Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dla ciebie to i tak za nowe. Powinni zamiescic jakies poobijane z niemiec dla klapow.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Lord Protector napisał:

Najpierw MFS a teraz to.

20211011_183810.thumb.jpg.dc629b3b8aa994f459047e7d4468eed8.jpg20211011_183814.thumb.jpg.f66cb8346ea336df1043221f00ca9b28.jpg

Ładny woda na samochodziku. Moczył to się już Nathan Drake 14 lat temu na ps3 ;) 

12 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Klapy tak zawsze beczały że w Godrizon 5 nie będzie 60fps. To macie, żryjcie.

No i fajnie, pobawi się człowiek chwile tymi resorakami w przerwach od poważnego grania :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Dobrze spierdolone te boty ze jarają się brum brum xd ja rozumiem że macie 12 lat i na prowadzenie auta trzeba poczekać ale walczyć  wysciogowka w console Wars to już kurwa coś nie tak pod sufitem trzeba mieć. Na x360 grałem w forze horizon i się dobrze bawiłem może 2 godziny xd. 

Opublikowano
7 godzin temu, LiŚciu napisał:

Nie No kuhwy złodzieje zielone na x360 napierdalali w Alana na verbatimkach. Wtedy nie płacili za granie teraz tez nie chcą.

Dominacja jak za czasów X360.

Spoiler

Chyba kurwa w niekupowaniu gierek :Coolface:

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał:

Call of Duty 4 Modern Warfare

A te nocki grane do rana? :banderas:nie zapomnę ani chwili. Tylko młody gloopi był i wolał sonke zamiast jak prawdziwy gamer siedzieć na imprezie z ziomkami. Odczytywanie wiadomości i zamykanie gry? No byly czasy.  A teraz na Sexiku naciskasz guzik i jesteś na imprezie. No jak inne życie :xboss:

Opublikowano

Ale wjedzie Forzunia pięknie, aż przypominam sobie jak czwóreczka wchodziła do GP, co się człowiek najeździł :)

A właśnie, premiery w Gejmpassie? No kurwa to już część growego życia 

Opublikowano
2 godziny temu, Lord Protector napisał:

Najpierw MFS a teraz to.

20211011_183810.thumb.jpg.dc629b3b8aa994f459047e7d4468eed8.jpg20211011_183814.thumb.jpg.f66cb8346ea336df1043221f00ca9b28.jpg

W DC lata temu była wyższa jakość 

Opublikowano

Ojezu, ludzie korzystajacy z growego szmateksu olx znowu pisza cos o kupowaniu gier. 

Spojrzałem któregos razu do tematu alana, a tam posty w stylu "zawsze zazdroscilem tej gry". Kurwa, wiara im zabraniała kupic konsole nawet pod koniec generacji kiedy byla za grosze. Podludzie.

Opublikowano

Oni znowu z tym drivecluba. Tak, to była fajna gra jak istniała. Teraz wiadomo gdzie są gry wyścigowe.

Opublikowano

21 minut temu, 20inchDT napisał:

Ojezu, ludzie korzystajacy z growego szmateksu olx znowu pisza cos o kupowaniu gier. 

Spojrzałem któregos razu do tematu alana, a tam posty w stylu "zawsze zazdroscilem tej gry". Kurwa, wiara im zabraniała kupic konsole nawet pod koniec generacji kiedy byla za grosze. Podludzie.

Wez duuuzy rozpęd i pierdolnij łbem o ścianę to może nabierzesz trochę rozumu. No serio dawno takiego debilizmu tutaj nie czytałem, choc konkurencja jest spora..

Opublikowano
3 godziny temu, standby napisał:

Dobrze spierdolone te boty ze jarają się brum brum xd ja rozumiem że macie 12 lat i na prowadzenie auta trzeba poczekać ale walczyć  wysciogowka w console Wars to już kurwa coś nie tak pod sufitem trzeba mieć. Na x360 grałem w forze horizon i się dobrze bawiłem może 2 godziny xd. 

Dalej lepsze niż kolorowa wiewiórka poraz 10ty xd

1 godzinę temu, Whisker napisał:

W DC lata temu była wyższa jakość 

No w 1080p to faktycznie musiało być lepiej xddddddddd

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Zapowiadany  ''nextgen'' GT5.1 na śmieciare 4.5 bez gier :)

FBbh1yWXsAQng3Y?format=jpg&name=large

GODRIZON 5 :banderas:

FBbB1WqUcAAFc1W?format=jpg&name=4096x409

FBbB25cVQAQ-yQp?format=jpg&name=4096x409

FBa44GeWEAwOxHJ?format=jpg&name=large

FBbkAEyWQAETIXa?format=jpg&name=large

Różnica dwóch generacji, niebieskie frajery jeszcze na ps3 coś tam miały graficznego do wojowania ale od lat Partacze Studios są lata świetlne za XBOX GAME STUDIOS ^^  

Opublikowano

Od północy zagrywałem w B4B premierowo a zielone ulungi dalej w sferze marzeń o Forzie, nawet mi Was nie żal

4D96D4B4-05B3-478C-95EF-16B43ED8DC4D.jpeg

DF43E211-152D-4AD0-BA69-3E592160C469.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Od północy zagrywałem w B4B premierowo

Fajnie, fajnie, w Game Passie można było grać już wczoraj jak ktoś chciał się rzucić na tego szrota.

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Od północy zagrywałem w B4B premierowo a zielone ulungi dalej w sferze marzeń o Forzie, nawet mi Was nie żal

4D96D4B4-05B3-478C-95EF-16B43ED8DC4D.jpeg

DF43E211-152D-4AD0-BA69-3E592160C469.jpeg

Co ty chrzanisz typie... Sam grasz teraz na Xboxie (i pewnie za pomocą GamePass), więc każdy posiadacz Xboxa/PC + GamePass może też grać :pawel:. Jednak Xbox nie taki zły?

Opublikowano

Whisker nayebany nie wie co bredzi. Nie dziwię się, że poniosła go świetna zabawa, szklaneczka whisky i B4B premierowo na najlepszej konsoli na rynku dzięki usłudze GAMEPASS.

Opublikowano

A sonka leży i się kurzy jak nie odpali na niej astrobota po raz setny :( Przykro patrzeć, co sonka robi z ludźmi, grają na Xboxie w multiplatformy i mówią, że inni tak nie mogą. Czy ten system to jakiś podstęp Jimbo wysysający z posiadacza resztki godności? Masakra

Opublikowano

Gamepass day one - jak mozna teraz bez tego zyc?

Opublikowano

Sonka xD może do 2024 wyjdzie coś na tego szarota bez gier a tak to tylko ujowy emulator PS4 na którym gry wyglądają gorzej niż na poprzedniej generacji  :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.