Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
14 minutes ago, schabek said:

Jerome > nudny jak mfs frajer, piwniczak, donosiciel, korwinista i milosnik indyczego gowna w 2d w jednym ktory wrocil z banicji i szuka atencji swoimi gownopostami co 5min we wszystkich dzialach. No taka prawda :reggie:

Chyba mnie z kimś pomyliłeś, bo nic z tej twojej wyliczanki się nie zgadza. No może poza ''nudny'', bo nie mnie to oceniać. 

EDIT: Przepraszam schabek. Zostałem dziś zaatakowany bez powodu stąd dobrze na strzałkę nie popatrzyłem. 

Peace.

Edytowane przez Jordanensis

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 937 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To nawet nie o tobie ty jebany pampuchu, ja pierdole :/

Opublikowano

Czy został w CW chociaż jeden klap nie noszący znamion poważnej choroby psychicznej?

Opublikowano

Resident Evil 8 którego niema w GP sprzedał się w 80% na konsoli Sony, 20% to Xbox. 

Gamepass nie przetrwa długo. Każda 3A gra single player która tam trafi poniesie finansowe straty. Ratunkiem są gry multi z multi tranzakcjami. Dlatego sytuacja nie wygląda ciekawie.

Zwróćcie uwagę co już robi Arcane. Co im nakazał Microsoft. Szkoda, bo to będzie kolejna firma do zaorania. Microsoft chwycił się dziwnej strategii której ludzie biznesu nie wróżą przyszłości. A jeśli to nie wypali to od Microsoftu ucieknie sporo graczy, bo czym będą przekonywać jak nie będzie działać przekonywanie z rozdawaniem gier za 4zł. 

Opublikowano

Niezły wysryw. Szanuję. Taki mniej inteligentny Mednrek z czasów gównianego PS3. Patrząc na ewolucję tego wyżej wymienionego klapa Jerome może będzie potrafił ukąsić raz na 20 prób, tak mniej więcej za 15 lat.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

E9tziK0WYAMsXlM?format=jpg&name=large

Srania na mordy klapów ciąg dalszy  :kaz: gier nie ma, sprzęt to szrot, pad się rozsypuje po tygodniu, studia uciekają od tych partaczy...zostanie im tylko klepanie dlcków do pajooonka  :) 

Opublikowano

Ins o czym ty mówisz jak po przegranej na argumanty zawsze znikasz na kilka dni. Potem wracasz i zaczynasz inny temat, znowu zostajesz zmasakrowany i tak w kółko. 

Taki mały bot na szybki odstrzał :kaz:

2 hours ago, Daddy said:

E9tziK0WYAMsXlM?format=jpg&name=large

Srania na mordy klapów ciąg dalszy  :kaz: gier nie ma, sprzęt to szrot, pad się rozsypuje po tygodniu, studia uciekają od tych partaczy...zostanie im tylko klepanie dlcków do pajooonka  :) 

Głupszego postu dawno nie było. Takim tokiem rozumowania to wszystkie gry można zrobić i na Pegazusie jak się je okroi tak jak trzeba. Przecież Kloc niema ładniejszej gry nawet :yao:

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

No nie ma żadnych obecnie full next gen. I piszą to typy gdzie WSZYSTKIE gry zmierzające są cross genami i pójdą nawet na Xox czy słabych PC 

Opublikowano
6 godzin temu, Jordanensis napisał:

XSX znowu się prawie udusił. Wersja PS5 o niebo lepsza. Wrzucam fragment.

g9bgKWp.png

Najzabawniejsze to porównanie do RTX 3080 który buja ta gierke w 68fps przy 4K/RT. A w konsolowej wersji w trakcie gameplayu nikt na oczy RT nie widział bo go tam nie ma. W konsolowych ustawieniach to na tej karcie pewnie by było w 4K ze 120fps lekką rączką.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
10 godzin temu, dee napisał:

Wspomnę tylko, że o oszustwie z next-genowymi riftami i magicznym SSD w Sratchecie pisał w recenzji gość z CD Action. W żadnej innej recce podobnych spostrzeżen nie znalazłem, co wiele mówi o kompetencjach recenzentów gier.

Mi wystarczyła godzinka u ziomka i od razu rzuciło mi się w oczy, że te rifty to coś jak linka w Just Cause i tyle.

