Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Liściu ile za Camaro dałeś?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ekosystem :yao:

Wiadomo, jego pieniądze to niech robi co chce. Tylko mógłby grać w sztosy na PS5, a przy zwolnieniu TV przerzucać się na mocny PC i grać w to samo co na XSX tylko na lepszym sprzęcie. 

Opublikowano

Jakie sztosy na PS5? Przecież wszyscy już dawno przeszli gre o wiewiórce. Obudź sie.

Opublikowano
2 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Jakie sztosy na PS5? Przecież wszyscy już dawno przeszli gre o wiewiórce. Obudź sie.

Sztos za sztosem, tak się tu żyje

XSX odpaliłem ostatnio i wyłączyłem po kilku minutach bo już brak nowości :/ 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
7 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Liściu ile za Camaro dałeś?

Trochę dałem i będę śmigał po autostradach o zachodzie słońca :yakubu:

Pajac @deewyskoczył z retoryka o zawistnosci a sam pewnie obrabia dupe innym jak na jego parking wjeżdżają dobrymi furami XD 

Chodzilo mi o to @Shago ze debilizm mieć dobrego PC i kupować chujowego Xboxa. A kase wydawaj na co chcesz, nawet na leki dla parkingowego:)

Opublikowano
10 godzin temu, Jordanensis napisał:

O czym ty piszesz człowieku. Ciebie zaorał ASX, bo nie grasz w gry tylko pierdzielisz jak potłuczony. Widzę jak ci lejce puściły, bo już wyzwiska od durni :yao:

Ale nie będę zniżał się do twojego poziomu i jak nie umiesz normalnie dyskutować, albo nie chcesz to nie pisz nic do mnie. Bo te tanie prowo się nie sprawdza. 

Piszesz o grach nie grając i kłamiąc, że niby grasz, ale twój team cię już wyjaśnił. 

ciebie i twój brak wiedzy wyjaśniałem dwa razy częściej, a mimo to wciąż tutaj siedzisz i dalej pierdolisz te same głupoty.

Opublikowano

Klapy są jak sekta, świadkowie Jehowy. Widzisz takich przed bramą, to najlepiej nasłać psa :)

Opublikowano
11 godzin temu, Jordanensis napisał:

Piszesz o grach nie grając i kłamiąc, że niby grasz, ale twój team cię już wyjaśnił

Możesz sobie sprawdzić w co gram i o czym mówię wchodząc na mój profil, a tani fortel z Preyem to wsadzić możesz tam stąd czerpiesz swoją wiedzę o branży. :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Jakie to uczucie bociska nie zagrać w Deathloopa? Pieeeeeczeeeeeeeee

Chyba se jaja robisz. Za rok w ultymatywnej jakości na najmocniejszej konsoli w naszej galaktyce:lapka:

Opublikowano

Za rok to my już milion exów ogramy, a wy będziecie czekać z wywieszonymi jęzorami na Deathloopa arcydzieło gamingowe z łaski pana dane Xśmieciowi.

Opublikowano

Za rok nie ograsz nic, bo nic już PS nie ma do zaoferowania. Gierki poprzenoszone na 2023, może jakaś czasowa ekskluzywność, a XGS od końca 2021 szaleńcza ofensywa aż do końca generacji.

Przegraliście już, już przegraliście, ale jeszcze o tym nie wiecie. Dominacja jak za X360.

Opublikowano

Paolo aż dziwne, że wierzysz w te bzdury, które wypisujesz. 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Za rok nie ograsz nic, bo nic już PS nie ma do zaoferowania. Gierki poprzenoszone na 2023, może jakaś czasowa ekskluzywność, a XGS od końca 2021 szaleńcza ofensywa aż do końca generacji.

Przegraliście już, już przegraliście, ale jeszcze o tym nie wiecie. Dominacja jak za X360.

Ale to nie do nas tak, do nas nie.

Opublikowano

Dymanko level expert, trzeci raz kupić to samo remaster remastera mowa o Uncharted oczywiście.

Tym czasem u zielonych kupiony Ninja Gaiden Black na pierwszego Xboxa działa na każdym Xboxie i na każdym korzysta z dodatkowej mocy UWAGA całkowicie za darmo.

Klaperska dupa musi byc ostro rozepchana :)

Opublikowano

@LiŚciu 

Jak się patus zesrał, pewnie już donosik poszedł do skarbówki :shieeet: 

Zawiść, frustracja, ból istnienia, życie klapa w 2021 roku:xboss:

Zwłaszcza życie klapa żyjącego z zasiłków w MOPS:banderas:

Opublikowano

Donosik? Chłopie nie zeszmace się na kogoś takiego jak ty co nie ogarnia CW/forum i rzeczywistości. 

Niemniej jednak schab leciał za lżejsze prywatne podjazdy więc nie wiem czemu moderacja jeszce ci z liścia nie wyjebała. 

Opublikowano
14 minut temu, Lord Protector napisał:

Ninja Gaiden Black na pierwszego Xboxa

Xdddddddddddddddd

Opublikowano

Przykładów jest dużo więcej ale ten pogrąża najbardziej  :)

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

więc nie wiem czemu moderacja

pierwszy współpracownik i nie wiesz? Nawet tam cie nie szanują xDDDDDDD

Opublikowano

Dobrze, że Deathloop to ostatnia gra od Arcane i betkuhwy na PS5. Pewnie MS sypnął pod stołem, żeby gra miała problemy i nie dała się uruchomić na PS5. Katastrofa

Opublikowano

Deathloop zayebał klaperskich xDDD

Opublikowano

Deathloop to zajebał Dee. Kolejna premiera only on PS5 i kolejny raz ból dupska u niektórych bociaków jest nieziemskich. I tak aż do 2026 roku i premiery Perfekt Dark. Chłopaki otrą łzy i z nadzieją będą spoglądać w kierunku nowej generacji. TYM RAZEM SIĘ UDA!

Opublikowano
Cytat

Za rok to my już milion exów ogramy, a wy będziecie czekać z wywieszonymi jęzorami na Deathloopa arcydzieło gamingowe z łaski pana dane Xśmieciowi.

Cytat

Dobrze, że Deathloop to ostatnia gra od Arcane i betkuhwy na PS5. Pewnie MS sypnął pod stołem, żeby gra miała problemy i nie dała się uruchomić na PS5. Katastrofa

white-guy-blinking-drew-scanlon.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.