Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Uprasza się szanownych forumowiczów o nie marnowanie minusów, na kogoś innego niż Pioterka ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Muszę przyznać, że jestem wdzięczny Sony za wydanie GoW na PC, bo odpadł mi ostatni powód, dla którego warto było kupić PS5. TLoU2, Spiderman, a później GoW2 pewnie też wyjdą na PC.

Opublikowano

No kurwa raczej. To będzie tylko pogłębiający się trend, koszty tworzenia gier są już teraz ogromne że ograniczanie się do jednej platformy i zabieranie sobie potencjalnego zysku jest zwyczajnie średnim rozwiązaniem 

Opublikowano

Nagle wszyscy chcieli kupować ps5 dla starych gier no ciekawe.. ;)

Opublikowano

FCKlNlaWEAMhiAk?format=jpg&name=medium

to co wkleił @ASX ze schoboszczakiem, wiedziałem że gdzieś to już czytałem, dziś wiele pokoi polegnie ze wściekłymi klapami, listerin już odpadł na starcie :kaz:

btw. ,,kup playstation''  po uj mi wielki szrot bez gier, do rozmazanych multiplatform czy wyjących cewek? Kena jedna gra dla mnie, wpadnie później na Xa w lepszej jakości :) 

Opublikowano

No jaka narracja u zielonych:

- Nie kupie ps5 bo zagram w te same gierki na PC.

- Kupie XsX chociaż zagram w te same gierki na PC.

Poyebane. 

Oprócz do tego zieloni lubią czekać i ślizgać się po niebieskich.

Kolejność ustalona.

Opublikowano

No w końcu Retrostation, bo nic innego na to nie ma :). Nigdy nie ukrywałem, że na PS4 interesują mnie 4 gry. A że po drodze wyszło PS5, no to wiadomo, że szkoda kupować leciwą konsolę. 

Na szczęście Sony sprawiło, że zakup PS5 już mija się z celem ;)

Opublikowano

Klaperskie, czas rozpocząć operację: "Eksy? Na chuj to komu. Liczą się wyniki sprzedaży" :reggie:

Opublikowano

Jaka podnieta botów, że GoW leci na PC XD Czaicie, że to specjalnie czy nie bardzo? Czaisz xszczurku, że ta gra ma 4 latka i jest do zanęty na PS5 i Ragnaroka? Wy się módlcie, żeby Sony nigdy nie zaczęło równocześnie wydawać gier na PS5 i przyjaciela PC, bo Xśmieć by miał kaput.

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

No jaka narracja u zielonych:

- Nie kupie ps5 bo zagram w te same gierki na PC.

- Kupie XsX chociaż zagram w te same gierki na PC.

Poyebane. 

Oprócz do tego zieloni lubią czekać i ślizgać się po niebieskich.

Kolejność ustalona.

W punkt:)

a tym czasem Liga Mistrzów,

logo PlayStation i Kratos wchodzący na stadion. Wyobraźcie sobie logo xboxa i zielonego hełmofona w tej samej sytuacji . PlayStation to synonim zwycięstwa i tego co NAJLEPSZE:)

Opublikowano

u niebieskich partaczy:

- exów nie ma

- grafiki od czasów ps3 nie ma

- autostrady nie ma

- jakości nie ma

- tempest engine nie ma

- DB atomos, vision, vrr, qr...nie ma

- 1440p i właściwie 4K oraz 120fps no niby jest  1na100 ale klapy na oczy nie widziały, czyli nie ma

- silenta nie ma

- kojumbo nie ma

- niskich cen i odpowiedzi na XGP nie ma

+ społeczność dzieci casuali do fifki i garstka psychofanów po 40ce demolująca pokoje, jest

FBvMUSHXEAIE0b6?format=jpg&name=900x900

:) 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

W UK obie konsole to gówno, bo żadnej nie da się normalnie kupić, a dopłacać +50% nie chce mi się. 

ROK KURWA PO PREMIERZE I KONSOL NADAL NIE MA W SKLEPACH!

Nic dziwnego, że nie ma nowych gier, bo nie ma na czym grać.

