Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przyjaciel PC buahahahahahahahaaha 

A te niebieskie przegrywy pokupowały PS5 i jeszcze sobie wmawiają że do 2026r wyjdą jakieś "exy only PS5" buahahahahahahahahaha

ChBIzIX.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No nie popisali sie. Przez najbliższe lata E3 MSu z tego roku będzie benchmarkiem wzorowego wsparcia, a nawet nie pokazali co robi druga polowa XGS.

PS4 to.ostatnia wygrana Sony, w tej generacji karty rozdaje MS. Dominacja jak za X360. :banderas:

No na ten moment liczby mówią zupełnie coś innego.

Opublikowano

No ale skoro mówisz o wygranej to rozumiem, że w kontekscie ilości sprzedanych konsol tak?

Opublikowano

Wygrana korporacji =/= wygrana klienta

Co graczy obchodzi wynik finansowy korpo?

Graczy obchodzi jakośc sprzętu i gier.

Sekciarze to nie gracze, a sekciarzy może obchodzą ważne dla korpo cyferki.

Opublikowano
Teraz, Jakim napisał:

No ale skoro mówisz o wygranej to rozumiem, że w kontekscie ilości sprzedanych konsol tak?

To znaczy, że jak sprzedadzą mniej konsol to wciąż będą nadawać rytm generacji i wyznaczać standardy.

Jak za X360.

Opublikowano

Forza Horizon 5 wygląda tak ze dwa razy lepiej niż to GT7. 

Opublikowano

Ale z tym Gran Turismo to niech się nie wygłupiają. :reggie:

4sgt42a.jpg

Opublikowano

Sony dostarczyło! Czy potrzeba więcej? Dziś sam nie zasnę oglądaj te trailery! Magnificent

Opublikowano

O kurwa te kartonowe drzewa. Bede mial koszmary.

Opublikowano

No, tak że tego. Ja się utwierdzam w przekonaniu, że dobrze wybrałem. Idźcie drogą światła, niechaj Zielona Moc będzie z wami. A klapom życzę udanego dzionka.

Opublikowano
7 minut temu, Bigby napisał:

Ale z tym Gran Turismo to niech się nie wygłupiają. :reggie:

4sgt42a.jpg

Od kiedy Art od Rally jest na PSa?

ss_2368337395f716a6a380779ec081d1e294965336.1920x1080.jpg

Opublikowano
8 minut temu, ProstyHeker napisał:

No, tak że tego. Ja się utwierdzam w przekonaniu, że dobrze wybrałem. Idźcie drogą światła, niechaj Zielona Moc będzie z wami. A klapom życzę udanego dzionka.

No w niebieskim królestwie gra za grą, ale z ciekawości - to kiedy Xbox dostanie w końcu jakieś launchowe tytuły ekskluzywne? Bo nie pamiętam by coś dostał, więc sądzę że nadal czekacie? I co, tak już od roku prawie? Kurcze, no ale cóż. Jak to mówią: xboxy (sz)czekają, PS5 jedzie dalej ;)

Opublikowano

Ale jaja tego jeszcze nie grali, xsx zero a ps5 z rozpędu znowu wjeżdża 

Zieloni pouciekali 

Opublikowano

Tak sie rozpedził, ze zatrzyma sie w 2025 na premiere wolverina

Opublikowano

Ten temat niema sensu. Albo piszemy i wojujemy na FAKTY, albo won zielone pionki.

Zostaliście zaorani dziś, tak zaorani, że splunąć na was szkoda, ale, że nie znam litości to hhrrrsstfffuuu na wasze zakłamane mor.y. 

Wystarczy porównać ostatnie konfy i reakcje ludzi na streamach, więc poco rżniecie wariatów? Nie liczycie się, świat graczy nie bierze poważnie konsoli Microsoftu. 

Na kolana i nie skomleć. 

Bronicie Kloca, bo tam macie wysyp śmieciary za darmo raz w miesiącu. Wiecie jak to wygląda z boku? Jesteście pośmiewiskiem branży. 

:kaz:

Opublikowano
12 minut temu, Mendrek napisał:

No w niebieskim królestwie gra za grą, ale z ciekawości - to kiedy Xbox dostanie w końcu jakieś launchowe tytuły ekskluzywne? Bo nie pamiętam by coś dostał, więc sądzę że nadal czekacie? I co, tak już od roku prawie? Kurcze, no ale cóż. Jak to mówią: xboxy (sz)czekają, PS5 jedzie dalej ;)

A ja mam to w dupie, czy ekskluzywne, czy nie. Gram sobie w gierki na komputer w telewizor i fajnie jest. Wy sobie czekacie na gierki za 3,5 bomby, ja sobie czekam na gierki za równowartość 3,5 kebaba. Ja wam życzę jak najlepiej, bo zdrowa konkurencja jest korzyścią dla konsumenta, ale ja jestem teraz usytasy. No ale ta prezentacja, mordko :reggie: Przez 10 lat byłem klapem.

Edit: qrwa 20 lat, nie 10. Zapomniałem, że czas leci :rayos:

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano

Najdelikatniejszy jaki mogłem. Nie chcę bana, a nie wiem na ile można sobie pozwolić :Coolface:

Opublikowano

Zapewne szybko próbują zasnąć. Tylko jak zamykają oczy to widzą kolejne, nowe zapowiedziane mocarne Exy na PS5 jak Spiderman 2, Wolverine, Project Eve, KOTOR Remake czy Kid A Mnesia i kręcą się spoceni pod kołderką. 

I nie zaśniecie zielone robale. Tak to się robi! 

PLAY HAS NO LIMITS

Piękne intro! I te przesuwanie pionków.. rozgrywają tam podobnie jak my zielone pionki tutaj. 

U nas piękne i prawdziwe hasło - Play has no limits.

Xbox ma podobne - Xbox has no games.

:kaz:

Opublikowano

Przecież ty nawet nie masz PS5. Co za bezbek.

Ale pociesze cie, na starej 8 letniej PS4 i PC tez ograsz te gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.