Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To nieuczciwe porównanie, nie powinno się porównywać open worlda do racera z zamkniętymi trasami

Opublikowano

Niech Żerom pisze więcej, taaaak.

Niech dobije tę niebieską sektę swoimi urojeniami :shieeet:

Ciekawe, ile Spencer płaci Żeromowi za tak cudowne kompromitowanie konkurencji?

Opublikowano

Dobra dobra, po wyjściu God Of War i tak wszyscy skończą z Dual Sensem w ręku ;) 

Opublikowano

Myślisz się whiski. Firma sony nie wierzy w generację więc wystarczy dualshock 4  :)

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, ze na pc mozna grac dual shockiem 4, ale juz w te same gry na ps5 trzeba bezsensem grac :D

Opublikowano

No i bardzo dobrze bo DualSense to najlepszy pad w historii. 

Zieloni dalej z urojeniami. To jest wojna konsol którą znowu wygrywa Sony. Wojna z 360 była zacięta, a potem to już dmuchanie Microsoftu przez Sony. 

Boty jesteście przegrańcami, macie to we krwi, a w portfelu 4zł na koncie Brazylijskim. Nawet niby mając za darmo śmieciarkę to dalej oszukujecie Spermcera i chłop na was się wypina i nie robi PL w tytułach.

Brzydziłbym się mięć w niebieskim królestwie takie lemingi. :kaz:

Opublikowano
37 minut temu, Jordanensis napisał:

Nawet niby mając za darmo śmieciarkę to dalej oszukujecie Spermcera i chłop na was się wypina i nie robi PL w tytułach.

Ale ja zapłaciłem za tą gierke 4zł w promocji GPUltimate od pana Spencera. A niebieskie przegrywy 250 zeta i też nie mają PL. Czy można być wiekszym frajerem niż niebieskie retardy? :kaz:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Tylko my płacimy 250zł za GRY, a wy 4zł z gierki na które normalny szanujący się gracz nawet by nie splunął. :lapka: 

Opublikowano

No jak huj. Ja osobiście ograłem sporo dobrych dużych gier w Gejmpassie. 

Ale tu już widzę, że prawdziwy gracz gra tylko w exy, prawdziwe gry to exy, tylko prawdziwy gracz zapłaci 250zl za grę. No kurwa, dlaczego wy nie możecie być normalni? Przecież caly czas wychodzą kwiatki w co gracie między exami (a niejednokrotnie okazuje się ze nawet tych exów nie ogrywacie) , popierdółki, multiplatformy czy mmo guwna. To po huj się prężycie i zakrzywiacie rzeczywistość 

Opublikowano

Na Hadesa to tak nie spluwacie, że wolicie go kupić za full price niż ograć go z GP :)

Opublikowano

Ten temat można naprawde zamykać. Kolejna konfa i zielone przegrywy w szale pissdy.

Najlepsze są te posty o tym że Sony nie wierzy w generacje bo wydaje również gry na PS4. XD

Boty w tym temacie:

Sony wydaje grę jednocześnie na ps4 i ps5 - "kurwa, co szrot, to nie nextgen, rozkrok generacyjny, Sony nie wierzy w ps5"

Microsoft wydaje gre jednocześnie na XsX i XsS - "Spencer siadaj mi na mordzie"

Pajace. 

Opublikowano

Całkowita racja. Boty tak zakrzywiają rzeczywistość, że szkoda marnować tu czas. Wiedzą, że przegrali, wiedzą, że dostają co chwilę ciężkie cepy na łeb, ale dalej będą przekonywać, że niebieski to nie niebieski itd. 

Ja mam tylko pretensje do Microsoftu. Ta firma jest tak cienka, że nie potrafi nawet jednej rundy w generacji stoczyć wyrównanej. Nie mamy z kim walczyć, a nasze Brazylijskie zielone boty majaczą jak po mocnych tabletkach.

Próbuję sobie wyobrazić gdybym był skazany tylko na XSX. Też zapewne by mi odjebało po zapachu comiesięcznej śmieciary, będąc skazanym na to co żuci im ich mały pan.

Opublikowano

O jezu, ale ten ff13 to typowa klaperska gra. Same filmiki + leci sie jak po sznurku wąskim tunelem.

Opublikowano

Wytłumaczy ktoś Liściowi dlaczego jest beka z cross genów na Sonce?

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

O jezu, ale ten ff13 to typowa klaperska gra. Same filmiki + leci sie jak po sznurku wąskim tunelem.

Bardzo dobry system walki oparty o paradygmaty. 

Opublikowano

Przeszedles mniej ode mnie, morda. Do 9 chaptera podobno tutorial, brrr.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Przeszedles mniej ode mnie, morda. Do 9 chaptera podobno tutorial, brrr.

Skończyłem dwa razy - morda. 

Opublikowano

Jak pisałem, bardzo dobry system walki. Ale ty pewnie nie ogarniesz. 

Opublikowano

Genialny. Naciskasz auto battle, a jak spada hp to paradigm shift na taki z healerem albo uzycie potiona, ktory leczy wszystkich :pawel:

Opublikowano
48 minut temu, LiŚciu napisał:

Ten temat można naprawde zamykać. Kolejna konfa i zielone przegrywy w szale pissdy.

Najlepsze są te posty o tym że Sony nie wierzy w generacje bo wydaje również gry na PS4. XD

Boty w tym temacie:

Sony wydaje grę jednocześnie na ps4 i ps5 - "kurwa, co szrot, to nie nextgen, rozkrok generacyjny, Sony nie wierzy w ps5"

Microsoft wydaje gre jednocześnie na XsX i XsS - "Spencer siadaj mi na mordzie"

Pajace. 

Pajace to są hipokryci klaperskie. Śmiechów ze strony niebieskich było co nie miara na wieść, że pierwsze gry u MS mają być cross gen. Gdy $ony robi to samo, to nagle wszystko ok. Beka jest z tego, że klapy są jak chorągiewka na wietrze: jak $ony zagra, tak tańcujecie w rytm :). Weź już nie zakrzywiaj czasoprzestrzeni. 

Opublikowano

Ależ będzie piękna jesień i zima w Mexico :banderas:dodatkowo zapowiada się jedno z lepszych Halo w multi. Aż się boję ile się godzin przegra w obie gierki. A jeszcze nie ruszyłem jednej z najlepszych platformówek.

Jak sobie pomyślę obecnie o polityce sony to niedobrze się robi. Ogrywam GRE która ma remake całkowicie za darmo a oni wolaja pieniądze za 60 klatek do gier które mam na półce xD 

Dzięki Ci Pan :xboss:za wszystko 

Edytowane przez Szymek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.