Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wy tak na serio z tymi procentami? xD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Taki (nie)spodziewany zwrot akcji :turned:

Opublikowano

Teoria: Platformowka dekady do ogrania za 4 zł :banderas:

Praktyka: 5 na 100 botów przeszlo "mesjasza":shieeet:

Opublikowano

Teoria: ponad połowa klapów przeszła Psychonauts 2!!!

Praktyka: kupiło ją 50 osób, z czego 20 odkupiło używkę

Opublikowano

To i tak większe zainteresowanie grami niż u zielonych. Wychodzi na to ze najwięcej gracie w CW. No ale macie słabe staty :)

Opublikowano

% przejscia gier sa zawsze tak niskie, a juz szczegolnie w usludze, w ktorej kazdy moze za darmo sciagnac i sprawdzic gre, ktora wczesniej nie byl zainteresowany. To jasne, ze gry poza gp beda mialy wyzsze procenty, bo odpalają tylko ci, ktorzy sa zainteresowani na 100%. Raz musiał powyciagać mozgi klapow.

Opublikowano
5 godzin temu, Czezare napisał:

Nie szanujący się gracz tylko wydymaniec Jimbo Rajana.

Wymiana akumulatorków - 10 sekund roboty raz na dwa tygodnie

Garbienie się przy podłączaniu kabla ładującego do konsoli - 10 sekund raz na dobę

Handluj z tym klapie.

Kup sobie drugiego pada biedaku

Opublikowano

No niestety fakt, iż dostęp do gier w Game Passie jest znacznie łatwiejszy i tańszy niż normalny zakup gry za ponad 200 zł, sprawia że dużo ludzi co prawda włączy grę, ale niestety stosunkowo niewielki procent graczy ją ukończy, zapominając o niej lub przeskakując na inną pozycje. Sytuacji też nie poprawia fakt że w rywalizacji o uwagę gracza Psychonauts 2 rywalizuje z setkami innych tytułów również dostępnych w abonamencie.

Inna sytuacja jest kiedy ktoś wydaje swoje ciężko zarobione pieniądze i kupuje grę za 200 czy 300 zł, bo gdy ktoś wydaje taką kwotę na jakąś gierkę to chcę ją skończyć. Więc to normalne i typowe że na platformach gdzie za Psychonauts 2 trzeba zapłacić za grę 249 zł to zagra w nią mniej ludzi ale będą to często zapaleńcy którzy ją ukończą.

Opublikowano

Ale przecież zawsze stosunkowo mało ludzi kończy gry i gamepass jakoś tego nie zmienił. Zobaczcie sobie w trofeach/acziwmentach ile ludzi kończy gry xD kiedyś tego nie rozumiałem jak można kupić grę i jej nie skończyć ale od paru lat zdarza mi się to coraz częściej :(

Opublikowano

7% to i tak niestety "norma" nawet poza gp. Gracze :doom:

Opublikowano

A wystarczyło dodac loot, coop, przerobić na gaas tego platformera "dekady" i januszerka by grała:shieeet:

3 minuty temu, 20inchDT napisał:

7% to i tak niestety "norma" nawet poza gp. Gracze :doom:

chyba na xszrocie:dynia::dynia::dynia:

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:
Jak już DLC do gry sprzed 2 lat robi więcej niż cała dywizja growa Xboxa to źle z ta konsola.

Podsumowując, gry które trafiają do gp w dniu premiery nie sprzedają się, oraz mało kto je kończy, bo gracze mają syndrom pirata z lat 90. Odpali jeden tytuł, pogra godzine, odpali następny, to jednak nie to, to może ten itd.
Nie dość że gp niszczy twórców i ich gry, to jescze samych graczy.
Pasibrzuch, czy możesz (pipi)ć tam gdzie twoie miejsce, czyli do zajmowania się windowsem?
0a63ef5025531881ba4c68dfa71b1f46.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Podsumowując, gry które trafiają do gp w dniu premiery nie sprzedają się, oraz mało kto je kończy, bo gracze mają syndrom pirata z lat 90. Odpali jeden tytuł, pogra godzien, odpali następny, to jednak nie to, to może ten ten itd.
Nie dość że gp niszczy twórców i ich gry, to jescze samych graczy.
Pasibrzuch, czy możesz (pipi)ć tam gdzie twoie miejsce, czyli do zajmowania się windowsem?
0a63ef5025531881ba4c68dfa71b1f46.jpg

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

image.png.47be2d5d4312fdec01103c2e70a339db.png

Wysłane z mojego PC przy użyciu myszka, klawiatura i guzików w przeglądarka

Opublikowano

"Ludzie grają w gry więcej" Obalone

"gracze z śmiecpassa kupują wiecej gier" Obalone

i tak każda kolejna niestworzona historia snuta przez teoretyków zielonej sekty:shieeet:

Opublikowano

Nie no, nie można być chyba takim głąbem xD

Opublikowano
2 minuty temu, Ins napisał:

Nie no, nie można być chyba takim głąbem xD

Myślisz że ksywka "Pan debilek" wzięła się znikąd?  :)

Opublikowano

"Nie, nie to nie może być PRAWDA, nie mów TAK":dynia:

Pięknie teoretycy ale już nadciąga gaasik z lootem redfail to jest nadzieja, że najbardziej januszerska społeczność wreszcie zacznie grać w gry:yao:

Opublikowano

Ciekawe jakie będą fikoły jak wyjdzie ten Redfall i zgarnie same 8, 9 i 10.

Przypomnę, że grę robią od 2017-2018 roku. Na długo przed przejęciem przez MS.

"Ale...ale...gaas. Microsoft wymusił żeby taki tytuł robili!!!!".

shut-your-mouth-rock.gif

Opublikowano

Oczywiście że in wyjdzie :usmiech: co prawda okropna decyzja żeby robić grę w tak okropnym gatunku ale to arkane więc można dać im kredyt zaufania. No i najważniejsze że te niebieskie sc0rwensyny tego nie dostaną :kaz:

Opublikowano

Z tym % ile osób przeszło psychonauts to nie dziwne. Ja jeszcze gram i wydaje mi się że gra w chuj długa. 

Opublikowano

Ciekawe co będzie jak kiedyś xbox będzie dobrą konsolą, liderem konsolowego rynku ze społecznością co gra w gry

ciekawe ale nierealne:shieeet:

Patrząc na stan tego gaas coop loot syfu to na szybko klecą nową formułę na polecenie pana Spermera aby jego społeczność posiedziała przed gaasem przynajmniej tą godzinę dłużej niż przed "platformówką dekady":shieeet:

Opublikowano

jak wyjdzie dobra gra to będzie zasługa Arkane i dowód na to że Microsoft jeszcze ich nie zepusł

jak wyjdzie słaba gra to będzie to wina Microsoftu i dowód na to że zakup przez Spencera ich zepsuł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.