H-A-Ł:obama:

Bando yebanych przeGRYwów :kaz:

Opublikowano
6 godzin temu, Jordanensis napisał:

Nie. Sony czeka na TGS, a na Gamescom nigdy się nie zjawiali. Ciekawe czy Xbox pojawi się na TGS - w miejscu i kraju gdzie Xboxów sprzedaje się w ilościach 20 sztuk na miesiąc.

Sony ostatni raz pojawiło się na TGS w 2018 r. skąd ta pewność że będą w tym roku?

Opublikowano

Nie wiem co ta firma bez japońskich gier miałaby pokazać na tgs  :) horizona śmiecia?  :) na tgs to niech wjedzie król spencer na białym koniu i powie że kupił atlusa i nie będę musiał kupić tej plejkurwy do persony  :(

Opublikowano

Zobaczymy xszczurki, który Horizon się lepiej sprzeda :D Zaraz Deathlop czyt. kolejne wyniesienie na wyżyny gier typu rogal i Kena czyli wyniesienie Baśni i Fantazji na wyżyny. Sify i Aloy 2 w luty to będzie pogrom.

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał:

Jakby ktoś jeszcze chciał się przyjebać do Liścia, że ten nie gra w gry to tu macie czarno na białym, że kiedy wy nabijaliście wirtualne punkciki, by wydłużyć swoje e-fujary, to ON w tym czasie R-U-C-H-A-Ł:obama:

Bando yebanych przeGRYwów :kaz:

Wredny, wiesz że z tym wyciąganiem tekstów z regularnych tematów do CW jesteś cienki jak dupa węża? I mówiłem żebyś się odpierdolił bezbeku:shotgun:

Opublikowano

Szkoda mi tego Sony, odgrażali się jak oni to nie rozyebią a pół roku po premierze wyrwa w planie wydawniczym wielka jak dziura budżetowa. :( 

Trzeba jednak zacząć tę generację od XSX, a potem dokupić PS5, bo zwyczajnie na tej drugiej nie będzie w co grać w ciągu miesiąca w miarę intensywnego grania.

Opublikowano

W temacie horizona jakie jaranko paczem do 60fps. Myslalem, ze oni nie lubia starych gier. Pamiętajcie o takich rzeczach jak pokraki beda cos pisac o fps boost

Opublikowano

Martwi mnie trochę pozycja Xboxa, Halo wczoraj pokazali a tu tylko 140 tys wyświetleń na YT to jak indyk :/ a ta muzyka i klimat, miód szkoda tylko że znowu bez Gameplay’u

8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda mi tego Sony, odgrażali się jak oni to nie rozyebią a pół roku po premierze wyrwa w planie wydawniczym wielka jak dziura budżetowa. :( 

Trzeba jednak zacząć tę generację od XSX, a potem dokupić PS5, bo zwyczajnie na tej drugiej nie będzie w co grać w ciągu miesiąca w miarę intensywnego grania.

W sumie to jak nie zacząłeś jeszcze obecnej generacji to czekaj do świat, już coś wyjdzie na tego Xa czytaj 2 gry Horizon i Halo

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

W sumie to jak nie zacząłeś jeszcze obecnej generacji to czekaj do świat, już coś wyjdzie na tego Xa czytaj 2 gry Horizon i Halo

Do tego czasu ogram sobie zaległości które od dawna mam na liście. :lapka: 

Opublikowano

To Godrizon miał 60, a teraz Borizon dostał. No i chuj, kolejne 800h będzie grane.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Ale wy macie pojęcie ze arkejdowe samochodziki nie sprzedadzą konsoli? 

Opublikowano

Kojima tez ich nie sprzedaje, a palujecie sie do jego wysrywow.

Opublikowano
5 minut temu, oFi napisał:

Ale wy macie pojęcie ze arkejdowe samochodziki nie sprzedadzą konsoli? 

xddd Sprzedaje, sprzedaje. Przy premierze XGP podskoczy jeszcze mocniej.

Ciekawe czy do końca roku dobiją do 30 milionów subskrybentów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.