Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gra nadal dobra, nieważne na jakiej platformie ale za trudna dla tępoli więc pewnie nie zagrasz.

Opublikowano

teraz to będą się Analem jarać

Opublikowano

W świetle powyższego niusa tytuł "Tormented Soul" brzmi wręcz profetycznie, biedne klaperskie. Kolejny cios pała w te niebieskie mordy.

Opublikowano

0vU159o.png

Klapy się takimi crapami podniecają? xd

Opublikowano
4 minuty temu, MYSZa7 napisał:

teraz to będą się Analem jarać

Ale to faaktycznie niezły strzał. Dobry ex z czasów jeszcze gdy xbox nie był na dnie a tu nagle na soneczce. No nic poyeby, żyćko. 

Opublikowano

hahaha uwielbiam te racjonalizację jaranka gierkami, którymi wcześniej się gardziło

Opublikowano
16 minut temu, MYSZa7 napisał:

hahaha uwielbiam te racjonalizację jaranka gierkami, którymi wcześniej się gardziło

Ty bystrzacha, kto gardził Alanem?

Opublikowano
55 minut temu, suteq napisał:

0vU159o.png

Klapy się takimi crapami podniecają? xd

O TY KURWA, po zajęciach z mrocznego za garażami

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Ty bystrzacha, kto gardził Alanem?

To teraz cofamy się do PRL’u i lecimy w Anala :kaz: 

Opublikowano

No to faktycznie bystrzak jesteś. Napisałem że walka była nudna ale klimat mega. Całokształt mocne 8 na 10. Nie wiem gdzie tam gardzenie ale może ty tak to widzisz. 

Opublikowano

3x nuda w jednym poscie - 8/10

Nic dziwnego, ze dla nich ponizej 80 na meta to smieci

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Klapedryle i tyle. Teraz będą zachwalać, jak tylko odpalą na tej srajstacji, nie ma gorszej sekty jak niebieskie kukoldy gejmingu. 

Opublikowano
25 minut temu, 20inchDT napisał:

3x nuda w jednym poscie - 8/10

Nic dziwnego, ze dla nich ponizej 80 na meta to smieci

8 na 10 jest chujowe w przypadku gier na Xboxa. 7/10 dla klaperskiego exa to juz slodycze, a 8/10 gra roku. :shieeet:

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

No to faktycznie bystrzak jesteś. Napisałem że walka była nudna ale klimat mega. Całokształt mocne 8 na 10. Nie wiem gdzie tam gardzenie ale może ty tak to widzisz. 

Jak można ocenić grę polegająca w zdecydowanej większości na walce na 8, jednocześnie twierdząc, że była ona nudna, lol

A później ja się dziwię, dlaczego takie tuzy jak god od war maja 94 na metacritic

Opublikowano
12 minut temu, Ludwes napisał:

Jak można ocenić grę polegająca w zdecydowanej większości na walce na 8, jednocześnie twierdząc, że była ona nudna, lol

A później ja się dziwię, dlaczego takie tuzy jak god od war maja 94 na metacritic

No tak. Gra w której strzelasz jest na od razu nastawiona na walkę i tak trzeba ją oceniać.

Scenarzyści, ekipa artystyczna, dźwiękowiec i ludzie odpowiedzialni za muzyke wpadli tylko na kawe jak tworzono Alana Wake`a.

Opublikowano

To tylko lisciu. Trzeba mu wybaczyc, bo on nie gra w gry.

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Kilka dni temu skończyłem dwa razy ;) a Wy się dopiero jaracie? Przegrywy

Aha odnośnie Alana to napewno Dual Sense i jego możliwości zobaczycie na Xie hahaa Sonka znów do przodu, pewnie wykorzystają funkcje latarki i znowu oczko wyżej w ocenach jak zwykle przez next genowe imersyjne wrazenia

Opublikowano
20 minut temu, Whisker napisał:

Aha odnośnie Alana to napewno Dual Sense i jego możliwości zobaczycie na Xie hahaa Sonka znów do przodu, pewnie wykorzystają funkcje latarki i znowu oczko wyżej w ocenach jak zwykle przez next genowe imersyjne wrazenia

11 lat temu skończyłem Alana a ty sie dopiero jarasz? to niezły G R A C Z :) 

Opublikowano
14 godzin temu, 20inchDT napisał:

lisciu jak sie spruł bo gra na starym, niepoprawnie skonfigurowanym routerze

i tak duzo nie gra, to jemu nie przeszkadza

Liściu swoją drogą ale jako przyzwoity fagas Asexa powinieneś mu pomóc i dostarczyć kabelek sieciowy w zębach bo jemu też router nie łączy. 

Opublikowano
7 godzin temu, MYSZa7 napisał:

To teraz cofamy się do PRL’u i lecimy w Anala :kaz: 

Żeby nie było, nigdy nie gardzilem Alanem. Co więcej, spoglądałem z lekką zazdrością na zielony obóz :rayos:

Nawet założyłem konto na epic store dla tej gry. :nosacz3: 

Całe szczęście, że do tej pory nie odpaliłem, to wjedzie remasterek :kaz:

Opublikowano
3 godziny temu, giger_andrus napisał:

Liściu swoją drogą ale jako przyzwoity fagas Asexa powinieneś mu pomóc i dostarczyć kabelek sieciowy w zębach bo jemu też router nie łączy. 

Ke? 

Opublikowano

giger wbija do tematu i od razu z prywatą, bez merytorycznej wartości, proponuje ignorować

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.