Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, bluber napisał:

Wyciekły daty premier gier sony na PC 

Playstation na PC:
• 2022-03-01 ⇨ DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT
• 2022-02-08 ⇨ Ghost of Tsushima
• 2022-05-03 ⇨ HELLDIVERS 2
• 2022-09-30 ⇨ Horizon Forbidden West
• 2022-10-03 ⇨ Ratchet & Clank
• 2022-04-30 ⇨ Returnal
• 2022-05-01 ⇨ Sackboy: A Big Adventure
• 2022-02-07 ⇨ UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection

i po co tego śmiecia mieć w domu? 

Ale nie pokazujcie tego Whiskasowi bo sie popłacze.

Edytowane przez PIOTR8642

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minutes ago, Donatello1991 said:

PC to przyjaciel Sony, więc w sumie super, że te gry będą w jeszcze lepszej jakości, której próżno szukać na xśmieciu.

PC to przyjaciel Sony, M$ i Nintendo. :ragus:

Opublikowano
23 minuty temu, Donatello1991 napisał:

PC to przyjaciel Sony, więc w sumie super, że te gry będą w jeszcze lepszej jakości, której próżno szukać na xśmieciu.

A ten dalej odklejka. Przecież Playszmata zawsze była pośmiewiskiem dla pececiarzy którzy mieli przez lata polewe z grafiki w exach Sony. Fajnych masz przyjaciół :yao:

Pewnie przez całą szkole też miałeś takich "przyjaciół" co mieli z ciebie ciągłą beke i tak już ci zostało :reggie:

Opublikowano

Ja jako pececiarz z krwi i kości z MSI RTX3090 SUPRIM nigdy nie śmiałem się z Sony, nawet zazdrościłem im eksów. Co ty typie pier.dolisz?

Opublikowano

No i zajebiscie, ze teraz wszystko bedzie na PC. Wieksza dostepnosc tych gier tylko pokaze zielonym kurwiaszczom co to znaczy marka z roznorodnoscia.

Ja sobie dalej bede pykal w moje ulubione tytuly na ulubionej konsolce i zastanawial sie ktora tam fore i halo juz przerabiacie  z rzedu? No ale dla masochistow jak znalazl

Opublikowano
6 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

A ten dalej odklejka. Przecież Playszmata zawsze była pośmiewiskiem dla pececiarzy którzy mieli przez lata polewe z grafiki w exach Sony. Fajnych masz przyjaciół :yao:

Pewnie przez całą szkole też miałeś takich "przyjaciół" co mieli z ciebie ciągłą beke i tak już ci zostało :reggie:

Pioterek jak się poplul cały! Prawda jest taka, ze pececiarze patrzyli zawsze z dużym podziwem i szacunkiem na to, co studia Sony wyprawiaja na słabszych maszynach. Także beka to jak zawsze ale z zielonego robala :)

Opublikowano

Pececiarze od dobrych dwóch dekad w dupie mają gry singlowe i rekordy popularności bije tam multiplayer. Microsoft dopiero wyciągnął ich z dupy i teraz dzięki wsparciu XGS mają w końcu dostęp do gier AAA.

Sony? Jak zwykle jedynie kopiuje przetarte przez zielonych rozwiązania, bo sami z siebie mają zerowy wpływ na rozwój branży.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pececiarze od dobrych dwóch dekad w dupie mają gry singlowe i rekordy popularności bije tam multiplayer. Microsoft dopiero wyciągnął ich z dupy i teraz dzięki wsparciu XGS mają w końcu dostęp do gier AAA.

I właśnie dlatego GOW rozchodzi się na steam jak świeże bułeczki :reggie:

Opublikowano

Pecieciarze: (pipi)ać te samgoraje od Sony
Also pecieciarze: Mmmmm God of War dawać mi to (pipi)a Sony

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Rozchodzi się, bo dzięki MSowi znów odkryli, że warto. Eh, to Sony. Zawsze drugie. ;/ 

No tak Sony dalej za Nintendo ale wciąż przewaga nad Microsoftem jest miażdżąca :)

Opublikowano
9 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

Ale nie pokazujcie tego Whiskasowi bo sie popłacze.

Ja się cieszę że kolejny segment tym razem PC dominuje potęga SONY, Xsmiec zostanie xsmieciem

Opublikowano

A co się stało z ulotną niczym ptak duszą sonki która pójdzie się yebać w raz ze stratą exów?

Opublikowano

Gry Sony na PC będą sprzedawać się coraz gorzej, bo gracze głupi nie są i szybciutko zczają się, że to to samo danie w innym sosie. W przeciwieństwie do gier MSu gdzie panuje różnorodność oraz pełny przekrój trybów od singla, przed coop aż po multi i PvP. Jeszcze dzisiaj król racerów wylądował rozpierdalając wszystko co Sony wydało w tym roku. MS jest bezlitosny dla konkurencji, ale KURWA JAKIEJ KONKURENCJI jak wydaje się takie sztosy? :banderas:

Opublikowano

:lapka:

Schowek01.jpg

Opublikowano

Ktoś serio się jeszcze jara kurwizonem :dynia: fifa ze swoim fut zalicza większy progres niż to kopiuj wklej. Podmienić mapę i to cała robota na zielonym smieciu:xboss:

Opublikowano

Microsoft to mistrzowie dlc,

trzeba im to przyznać :)

Opublikowano

No nic, czas wreszcie zostac mezczyzna. Slowo drozsze od pieniedzy. Horizon wychodzi takze dzisiaj wypierdalam.

Do meksyku frajerzy :) 

Opublikowano

Kamilek donatellon i izonki trzech błaznów jak zawsze w formie  :)

Opublikowano

https://www.eurogamer.pl/articles/2021-11-04-forza-horizon-5-recenzja-przepis-na-zabawe-po-meksykansku

" bardzo mało nowości" 

" recykling wielu elementów poprzednich części "

" brak rozwoju kariery "

" świat miejscami przypomina makietę "

Najdosadniejszy cytat? " Ma się wrażenie, że po 15h widziało się już wszystko "

Moim zdaniem najbardziej sprawiedliwa recenzja. 

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

https://www.eurogamer.pl/articles/2021-11-04-forza-horizon-5-recenzja-przepis-na-zabawe-po-meksykansku

" bardzo mało nowości" 

" recykling wielu elementów poprzednich części "

" brak rozwoju kariery "

" świat miejscami przypomina makietę "

Najdosadniejszy cytat? " Ma się wrażenie, że po 15h widziało się już wszystko "

Moim zdaniem najbardziej sprawiedliwa recenzja. 

Cała prawda o odgrzewanym kotlecie:xboss: i tak od 20 lat cwalofrajerzagirlsy:shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.