Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

GRACZOM, powtarzam, GRACZOM

Więc buda i służyć :shieeet:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Hades wymagania 7 latka, co błazen to błazen. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Klapy polerują berło nawet dzisiaj do fotek jurnej lombaksicy  :)

Opublikowano

Hades to rouge stworzony dla botów. Chaotyczne klepanie w pada i się przejdzie grę. Chociaż jeden miał tu problem z taką gierką dla dzieci. No, ale z Ori nie daliście rady, to i z tym może być ciężko. I wy chcieliście Bloodborne czy Returnal haha Atfuuu

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Nie ma sensu pisać o infantylności gier. Kiedyś nabijałem się z Nintendo, ale wyrosłem z tego. Wam też radzę.

Wyjątkiem jest nabijanie się z laserowych krasnali i nijakiego motocyklisty, który ma problemy z deficytami testosteronu ;)

Opublikowano
59 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

myślę nad Tormented Souls.

Nie myśl chłopaku tylko kupuj.

Opublikowano

I widzisz, taka jest właśnie różnica między graczem a Tobą - gdybym zwracał uwagę na cyferki na meta zamiast na faktyczną grę to ominąłbym Tormented Souls szerokim łukiem, bo przecież żółte i siódemka z przodu. Jako gracz jednak kupiłem ją raz, zobaczyłem, że to świetny hołd dla klasyków z ery PSX/PS2 w nowszej oprawie i kupiłem ją drugi raz, żeby wspomóc małe studio dostarczające perełkę. Oceny na meta? Not even once.

Opublikowano

Kto nie grał w Tormented Souls i nie ma zamiaru to faja! :D

Opublikowano

Właśnie kupiłem w ciemno po Waszych zachętach. Dema nie próbowałem.

Fajnie tak zapłacić za grę i wesprzeć twórców a nie okradać ich gamepassem.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Refund lepiej rób jak możesz. Chyba że kupiłeś na PlayStation to współczuję gra totalnie nie dla ciebie no i w dodatku po angielsku.

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał:

Refund lepiej rób jak możesz. Chyba że kupiłeś na PlayStation to współczuję gra totalnie nie dla ciebie no i w dodatku po angielsku.

Czemu nie dla mnie?

Opublikowano

Bo trzeba w nią zagrać żeby przejść hehehe

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Fajnie tak zapłacić (80zł) za grę i wesprzeć twórców a nie okradać ich gamepassem.

Ty płacisz jakieś małe kwoty, a ja płacąc za gamepassa sprawiam, że MS przelewa twórcom GRUBY HAJS. :) 

Opublikowano

No niezle, na poziomie exacta XD.

Co do języka angielskiego to ja jak pewnie niewielu z Was przechodziłem na premiere Resident Evil 3: The Last Escape wiec ten tego…

edit: to było do devila

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Liściu zgaszony jak pet :obama: SIECZKA

Opublikowano

@LiŚciu

Zagrasz to sam napiszesz w odpowiednim temacie dlaczego nie dla ciebie. Pozdro.

Opublikowano

Ms przelewa hajs:dynia: potem kuwa jak People can fly dostaje ten przelew to  nie ma na chleb z masłem bo frajernia z xboxa niszczy gaming. Noc cóż, klepną jakieś indora to wtedy może coś ugrają na gunwopassie za 4 zl:xboss:

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał:

@LiŚciu

Zagrasz to sam napiszesz w odpowiednim temacie dlaczego nie dla ciebie. Pozdro.

Stary ja na takich gierkach się wychowałem. Nie bój żaby. 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

MS nie przelewa hajsu. MS przelewa P O T Ę Ż N Y hajs. :) Twórcy sami się pchają żeby tam być, ale nie dla każdego psa starty kiełbasy.

Naprawdę w to wierzysz? Kurwa ale zaślepienie. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Naprawdę w to wierzysz? Kurwa ale zaślepienie. 

Szkoda, że zabiliście Outriders. No, ale niebieskie karaluchy się obraziły, że gra ląduje na premierę w GodPassie i nie kupiły gry. Macie ich krew na rękach, zakało gamingu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.