Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Liściu ile za Camaro dałeś?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ekosystem :yao:

Wiadomo, jego pieniądze to niech robi co chce. Tylko mógłby grać w sztosy na PS5, a przy zwolnieniu TV przerzucać się na mocny PC i grać w to samo co na XSX tylko na lepszym sprzęcie. 

Opublikowano

Jakie sztosy na PS5? Przecież wszyscy już dawno przeszli gre o wiewiórce. Obudź sie.

Opublikowano
2 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Jakie sztosy na PS5? Przecież wszyscy już dawno przeszli gre o wiewiórce. Obudź sie.

Sztos za sztosem, tak się tu żyje

XSX odpaliłem ostatnio i wyłączyłem po kilku minutach bo już brak nowości :/ 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
7 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Liściu ile za Camaro dałeś?

Trochę dałem i będę śmigał po autostradach o zachodzie słońca :yakubu:

Pajac @deewyskoczył z retoryka o zawistnosci a sam pewnie obrabia dupe innym jak na jego parking wjeżdżają dobrymi furami XD 

Chodzilo mi o to @Shago ze debilizm mieć dobrego PC i kupować chujowego Xboxa. A kase wydawaj na co chcesz, nawet na leki dla parkingowego:)

Opublikowano
10 godzin temu, Jordanensis napisał:

O czym ty piszesz człowieku. Ciebie zaorał ASX, bo nie grasz w gry tylko pierdzielisz jak potłuczony. Widzę jak ci lejce puściły, bo już wyzwiska od durni :yao:

Ale nie będę zniżał się do twojego poziomu i jak nie umiesz normalnie dyskutować, albo nie chcesz to nie pisz nic do mnie. Bo te tanie prowo się nie sprawdza. 

Piszesz o grach nie grając i kłamiąc, że niby grasz, ale twój team cię już wyjaśnił. 

ciebie i twój brak wiedzy wyjaśniałem dwa razy częściej, a mimo to wciąż tutaj siedzisz i dalej pierdolisz te same głupoty.

Opublikowano

Klapy są jak sekta, świadkowie Jehowy. Widzisz takich przed bramą, to najlepiej nasłać psa :)

Opublikowano
11 godzin temu, Jordanensis napisał:

Piszesz o grach nie grając i kłamiąc, że niby grasz, ale twój team cię już wyjaśnił

Możesz sobie sprawdzić w co gram i o czym mówię wchodząc na mój profil, a tani fortel z Preyem to wsadzić możesz tam stąd czerpiesz swoją wiedzę o branży. :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Jakie to uczucie bociska nie zagrać w Deathloopa? Pieeeeeczeeeeeeeee

Chyba se jaja robisz. Za rok w ultymatywnej jakości na najmocniejszej konsoli w naszej galaktyce:lapka:

Opublikowano

Za rok to my już milion exów ogramy, a wy będziecie czekać z wywieszonymi jęzorami na Deathloopa arcydzieło gamingowe z łaski pana dane Xśmieciowi.

Opublikowano

Za rok nie ograsz nic, bo nic już PS nie ma do zaoferowania. Gierki poprzenoszone na 2023, może jakaś czasowa ekskluzywność, a XGS od końca 2021 szaleńcza ofensywa aż do końca generacji.

Przegraliście już, już przegraliście, ale jeszcze o tym nie wiecie. Dominacja jak za X360.

Opublikowano

Paolo aż dziwne, że wierzysz w te bzdury, które wypisujesz. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Za rok nie ograsz nic, bo nic już PS nie ma do zaoferowania. Gierki poprzenoszone na 2023, może jakaś czasowa ekskluzywność, a XGS od końca 2021 szaleńcza ofensywa aż do końca generacji.

Przegraliście już, już przegraliście, ale jeszcze o tym nie wiecie. Dominacja jak za X360.

Ale to nie do nas tak, do nas nie.

Opublikowano

Dymanko level expert, trzeci raz kupić to samo remaster remastera mowa o Uncharted oczywiście.

Tym czasem u zielonych kupiony Ninja Gaiden Black na pierwszego Xboxa działa na każdym Xboxie i na każdym korzysta z dodatkowej mocy UWAGA całkowicie za darmo.

Klaperska dupa musi byc ostro rozepchana :)

Opublikowano

@LiŚciu 

Jak się patus zesrał, pewnie już donosik poszedł do skarbówki :shieeet: 

Zawiść, frustracja, ból istnienia, życie klapa w 2021 roku:xboss:

Zwłaszcza życie klapa żyjącego z zasiłków w MOPS:banderas:

Opublikowano

Donosik? Chłopie nie zeszmace się na kogoś takiego jak ty co nie ogarnia CW/forum i rzeczywistości. 

Niemniej jednak schab leciał za lżejsze prywatne podjazdy więc nie wiem czemu moderacja jeszce ci z liścia nie wyjebała. 

Opublikowano
14 minut temu, Lord Protector napisał:

Ninja Gaiden Black na pierwszego Xboxa

Xdddddddddddddddd

Opublikowano

Przykładów jest dużo więcej ale ten pogrąża najbardziej  :)

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

więc nie wiem czemu moderacja

pierwszy współpracownik i nie wiesz? Nawet tam cie nie szanują xDDDDDDD

Opublikowano

Dobrze, że Deathloop to ostatnia gra od Arcane i betkuhwy na PS5. Pewnie MS sypnął pod stołem, żeby gra miała problemy i nie dała się uruchomić na PS5. Katastrofa

Opublikowano

Deathloop zayebał klaperskich xDDD

Opublikowano

Deathloop to zajebał Dee. Kolejna premiera only on PS5 i kolejny raz ból dupska u niektórych bociaków jest nieziemskich. I tak aż do 2026 roku i premiery Perfekt Dark. Chłopaki otrą łzy i z nadzieją będą spoglądać w kierunku nowej generacji. TYM RAZEM SIĘ UDA!

Opublikowano
Cytat

Za rok to my już milion exów ogramy, a wy będziecie czekać z wywieszonymi jęzorami na Deathloopa arcydzieło gamingowe z łaski pana dane Xśmieciowi.

Cytat

Dobrze, że Deathloop to ostatnia gra od Arcane i betkuhwy na PS5. Pewnie MS sypnął pod stołem, żeby gra miała problemy i nie dała się uruchomić na PS5. Katastrofa

white-guy-blinking-drew-scanlon.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.