Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dla ciebie to i tak za nowe. Powinni zamiescic jakies poobijane z niemiec dla klapow.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Lord Protector napisał:

Najpierw MFS a teraz to.

20211011_183810.thumb.jpg.dc629b3b8aa994f459047e7d4468eed8.jpg20211011_183814.thumb.jpg.f66cb8346ea336df1043221f00ca9b28.jpg

Ładny woda na samochodziku. Moczył to się już Nathan Drake 14 lat temu na ps3 ;) 

12 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Klapy tak zawsze beczały że w Godrizon 5 nie będzie 60fps. To macie, żryjcie.

No i fajnie, pobawi się człowiek chwile tymi resorakami w przerwach od poważnego grania :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Dobrze spierdolone te boty ze jarają się brum brum xd ja rozumiem że macie 12 lat i na prowadzenie auta trzeba poczekać ale walczyć  wysciogowka w console Wars to już kurwa coś nie tak pod sufitem trzeba mieć. Na x360 grałem w forze horizon i się dobrze bawiłem może 2 godziny xd. 

Opublikowano
7 godzin temu, LiŚciu napisał:

Nie No kuhwy złodzieje zielone na x360 napierdalali w Alana na verbatimkach. Wtedy nie płacili za granie teraz tez nie chcą.

Dominacja jak za czasów X360.

Spoiler

Chyba kurwa w niekupowaniu gierek :Coolface:

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał:

Call of Duty 4 Modern Warfare

A te nocki grane do rana? :banderas:nie zapomnę ani chwili. Tylko młody gloopi był i wolał sonke zamiast jak prawdziwy gamer siedzieć na imprezie z ziomkami. Odczytywanie wiadomości i zamykanie gry? No byly czasy.  A teraz na Sexiku naciskasz guzik i jesteś na imprezie. No jak inne życie :xboss:

Opublikowano

Ale wjedzie Forzunia pięknie, aż przypominam sobie jak czwóreczka wchodziła do GP, co się człowiek najeździł :)

A właśnie, premiery w Gejmpassie? No kurwa to już część growego życia 

Opublikowano
2 godziny temu, Lord Protector napisał:

Najpierw MFS a teraz to.

20211011_183810.thumb.jpg.dc629b3b8aa994f459047e7d4468eed8.jpg20211011_183814.thumb.jpg.f66cb8346ea336df1043221f00ca9b28.jpg

W DC lata temu była wyższa jakość 

Opublikowano

Ojezu, ludzie korzystajacy z growego szmateksu olx znowu pisza cos o kupowaniu gier. 

Spojrzałem któregos razu do tematu alana, a tam posty w stylu "zawsze zazdroscilem tej gry". Kurwa, wiara im zabraniała kupic konsole nawet pod koniec generacji kiedy byla za grosze. Podludzie.

Opublikowano

Oni znowu z tym drivecluba. Tak, to była fajna gra jak istniała. Teraz wiadomo gdzie są gry wyścigowe.

Opublikowano

21 minut temu, 20inchDT napisał:

Ojezu, ludzie korzystajacy z growego szmateksu olx znowu pisza cos o kupowaniu gier. 

Spojrzałem któregos razu do tematu alana, a tam posty w stylu "zawsze zazdroscilem tej gry". Kurwa, wiara im zabraniała kupic konsole nawet pod koniec generacji kiedy byla za grosze. Podludzie.

Wez duuuzy rozpęd i pierdolnij łbem o ścianę to może nabierzesz trochę rozumu. No serio dawno takiego debilizmu tutaj nie czytałem, choc konkurencja jest spora..

Opublikowano
3 godziny temu, standby napisał:

Dobrze spierdolone te boty ze jarają się brum brum xd ja rozumiem że macie 12 lat i na prowadzenie auta trzeba poczekać ale walczyć  wysciogowka w console Wars to już kurwa coś nie tak pod sufitem trzeba mieć. Na x360 grałem w forze horizon i się dobrze bawiłem może 2 godziny xd. 

Dalej lepsze niż kolorowa wiewiórka poraz 10ty xd

1 godzinę temu, Whisker napisał:

W DC lata temu była wyższa jakość 

No w 1080p to faktycznie musiało być lepiej xddddddddd

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Zapowiadany  ''nextgen'' GT5.1 na śmieciare 4.5 bez gier :)

FBbh1yWXsAQng3Y?format=jpg&name=large

GODRIZON 5 :banderas:

FBbB1WqUcAAFc1W?format=jpg&name=4096x409

FBbB25cVQAQ-yQp?format=jpg&name=4096x409

FBa44GeWEAwOxHJ?format=jpg&name=large

FBbkAEyWQAETIXa?format=jpg&name=large

Różnica dwóch generacji, niebieskie frajery jeszcze na ps3 coś tam miały graficznego do wojowania ale od lat Partacze Studios są lata świetlne za XBOX GAME STUDIOS ^^  

Opublikowano

Od północy zagrywałem w B4B premierowo a zielone ulungi dalej w sferze marzeń o Forzie, nawet mi Was nie żal

4D96D4B4-05B3-478C-95EF-16B43ED8DC4D.jpeg

DF43E211-152D-4AD0-BA69-3E592160C469.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Od północy zagrywałem w B4B premierowo

Fajnie, fajnie, w Game Passie można było grać już wczoraj jak ktoś chciał się rzucić na tego szrota.

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Od północy zagrywałem w B4B premierowo a zielone ulungi dalej w sferze marzeń o Forzie, nawet mi Was nie żal

4D96D4B4-05B3-478C-95EF-16B43ED8DC4D.jpeg

DF43E211-152D-4AD0-BA69-3E592160C469.jpeg

Co ty chrzanisz typie... Sam grasz teraz na Xboxie (i pewnie za pomocą GamePass), więc każdy posiadacz Xboxa/PC + GamePass może też grać :pawel:. Jednak Xbox nie taki zły?

Opublikowano

Whisker nayebany nie wie co bredzi. Nie dziwię się, że poniosła go świetna zabawa, szklaneczka whisky i B4B premierowo na najlepszej konsoli na rynku dzięki usłudze GAMEPASS.

Opublikowano

A sonka leży i się kurzy jak nie odpali na niej astrobota po raz setny :( Przykro patrzeć, co sonka robi z ludźmi, grają na Xboxie w multiplatformy i mówią, że inni tak nie mogą. Czy ten system to jakiś podstęp Jimbo wysysający z posiadacza resztki godności? Masakra

Opublikowano

Gamepass day one - jak mozna teraz bez tego zyc?

Opublikowano

Sonka xD może do 2024 wyjdzie coś na tego szarota bez gier a tak to tylko ujowy emulator PS4 na którym gry wyglądają gorzej niż na poprzedniej generacji  :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.