Ale gierka zajebista :banderas:

A z tym pierdoleniem tych dwóch odpadów na D i J (nie będę ich nawet oznaczał) o tej mitycznej niedostępności PS5 to fakty są takie, że XSX również od dawna nie ma i ludzie mają zajebisty problem, by kupić.

Nie piszę tu o Polsce (choć też), ale ogólnie o sytuacji na świecie.

Opublikowano
3 godziny temu, Jordanensis napisał:

Ins o czym ty mówisz jak po przegranej na argumanty zawsze znikasz na kilka dni. Potem wracasz i zaczynasz inny temat, znowu zostajesz zmasakrowany i tak w kółko.

Pokaż gdzie i kiedy ty forumowa dziwko.

Tak jak napisałem wcześniej, mogę skończyć tą chujowiznę zwaną demonsys solus. Będzie to jedne z najgorszych doświadczeń growych ever ale jeżeli znikniesz dzięki temu to mogę się poświęcić.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mocne słowa jak na kogoś z twoim avkiem. :yao:

Nie. Dla mnie to nie musisz ogrywać gry wszech czasów. Nie zasługujesz mały bocie.

Opublikowano

Masz coś więcej do powiedzenia czy jesteś forumową szmatą?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zmęczony jesteś, majaczysz, idź spać. Chcesz w nocy ze mną wojować? :kaz: 

Opublikowano

Nie ćpaj jak że mną gadasz.

Nie dość że klap to jeszcze bezmózgi. Dziękuję ci Sony za tą armię xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja piszę normalnie. To ci trzeszczy i dziwnie układasz zdania. 

Jak możesz dziękować jak codziennie tu baty dostajecie. :yao:

Opublikowano
1 godzinę temu, Ins napisał:

Pokaż gdzie i kiedy ty forumowa dziwko.

Tak jak napisałem wcześniej, mogę skończyć tą chujowiznę zwaną demonsys solus. Będzie to jedne z najgorszych doświadczeń growych ever ale jeżeli znikniesz dzięki temu to mogę się poświęcić.

Nie wolałbyś przejść 17tego wydania Shenmue? To to jest dopiero gierka!:stupid:

Opublikowano

Ins z tymi wyzwiskami od dziwek i szmat to trochę niesmaczne i przesadzone :/ ja kiedyś wyłapałem bana za taki tekst, nie znam Jordanisa ale to jednak trochę przegięcie i nawet nie śmiesznie się to czyta.

Opublikowano

A czy do kogokolwiek innego się tak odzywam? No nie. To jest tylko pizda soulsowa Jerome. Nawet izi, który chce zdeptać moją nieodwzajemnioną miłość do Shenmue jest dla mnie tylko pociesznym oponentem bez gustu i wiedzy :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jeszcze się dobrze piątek nie zaczął, a botom już się odkleja. Demon Souls to gra bez której byście dalej na Xboxie grali w przynieś podaj pozamiataj. W żadne sekira, żadne hadesy, żadne inne rogale. 

Opublikowano
8 minut temu, Ins napisał:

A czy do kogokolwiek innego się tak odzywam? No nie. To jest tylko pizda soulsowa Jerome. Nawet izi, który chce zdeptać moją nieodwzajemnioną miłość do Shenmue jest dla mnie tylko pociesznym oponentem bez gustu i wiedzy :)

No - no - 17 wersji Shenmue spoko, ale w remake Demon Souls to już się grać nie da! przez ARCHAIZMY. :dafuq:

Opublikowano
26 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jeszcze się dobrze piątek nie zaczął, a botom już się odkleja. Demon Souls to gra bez której byście dalej na Xboxie grali w przynieś podaj pozamiataj. W żadne sekira, żadne hadesy, żadne inne rogale. 

Niestety dzięki tej growej kurwie Soluslowej developerzy myślą, że warto inwestować w gówniane gry. Na szczęście jest tylko jeden taki dev, niech sobie robi crapy pod swój target.

21 minut temu, easye napisał:

No - no - 17 wersji Shenmue spoko, ale w remake Demon Souls to już się grać nie da! przez ARCHAIZMY. :dafuq:

Remaster i nowa część Shenmue jest tylko dla fanów. Pierwsze soulsy zawsze były gównem. Klapy sobie zrobiły mesjasza że względu na poziom trudności (kwik) i ekskluzywność.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.