Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

#czekamydowtorku

Upadek Xboxa. 

Opublikowano
W dniu 5.11.2021 o 19:29, 20inchDT napisał:

Whisker to chociaz gra, ale lisciu1982... o kurwa.

Aż sobie zerknąłem przed chwilą i bardziej żałosny od tego profilu jest tylko jego foruming :reggie:

Opublikowano

Otwarty świat, 4k/60fps, XSX :banderas:

JeKdRDS.png

Forza_Horizon_5_3.jpg

4-11-2021-10-44-33-am-o4xi20mg.png

1636230193-06-11-2021-17-56-27-astniqnz-

giphy.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

Aż sobie zerknąłem przed chwilą i bardziej żałosny od tego profilu jest tylko jego foruming :reggie:

To do mnie? Bo nie kapuje 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

To do mnie?

Nie widzę u Ciebie platyny w Sekiro ;)

W oryginale wyzwałeś wrednego żeby pokazał swój profil, ale po tej ilości trofek i platyn poszedł edit posta. Xddd Niezła samozaoranie kolego. :lapka:

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W oryginale wyzwałeś wrednego żeby pokazał swój profil, ale po tej ilości trofek i platyn poszedł edit posta. Xddd Niezła samozaoranie kolego. :lapka:

No ma nieznacznie mniejszy level ode mnie owszem ale nie znaczy że nie szanuje (zacny psn) po sprawdzeniu wiec edytowałem? Co Cię boli?

A swój dlaczego ukryłeś? Aż taka bida? :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież masz mnie w znajomych. Wtf?

A 2 godziny temu nie wysłałeś zaproszenia jeszcze z innego konta? Późno jest a ja w pracy wiec zmęczenie 

ps. Jestem trzeźwy :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

A 2 godziny temu nie wysłałeś zaproszenia jeszcze z innego konta? Późno jest a ja w pracy wiec zmęczenie 

ps. Jestem trzeźwy :D

Niee, moje drugie konto z czasów PS3 służy mi tylko do PSNow, więc to nie byłem ja. :lapka:

Opublikowano

Już ponad milion graczy zapłaciło za Godrizon 5, a odklejeńcy z forum nadal nazywają nadusługę Gamepass zabójcą branży :notbad:

Opublikowano
7 godzin temu, Wredny napisał:

Wy jesteście już mocno pierdolnieci. Skoro Xbox to kurwa to czemu mam na nim spędzać czas na graniu? Gram na lepszych platformach :kaz:

Opublikowano

Na srajkurwę jest taka pizda i to pod okiem, że muszą walczyć dalej tym drajwsraką XDDDDDDDD co za niebieskie przechlane community.

Opublikowano

Jak tam boty? Przy drugim okrążeniu już się drzewa wczytały w godrizonie 5? 

Jak Sony przejmie PG a to zaraz nastąpi, to zobaczycie co to epicka fabuła w FH. 

Opublikowano

No i jazda po sznurku, najlepiej ze skryptami. 

Zrozumcie że FH5 pozamiatała, nawet będąc crossgenem. Miliony ludzi zainwestowały w grę jeszcze przed premiera, pisanie o jakichś graficznych kompromisach nic nie zmieni. 

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał:

To do mnie? Bo nie kapuje 

Nic dziwnego - alkohol niszczy szare komórki.

@20inchDT napisał gamertaga Liścia i do tego się odniosłem.

Opublikowano

Whisker nie daj sie pokonac butelce tak jak jimbo. Wciaz masz szanse wrocic do normalnosci, ale przestan pic i grac na ps5 :smutas:

Opublikowano
26 minut temu, Wredny napisał:

Nic dziwnego - alkohol niszczy szare komórki.

@20inchDT napisał gamertaga Liścia i do tego się odniosłem.

GT mam na prywatnym a nie kojarzę żebyśmy byli znajomymi wiec niezłe pierdololo…

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

Whisker nie daj sie pokonac butelce tak jak jimbo. Wciaz masz szanse wrocic do normalnosci, ale przestan pic i grac na ps5 :smutas:

Pić pewnie nie przestanie. A na Playszmacie 4,5 już dawno przestał grać, bo i niby w co...:yao:

Opublikowano

Bycie fanem Sony robi się mega smutne. 

Zostaje tylko "kiedyś to było" i "jeszcze wyjdą kiedyś dobre gry".

Opublikowano
33 minuty temu, LiŚciu napisał:

GT mam na prywatnym a nie kojarzę żebyśmy byli znajomymi wiec niezłe pierdololo…

Na konsoli wpisałem lisciu1982 i normalnie znalazłem, profil z łapą zombiaka w avatarze i zatrważającą liczbą 0% w aczikach :reggie:

Ostatnio ukończone The Medium i od tej pory tylko ekrany startowe.

To Twój, czy jest jeszcze inny LiŚciu-teoretyk? :philosoraptor:

Opublikowano
1 minutę temu, Wredny napisał:

Na konsoli wpisałem lisciu1982 i normalnie znalazłem, profil z łapą zombiaka w avatarze i zatrważającą liczbą 0% w aczikach :reggie:

Ostatnio ukończone The Medium i od tej pory tylko ekrany startowe.

To Twój, czy jest jeszcze inny LiŚciu-teoretyk? :philosoraptor:

No to geniusz z ciebie ale taki mocno nierozgarnięty. Myślałem ze coś ogarniasz ale widzę ze nie. Aktualnie ogrywam metro  exodus. Medium grałem na premiere wiec coś z twoim lukrowaniem nie tak. Od czasu medium zdobyłem troche punktów  ale mniej więcej wtedy zablokowałem profil bo grinch walił do niego konia. :lapka:

Opublikowano

niesamowita jest dyskusja facetów w okolicach 40 na forum o gierkach

Opublikowano

Nawet profilu  nie umiesz ustawić jako prywatny.

211259767_Zrzutekranu2021-11-07124825.thumb.png.f0dade37b689fc5243e3863bad2fecc1.png

Standardowe "ogrywanie" gier przez liscia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.