Całe szczęście PC też okazał się całkiem spoko do grania w stare gry w podbitej rozdziałce :yano:

Mam też wsteczną kompatybilność z konsolami nintendo :asax:

I są fajne sklepy online z grami ze 100% zniżką. :cebula:

Można szybko i tanio sprawdzić jakim bagnem jest wiele gier :yao:

Opublikowano
5 godzin temu, C1REX napisał:

I są fajne sklepy online z grami ze 100% zniżką:cebula:

Można szybko i tanio sprawdzić jakim bagnem jest wiele gier :yao:

Gamepass tez się do tego świetnie sprawdza :)

Opublikowano

Daje max 2 lata. Powtarzam 2 LATA i Spermer zrezygnuje z GP. Nieopłacalna usługa. PG też walnie w końcu pięścią w stół. Tworzą najlepsze auta na rynku AAA i chcą 20 + mln kopii minimum, bo nie dość, że jeszcze na PC, to i bardzo w kierunku online poszli z FH. Także FH6 już tylko w normalnej dystrybucji, ewentualnie transfer do Sony.

Opublikowano

Sony to niech usunie z tych swoich pudełek napis only on PlayStation bo ludzi oszukują. Ja to mam nadzieję że karty graficzne wkoncu będa mieć normalne ceny i nie trzeba będzie kupować żadnej beznadziejnej konsoli tylko wszystko sobie ogrywać na pc. Gry z Xboxa i PlayStation w najlepszej jakości na pc i nie trzeba dwóch pudełek pod tv

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Ta immersja przed 21 calowym monitorem xd Era Full HD jeszcze trwa w najlepsze na PC, jeśli ktoś tu zaraz wyskoczy, że można do TV podepiąć. No pewnie do 32 cali HDready pctowcy podłączają do czasu aż mama przegoni. 

https://www.ppe.pl/news/162552/szef-xbox-game-studios-chwali-gry-playstation-i-przyznaje-sony-bylo-liderem.html

Sony było, jest i będzie liderem w kwestii gier.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Tak bo wszyscy grają na 21 calowych monitorach. Jak by problemem było podłączyć to pod tv. Wszystkie gierki z dwóch konsol w najlepszych jakościach. Kwesta czasu i wszystkie exy z ps5 będą w tym samym czasie wychodzić na pc.

Sony tak zachęca do ps5 że to będzie pierwszą konsola której nie będę miał bo to nie ma sensu 

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Nintendo + dobry PC, więcej nie trzeba tu się zgodzę :)

Opublikowano

Zielone karakany w popłochu bo jak kolejne gierki z nadstudiów sony będą miały premiere na PC to już nikt gówna o nazwie "ekosystem Xbox" nie będzie na PC odpalał. Cebula gamepassa na 5 lat do przodu za sex z emerytkami pójdzie się yebać bo MS zamknie tą nierentowną częśc swojej działalności. 

#ekonomicznieuzasadnione

Opublikowano

Prędzej playstation zacznie gonić gamepassa swoim ps now, niż M$ zrezygnuje z usługi. 

Obie konsole mają słabą sprzedaż contentu, bo na najważniejszych dla nich rynkach wciąż nie można dostać konsol. 

Może do kwietnia 2023 coś się zmieni? :yao:

Do tego czasu będziemy grać w starocie i indyki. 

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Ta immersja przed 21 calowym monitorem xd

Jakie 21 cali? :yao:. Co to, 2010 rok? Piękne, 34 cale we wspaniałym UW 3440 x 1440 :banderas:

Kup HUAWEI MateView GT | Huawei Store (PL)

Opublikowano

Wspominałem coś o zielonym walcu, co rozplaskaczy niebieskie pomidory na betonie? No to jedzie:

Nie dla żebraków gamingu, dla zielonych szlachciców to...

comment_vGFMPxxpxEc22GlKT97AMnLuyg3dO4vT.gif

Opublikowano
16 minut temu, Czezare napisał:

Wspominałem coś o zielonym walcu, co rozplaskaczy niebieskie pomidory na betonie? No to jedzie:

Przecież to pomidory są ZIELONE gdy są niedojrzałe więc porównywanie PS-owców do pomidorów to ewidentny brak chodzenia na lekcje biologii w szkole. A ten Starfield.. oj podnieta kilkoma obecankami, obrazeczkami i animacjami. A wyjdzie taki sam stolec jak ostatnie "dzieło" bethesdy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.