Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Łiski napruty w chuy. Żenada:facepalm:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kielich ahh tylko na XSX odpaliłem i co? Zamiast grać oglądam reklamy 

F44204D8-BAEF-4F94-ABCF-6EDAAED90D4B.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał:

typowy microsoft :)

Dokładnie bo na Psx ogrywam dzisiaj gry które są poza zasięgiem MS BOLI co?

FF43E8EC-4809-495F-AAE1-E3C9239648F9.jpeg

Nawet mój syn stwierdził ze Xbox to szmata i woli grać na PS5 

BF2AC7B9-7434-4D7F-BE7B-6738EBFC4797.jpeg

Opublikowano

Jaki najebany guwnem typ xd

Pisze o weekendzie z nowymi grami nextgen, a napierdala w astrobota. 

Ale w sumie jakby się zastanowić to idealny reprezentant tego kurwa pięknego cummunity

Opublikowano

nie przesadzaj, na Xboxie też jest dobrze, w 2021 ogrywają to w 4k

124891-blinx-the-time-sweeper-xbox-scree

haha xboty, jak ja was kurwy nie na widzę 

Opublikowano
24 minuty temu, Figaro napisał:

whisker nie dawaj się i chodź na jednego kielicha :trophy_gold::trophy_gold::trophy_gold:

Figaro jaka propaganda na rzecz rozpijania ciemnego ludu przez chciwe kapitalistyczne koncerny alkoholowe :notbad:

Farbowany lewicowiec :dunno:

Opublikowano

Ja w next gen a ludziki zielone na YouTube 

FAF903BD-0F0E-457F-9BA7-1F66D7475947.jpeg

D89C5CE7-94CF-4B47-A840-AA925FD917EB.jpeg

Nawet na XSX :)

Opublikowano

Czy tylko ja rzygam na widok zdjęć ekranu zamiast screenów? Jeżu.

Opublikowano

Dużo duszy ja lubie

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Czy tylko ja rzygam na widok zdjęć ekranu zamiast screenów? Jeżu.

przecież ten zaszczany i zarzygany alkoholik nie umie screenshota zrobić i zuploadować na sieć.

a jego "next gen" to remaster 10 letniego Crysisa

Opublikowano

Na PC znowu glorius 4K wersja, a klapy jak zwykle jak chcą grać w 60fps to muszą dostać w morde jakąś rozmydloną 1296p rodzielczością. Nawet nie pytam jak to mydło wygląda na tv 4K 65" bo pewnie trzeba oczy przecierać z bólu.

K1FMXwM.jpg

zRPPANc.jpg

Żeby to jeszcze w tej smutnej rozdzielczosci trzymało 60fps...ale też nie. Znowu kłania się brak VRR w tym chińskim pudle. Śmiech na sali normalnie.

vD33XTl.jpg

I kolejne ośmieszenie magicznego dysku SSD który miał zaginać czasoprzestrzeń ,a nie potrafi nawet pokonać dysku w PC. Weźcie może jakąś petycje napiszcie do Cerny'ego żeby wam oddal pieniądze chociaż za te kity o magicznym dysku SSD w playszmacie 4,5. 

H2ha8fq.jpg

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
11 godzin temu, Whisker napisał:

Xbox XSX jako podnozek? Sprawdza się znakomicie  :) nogi odpoczywają grając w sztosy na PS5

0D266C92-8F78-41A6-B2FA-63057F9BECAC.jpeg

Do tego tylko się nadaje x-śmieciara, nie dość że brak gier, to jeszcze awaryjny bubel. 

https://www.eurogamer.pl/articles/2021-09-25-konsole-xbox-wylaczaja-sie-w-trakcie-gry-microsoft-bada-sprawe

Opublikowano
8 godzin temu, MaZZeo napisał:

przecież ten zaszczany i zarzygany alkoholik nie umie screenshota zrobić i zuploadować na sieć.

a jego "next gen" to remaster 10 letniego Crysisa

Tylko to było na XSX bo innych gier nie ma jak odpalanie staroci grzybie

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Przykro czyta się whiskera, tak serio.

Ja tam się bawię świetnie, w nocy prawie już skończyłem Kene (co za gra) a teraz lecę dalej ;) 

Opublikowano

Whiski aż tak źle na tej plejce że grasz w crysisa? Trzymajcie się tam na tej plejce niebieskie robale! Byle do 2023!

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jedno nie wyklucza drugiego. Żule pod Żabką też pewnie mają wypas jak są na gazie.

Nie wiem co robią żule pod żabką mnie interesuje mój dobrostan ;)  Death Stranding właśnie pobrałem ponownie w wersji DC, znowu będzie grane, sprawdzę co tam nowego wymyślił Kojima San

1 minutę temu, Pupcio napisał:

Whiski aż tak źle na tej plejce że grasz w crysisa? Trzymajcie się tam na tej plejce niebieskie robale! Byle do 2023!

To odpaliłem na XSX w ramach GPU 

Opublikowano

A dlaczego nie na ps5 za 3 i pół bomby??? hApTyCzNe WiBrAcJe muszą robić niesamowite wrażenie przy crysisie

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

A dlaczego nie na ps5 za 3 i pół bomby??? hApTyCzNe WiBrAcJe muszą robić niesamowite wrażenie przy crysisie

Ten tytuł ograłem lata temu na PS3 a odpaliłem na XSX w ramach programu „nima nowych gier, odpalaj stare ty chuju” - Spencer Phil

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

jaranie się DualSense XDDDD

Oczywiście wszystkie "uprzyjemniacze" dawno wyłączone, bo i tak mają na celu jedynie szybsze drenowanie baterii i jej popsucie w celu kupienia kolejnego przepłaconego pada.

W telefonie tez wibracje wyłączasz? Bez sensu narzucać sobie samemu ograniczenia z myślą o kompromisach, chore to. 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Trzeba być obłąkany ideologią plejstejszyn, żeby się jarać tym nowym dualszrotem, słowo daję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.