Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mamo, możemy mieć ogromnego, najnowszego OLEDA i najnowszą konsolę?

TV-OLED-GAMING-10-XBOX-Mobile-2.jpg

- Mama: Przecież mamy najnowszą konsolą i ogromnego OLEDA.

switch-oled-virtua-racing.900x.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, Ins napisał:

Nowy Metroid to kopalnia grywalności. 

Kopalnia grywalności, geniuszu i zajebistości? Voila!

Najlepsze są obszczane z zazdrości klapy, którym Halo się z Quake`m kojarzy w dedykowanym temacie:pawel: Naprawdę...zazdrość to paskudne uczucie, może zdewastować psychikę i to się właśnie dzieje na naszych oczach w odniesieniu do niebieskich przegrywów. Nie dla niebieskiego pariasa gamingu, dla zielonego patrycjusza to...

Opublikowano
4 minuty temu, Czezare napisał:

Kopalnia grywalności, geniuszu i zajebistości? Voila!

Najlepsze są obszczane z zazdrości klapy, którym Halo się z Quake`m kojarzy w dedykowanym temacie:pawel: Naprawdę...zazdrość to paskudne uczucie, może zdewastować psychikę i to się właśnie dzieje na naszych oczach w odniesieniu do niebieskich przegrywów. Nie dla niebieskiego pariasa gamingu, dla zielonego patrycjusza to...

Ten brak odrzutu xd no ale jakoś trzeba zachęcić do gry hamerykańskich spasionych casuali.

Opublikowano
2 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Oh cirex, masz bana na koronkę? :)

Mogę wszystko, ale tam ludzie bawić się nie potrafią i smutkiem zawiało.

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Oh cirex, masz bana na koronkę? :)

Kurwa, dee i gardziel dali mu reakcje więc teraz będzie tu siedział:/ Mam tylko nadzieje że po zielonej stronie. 

Opublikowano
40 minut temu, LiŚciu napisał:

Kurwa, dee i gardziel dali mu reakcje

Jeden post cirexa dostarczył większej beki niż twoje wysrywy przez rok, więc :lapka:

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Jeden post cirexa dostarczył większej beki niż twoje wysrywy przez rok, więc :lapka:

I mówi to:

B9396CE4-00F8-448F-83AC-45D422D62055.jpeg

Swoja droga cringe i grinch - niezły tag team XD

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Zielone małpiszony lajkują jak tylko ktoś napisze bardziej treściwy post niż: karaluchy, gowno, pierdolic twoja stara. Taka osoba z miejsca staje się dla nich przywódca stada, uważają go za erudytę, ktory moze reprezentować ich w dyskusjach z inteligentniejszym jednostkami. Z drugiej strony to ich siła, maja swiadomosc własnej ułomności i potrzebują lidera, a nawet być pod butem żeby tylko jakos funkcjonować na tym świecie. Stad pociąg do jednostek,

które w ich oczach reprezentują sukces jak np. krulspencer. Krul dać na  darmowe gowno, krul być wspaniały.

40AFF8ED-B1B1-4D08-ABD1-437857432BCA.jpeg

Opublikowano

Spencer to po prostu reprezentant wszystkich xbotów  przystojny, zna się na grach (Nie no kurwa tu nawet w cw nie mogę tego napisać bo xboty to są takie bezguścia że ja pierdole) niszczy niebieskie karaluchy i pewnie codziennie kopuluje z samicą jak nie dwiema.

Reprezentant sonki? Dzień dobry, poproszę małpkę i hot doga z mieszanym. Królowo można na zeszyt? Za tydzień oddam jak centrala z kyoto mi wyśle na nowego exa tpp w open worldzie 

Opublikowano

Myślę, że trochę przeceniasz Jimbo. Małpka czystej? Szybciej jakiś Sen Sołtysa lub Patykiem Pisane.. bo biedronkowa Amarena to też zbyt wykwintny trunek.

Opublikowano

PG tak się widzę wypstrykuje z tajemnic przed premierą FH5, że niczym już nie zaskoczy klienta. Po co te wszystkie eventy? Żenada. 

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Zielone małpiszony lajkują jak tylko ktoś napisze bardziej treściwy post niż: karaluchy, gowno, pierdolic twoja stara.

Brzmi jak posty schabka, ale dla was 5o jest quality content.

Opublikowano

PGG kolejny raz wyznacza nowe standardy graficzne :banderas:

A śmieć 4.5 bez gier co tam? Granie w gry z PS4 do 2024? :)

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Ten brak odrzutu xd no ale jakoś trzeba zachęcić do gry hamerykańskich spasionych casuali.

Odrzut broni w XXVI wieku? Pogięło cię bolec?

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Był tu schaboszczak ale już go nie ma :kaz:

Opublikowano

Schabek przy niektórych botach to profesor Bralczyk :)

Opublikowano

Trzeba schabka szybko cytować zanim boty znowu się do moderacji rozprują. 

Opublikowano

Te wyscigi niebieskich pokrak do wylizania odbytu szkrabka robią sie cokolwiek niesmaczne :notbad:

A szkrabek wygrywa życie na xboksie i rży z łaszących sie do niego suczek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.