Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

my lepiej wiemy w co powinieneś grać, więc się słuchaj synek

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli chodzi o TLOU 2 to czekam jednak na głęboką jesień gdzie szybko robić się będzie ciemno, tak żebym miał z 2-3h na granko po pracy. Druga sprawa, że boję się growego kaca jak po jedynce i jednak lepiej będzie zostawić taki tytuł na koniec.

Skończyłem miesiąc temu, a jeszcze wspominam. 25 fantastycznych godzin.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli chodzi o TLOU 2 to czekam jednak na głęboką jesień gdzie szybko robić się będzie ciemno, tak żebym miał z 2-3h na granko po pracy. Druga sprawa, że boję się growego kaca jak po jedynce i jednak lepiej będzie zostawić taki tytuł na koniec.

Growy kac po tlou2 xD nie tym razem kolego 

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Remaster mam, ale jak na razie nędzne to mocno. Nie ma co się oszukiwać Donatello, Sony znów zrobiło graczy w chuja, ale tylko ja wydaję się nie być tym faktem zdziwiony.

Pająk nawet nie stał obok Sunseta i jego zayebistosci. Trochę szkoda ze nie będzie drugiej części a w zamian dostaniemy gry w tych samych asetach tylko w innym latexie :(

Opublikowano

Zdecydowanie najlepsza gra Insomniaców w jaką do tej pory grałem. Szkoda, że tak kreatywne studio zostało zaprzysiężone do klepania ubisofciaków o super bohaterach. Trzeba było zostać z MS gdzie mieli szansę na wolność kreatywną. :( 

Opublikowano
35 minut temu, Whisker napisał:

Nie rozróżniasz biegania po metalu a piasku? Haptyka w tej sytuacji fajnie działa a trigerry i i opory to nie pierdol że nic nie dają bo na każdym robiły wrazenia

Ty, ale wiesz, że jak chodzisz po piasku, to nie czujesz drżenia w dłoniach?

Opublikowano
29 minut temu, PanKamil napisał:

ale kogo wersja pc?

Mnie już tak :nosacz3:

Opublikowano
39 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wrażenie podbija jedynie dźwięk, poniekąd nakierowując po czym się poruszamy (chlupanie wody, stukot metalu). W ciemno efekt jest niezauważalny, a mówimy o demie technologicznym. W GoT w ogóle nie czuć tej haptyki. Zwykłe wibracje, to samo w Demonsach.

Sorki Whisker, przykro mi to mówić, ale marketingowcy okłamali doświadczonego gracza (jakim bez wątpienia jesteś) niczym dziecko.

Ależ zaoranie niebieskich japiszonów którzy sobie wmawiali jaki ten pad to gamechanger.

Czyli można sie rozejść i pierdolenie Whiskera i Spermatello o cudowności haptyki o kant dupy rozbić. Tak myślałem. 

Opublikowano

Koniec września i dalej zero exów na Xbox Series X (czy jak to się tam nazywa xd). Niesamowite.

Opublikowano

Figaro, nawet w CW trzeba się wykazać odrobiną obiektywizmu i wiedzy. :reggie:

Opublikowano

8 minut temu, Figaro napisał:

Koniec września i dalej zero exów na Xbox Series X (czy jak to się tam nazywa xd). Niesamowite.

No nie ma i nigdy nie będzie EXÓW jako takich, co jest bardzo zrozumiałe w sytuacji, kiedy MS wydaje swoje gry na swoje platformy, którymi są Windows i Xbox. I taki stan jest nawet bardzo pro konsumencki, bo kupuje jedną grę MS i mam na dwie platformy i nie jestem przywiązany do jednego kawałka plastiku. ALe żeby pojąć zalety tego rozwiązania trzeba nie mieć łba spaczonego klaperskim rozumowaniem.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Klapy wciąż głęboko w XIX wieku, w świecie pudełek z grami za 3 i pół bomby, w świecie generacji i płacenia za upgrade do PS5. Świat ciemnoty i zacofania. 

MS rewolucjonizujący branżę gamingu to dla niebieskich robali coś nie do ogarnięcia móżdżkami zrytymi tanim alkoholem i ideologią plejstejszyn :xboss:

Opublikowano

Xśmieciara X jest faktycznie rewolucyjna - jeszcze żadna konsola nie miała tylku crapów w bibliotece. Potęga ekosystemu! Na Xboksie masz popsutą grę na 66, a na PC za to możesz mieć popsutą grę na 76!

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Klapy wciąż głęboko w XIX wieku, w świecie pudełek z grami za 3 i pół bomby, w świecie generacji i płacenia za upgrade do PS5.

jim-ryan-sony.gif

Opublikowano
10 minut temu, Rozi napisał:

Xśmieciara X jest faktycznie rewolucyjna - jeszcze żadna konsola nie miała tylku crapów w bibliotece. Potęga ekosystemu! Na Xboksie masz popsutą grę na 66, a na PC za to możesz mieć popsutą grę na 76!

Widocznie MS uczciwie podchodzi do graczy i nie kupuje recenzji jak konkurencja. :) 

Opublikowano

Zero exow przez rok na x-śmieciarze i jeszcze coraz gorsza usługa online. Staczają się na same dno.
8af20b7983fff3d13687617100f565bc.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

nie no będzie miał kacura tak jakby się napił jakiejś taniej podłej wódki i rano zastanawiał po chuj on to pił xd 

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

F83B92CC-B4F7-43A6-88C7-CE6ABA9C100A.thumb.jpeg.b84baade079608d5ef2b272ddebeba97.jpeg

A w rzeczywistości:

5nz810.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

Oj będzie kacyk ale trochę inny :nosacz3:

Opublikowano
14 minut temu, Bzduras napisał:

A w rzeczywistości:

5nz810.jpg

Żeby chociaż były średnie ale nie ma ŻADNYCH nowości next gen i to już nie jest nawet śmieszne :/ 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

A tymczasem w Niebieskim Cesarstwie:

IMG_20210923_145838.jpg

:banderas:

Opublikowano

Tona nowej zawartości włącznie z wątkami fabularnymi do cuda Kojimy za raptem 20 zł? JESZCZE JAK:banderas:

Opublikowano

O kurde kolejny sztos na PS5. Ostatnio takie perełki wyszły w królestwie niebieskim że klapy standardowo zrobiły to co robią najlepiej - nie kupiły i nie zagrały. :pawel:

Opublikowano
7 minut temu, PIOTR8642 napisał:

O kurde kolejny sztos na PS5. Ostatnio takie perełki wyszły w królestwie niebieskim że klapy standardowo zrobiły to co robią najlepiej - nie kupiły i nie zagrały. :pawel:

Chyba Ty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.