Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To ile tych nextgenowych, dostępnych tyko na playstation, gier skonczyłeś i jaki to % wszystkich gier w ktore grałeś na ps5?

Edit: dopiero zauważyłem, że podałeś profil :yao:

klap.png

Edytowane przez 20inchDT

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 938,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
19 minut temu, HiS napisał:

Wolę dać 340zl za next genowa grę na 30h łupania niż 4zl za to chuj wie co. 

Na Xboxie dostajesz za 4zł najlepszą platdormówkę tego.roku, a na PS5 to co najwyżej chuja do japy możesz dostać. XDDDS

Opublikowano
29 minut temu, PanKamil napisał:

Niestety napakowali tam wszystkiego w tak małym pudełku myśląc, że pozycja pionowa coś zmieni. przecież tam jest napięte wszystko niczym plandek w żuku. Nie pomyśleli nawet o ciekłym metalu. Zobaczycie, że wersja pro będzie wyglądała zupełnie inaczej i wtedy po kolejnych poprawkach z ramem itd. będzie to miało ręce i nogi. Plus jest taki, że na pewno dodadzą do wersji pro już raytracing do tych gier. Bajki o toolsach można wsadzić głęboko między bajki bo minęło 10 miesięcy więc tylko największe naiwniaki mogą łykać te bzdury.

Xbox Series X Teardown

I jak oni to zrobili ze konsola jest chyba najcichszą w historii? :notbad:

Opublikowano

jakie to smutne, że najwięksi wojownicy playstation nie lubią i nie grają w gry :/ Nie sądziłem, że tylu lisci tu jest

Opublikowano
17 minut temu, easye napisał:

I jak oni to zrobili ze konsola jest chyba najcichszą w historii? :notbad:

Widocznie to był ich priorytet. Może jakby podkręcili wlasnie wiatrak to mogliby wykorzystać potencjał konsoli aby hardware wszedł na wyższe obroty nie paląc sie ? No ale lepiej puszczać bajki, że nie ma narzędzi od 10 miesięcy xD

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Widocznie to był ich priorytet. Może jakby podkręcili wlasnie wiatrak właśnie to mogliby wykorzystać potencjał konsoli aby hardware wszedł na wyższe obroty nie pałac sie ? No ale lepiej puszczać bajki, że nie ma narzędzi od 10 miesięcy xD

a mozna po polsku?

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a mozna po polsku?

wiem, że plejsmieciara5 to  hardware'owe guvno, ale nie powiem tego na głos bo religia nie pozwala :kaz:

Opublikowano

To nie bajki a fakty, którego dla ciebie są nie wygodne więc będziesz nazywał je bajkami na szczęście rzeczywistość to zweryfikuje i obejdzie się bez wersji PRO.

Czego nie można napisać o PS5 tam wersja PRO już się robi to MS wydał mocniejszy lepszy sprzęt, nawet DF zauważyło, że sama zmiana toolsów poprawiła wydajność w grach, które miały z tym problem jak np Control, no ale dla ciebie to bajki :usmiech:

Do tego mam ziomali co robią gry i od samego początku mówili, że tu MS dał ciała i te narzędzia są póki co w powijakach(choć na ten moment wyszło sporo aktualizacji i już jest lepiej ale jeszcze to nie to)

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Jeżeli to będzie oznaczać 60fps w każdej grze, to chętnie wydam kasę.

Opublikowano

No przyznam, nie jest to wygodne kiedy na papierze masz 12 tf ale błędy w projektowaniu konsoli zmuszają twórców do wycięcia ray tracingu lub drastycznego krojenia całej reszty czego przykładem jest choćby the medium. Te wyimaginowane narzędzia odnajdą się oczywiście przypadkiem w wersji pro bo jak widać 10 miesięcy to za mało.

Opublikowano

Prawdziwa moc tych konsol będzie za 2-3 lata a teraz mamy to co zawsze jest lepiej ale niewiele. 

Rozumiem, że RT w nowym Metro też jest słaby? 

Opublikowano

Na chuj komus ten mamut. Do figurki tej dupy z automaty to chociaz mozna zwalic.

Opublikowano

No niezły ten szpil w klimacie RE. Jak zwykle omija XsX bo ta konsola to gowno jebane które nie widziało dobrych gier. Tak samo jak Xbox nie widział dobrych gier tak nikt nigdy nie widział żeby gardziel pokazał gamertaga XD śmieszny karzeł z niego XD

Opublikowano

Odpaliłem Horizona po patchu. Opad szczęki, coś czego na xboxie nie idzie doświadczyć..

Opublikowano

Nie ma nic zabawniejszego od klaperskich profili xDD w co oni kurwa nie grali ą ę, a potem sie okazuje, ze simsy i peggle. Brzmi znajomo, co nie lisciu? XD jak wam nie wstyd? Gracze na forum konsolowym IKSDE Dla nich zadna gra nie jest dobra. Wypalone staruchy.

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Odpaliłem Horizona po patchu. Opad szczęki, coś czego na xboxie nie idzie doświadczyć..

xd

miałem 60 klatek w Horizonie zanim to było modne

789133843_Zrzutekranu(25).thumb.png.98cd413e089b5232bb67c15605fcbadc.png

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Nie ma nic zabawniejszego od klaperskich profili xDD w co oni kurwa nie grali ą ę, a potem sie okazuje, ze simsy i peggle. Brzmi znajomo, co nie lisciu? XD jak wam nie wstyd? Gracze na forum konsolowym IKSDE Dla nich zadna gra nie jest dobra. Wypalone staruchy.

No to pokaz pajacu gamertaga bo jak na razie to tylko ty tu siedzisz i strugach gracza a chuja grasz w rzeczywistości. Jedynie stalking profili dobrych chłopaków ci został karle iksde

Opublikowano
1 hour ago, ProstyHeker said:

Ała kurwa rzeczywiście

Za jakość się płaci, czego nie rozumiesz? Gry na PS4 też są coraz lepsze więc to normalne, ze kosztują więcej niż parę lat temu.

Opublikowano
17 minut temu, Czoperrr napisał:

Za jakość się płaci, czego nie rozumiesz? Gry na PS4 też są coraz lepsze więc to normalne, ze kosztują więcej niż parę lat temu.

Społeczność podziela takie stanowisko:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.