Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezle ale kopia nigdy nie bedzie oryginałem.

Uncharted to stara kurwa 

Uncharted jebany jest

Uncharted trzeba pierdolić

Uncharted od tego jest

:cool:

Do nienawiści do tej gry tak wychowano wychowano nas
i bez powodu i bez przyczyny śpiewamy dziś na cały świat:
A Lara kurwa, Lara Lara kurwa, Lara Croft starą kurwą jest!
A Lara kurwa, Lara Lara kurwa, Lara Croft starą kurwą jest!

Kto nie skacze ten zielony hop hop hop

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 938,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jeśli konsole byłyby restauracjami, to Xbox byłby duszną flapsbudą, w której 1 koleś z markotną miną wpiernicza odgrzewane kotlety i tylko dlatego, że dal się naciągnąć na roczny abonament obiadowy za 7 stów. Natomiast PlayStation byłaby eksluzywną restauracją gdzie 14 kulturalnych gości zajada się wykwitnymi daniami różnego rodzaju, tylko jest może nieco drogo, choć też nikt nie spodziewa się, że w tak dobrej restauracji będzie tanio ;) 

Opublikowano

Widzę że szybko wróciła narracja że " za jakość się płaci", dokładnie tak jakby w ciągu ostatnich kilku tygodni do abonamentu za 4zl nie trafiły jedne z dwóch najlepiej ocenianych gier tego roku.

Jak to wytłumaczyć, czy to jakiś błąd w Matrixie?

Opublikowano
38 minut temu, Mendrek napisał:

Jeśli konsole byłyby restauracjami, to Xbox byłby duszną flapsbudą, w której 1 koleś z markotną miną wpiernicza odgrzewane kotlety i tylko dlatego, że dal się naciągnąć na roczny abonament obiadowy za 7 stów. Natomiast PlayStation byłaby eksluzywną restauracją gdzie 14 kulturalnych gości zajada się wykwitnymi daniami różnego rodzaju, tylko jest może nieco drogo, choć też nikt nie spodziewa się, że w tak dobrej restauracji będzie tanio ;) 

Jeśli konsole byłyby restauracjami to PS5 byłoby susharnią gdzie szef kuchni potajemnie kupuje sushi z Biedronki i podaje je za 99zł.

i nie mów że jest inaczej

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Widzę że szybko wróciła narracja że " za jakość się płaci", dokładnie tak jakby w ciągu ostatnich kilku tygodni do abonamentu za 4zl nie trafiły jedne z dwóch najlepiej ocenianych gier tego roku.

Jak to wytłumaczyć, czy to jakiś błąd w Matrixie?

To są mistrzowie w wagach kogucich, a raczej indyczych. W królewskiej wadze ciężkiej to mogą co najwyżej w mordę dostać te kupsztyle z passa. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

Widać narracja niezmienna od czasu Kuternogi i jego "szukaj 2giej pracy by kupić bajeczne PS3".  Na Twoje szczęście na żadną z tych restauracji Cie nie stać i wpier.dalasz kebaby w Chorzowie. Nawet nie ma czym tu gardzić. Ino żal.

Opublikowano

Idąc kulinarną analogia, to zauważcie że mendrek obecnie stołuje się u mamy w domu, a o prestiżowych restauracjach to może sobie pomarzyć :reggie:

Opublikowano

Nie obrazaj jego mamy bo z pewnoscia nie gotowala az tak zle

Opublikowano

Btw. klapy w temacie dualbezsensa uczą jak wciskac trigger, zeby działał tak jak w innych kontrolerach :pawel:

Opublikowano
17 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobre to? Patrząc po materiałach bardziej SH, ale Wesker mówi, że jednak RE. 

Ciężko mi wydać ostateczny werdykt po chwili grania ale jest klimat. Tak jak chyba pisał Whisker taka krzyżówka SH z RE. Mi jednak styl np. walki przypomina bardziej SH ale fabularnie myśle, ze będzie to bardziej horror klasy b w stylu RE. Napewno gra jest ciekawa i co bardzo na plus to praca kamery. Często współczesne gry próbujące naśladować gry tamtych lat maja z tym problem, a tutaj przy statycznych ujęciach kamera idealnie się przestawia. Równie zagadki mogą zaskoczyć już na samym początku jest kilka i może nie są arcy trudne ale to dobry prognostyk na dalsza cześć gry. Aha no i muzyka bardzo robi robotę :) 

Opublikowano

Tak ASX i Piotruś zachwalają tego Microsoft Flight Simulator, że chyba aż sam sprawdzę. Wrzucę go tuż za symulator chleba i symulator żula, jak obczaję te dwa pierwsze, to może mnie najdzie ochota na tego od Microsoftu.

Tyle ostatnio tych dziwacznych simów wychodzi, że nie sposób nadążyć, ale widać że MS też chciał swojego dorzucić do tej plagi (choć no symulator samolotu wydaje się nieco oklepanym i mało oryginalnym tematem sima obecnie) ;)

Opublikowano

My nie klepiemy w matę i dzięki temu mamy kozackie gry. Dla słabych z małym portfelem, dla niedzielnych co mają do odrabiania lata staroci i dla tych co lubią tylko indyki, bo grają mało to GP jeszcze ujdzie. My stawiamy konkretnie na wielkie hity.

Spoiler

xJhfkhu.jpg

Opublikowano

Ja pierdolę, ten kretyn żurom ora sam siebie. Niezły niebieski lider opinii. Ja bym na jego miejscu posłuchał rady, którą daje mu jego profil, czyli image.png.751591f8018804e25e55849a7d8ace91.png

Opublikowano

Absolutnie niech Żerom zostanie.

Nikt tak skutecznie nie ośmiesza niebieskiej sekty niewolników marki jak ich nowy lider opinii :shieeet:

Opublikowano

A ja bym polecił wam wysilić szare komórki trochę bardziej. 

Xbox jest tutaj tak orany ostatnio, że aż żal, więc dla rozluźnienia wrzuciłem coś zabawnego, żeby was troszkę rozluźnić i żebyście tak się nie martwili, że stoicie po stronie przegrańców.

EDIT: No i nie jestem żadnym liderem opinii. Liściu, Whisker, Donatello i kilku innych - sami w pojedynkę wygraliby tutaj tą bitwę. Która już jest wygrana, a minął rok dopiero.

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Donatello xd fajnie wygrywa z ignora jak nikt nie widzi jego postow

Opublikowano

https://www.olx.pl/d/oferta/zamiana-ps5-na-xsx-CID99-IDLd35W.html?fbclid=IwAR3m0D7dpQ10hIuE_3ly0113TpTmMSFGJXITuOMS-cKc3D9bMl9fHa2cN7M

Niecodzienna sytuacja w Polszy. Czyli jednak można w tym kraju pójść po rozum do głowy lub poczuć zdrowy rozsądek.

Opublikowano

No tylko taka wymiana wchodzi w grę. Xboxy leżą na półkach to liczą, że znajdzie się jakiś oszołom i wymieni, a oni pozbędą się szmelcu, a PS5 sprzedadzą w ten sam dzień.

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

image.thumb.png.5f6e42bc4d2670d95993fec6f47f80e1.png

Opublikowano

Sam się skasuj. Słaba psycha to ignor, a nie zaśmiecanie i płacz. 

Tylko, że jesteś za miękki dać ignora, bo przecież musisz mi dać dzienny limit minusów. Potem ja robię to samo to lecisz z płaczem do WKP. 

Edytowane przez Jordanensis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.