Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Szach mat na niedziele, Nintendo na drugim miejscu za Sony wiec można w pracy popykać :)

29047F78-13DD-4904-8089-C49A8E50CEF2.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Godrizon 5, XSX, graficzny niszczator:banderas:

1636264823-06-11-2021-17-56-27-ajqonoui-

1636264433-06-11-2021-19-43-15-1tvi4uvf-

200.gif

A jak tam RT w 720p tym gównie obesranym GT7 śmierdzącym na kilomter zeszłą generacją? :yao:

Opublikowano
24 minutes ago, PIOTR8642 said:

Godrizon 5, XSX, graficzny niszczator:banderas:

1636264823-06-11-2021-17-56-27-ajqonoui-

1636264433-06-11-2021-19-43-15-1tvi4uvf-

200.gif

A jak tam RT w 720p tym gównie obesranym GT7 śmierdzącym na kilomter zeszłą generacją? :yao:

Efektami dźwiękowymi pamiętającymi debiut na PSX i brakiem systemu zniszczeń :yao:

Opublikowano
51 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie dość, że pseudo handheldowy Znicz to jeszcze z ojsranym LEDem. :(

Jak będzie w sklepach Oled to kupię od razu, czekam na jakieś dostawy :/

Opublikowano
5 godzin temu, MYSZa7 napisał:

niesamowita jest dyskusja facetów w okolicach 40 na forum o gierkach

Bez kitu i to wsio w akompaniamencie majaków onion grincha.

No ale że Wredny się w to daje wciągnąć…

Opublikowano
15 minut temu, Whisker napisał:

Ja tam czekam na pro.

Oled to powinni dać na premiere 4 lata temu, a nie teraz łaskawie za

dodatkowa kasę.

Opublikowano

Lita pierdole, już nawet Mario Party nowe zjebali przez tego ułomniaka :(

Opublikowano

Co z tego jak te gierki na Switcha nie są już projektowane pod przenośny sprzęt tylko są to duże gry na małym sprzęcie. Szkoda ,że Nintendo wywaliło się na rynku stacjonarek i mamy teraz hybrydę. 

Opublikowano
Teraz, Ukukuki napisał:

Szkoda ,że Nintendo wywaliło się na rynku stacjonarek i mamy teraz hybrydę. 

Taaaa... ani dobrego handhelda, ani dobrej stacjonarki. :/ Nintendo połasiło się na hajs więc zamiast zrobić naprawdę dobry sprzęt dla graczy zrobili modny gadżet, Wii 2.0. Eh, przykro patrzy się jak firma na której się wychowałem i która w głównej mierze kształtowała moje gusta growe tak koszmarnie karłowacieje. Eh, Nintendo, I salute you.

Spoiler

Ty kurwo jebana.

Opublikowano

No niestety obiektywnie Switch to chyba najsłabsza „stacjonarka” ever. Patrząc przez pryzmat gier i niedomagań to nawet WiiU było lepsze. 

Opublikowano

Nintendo to gówno zjebane, ale w przeciwieństwie do ps5, to chociaż jakieś gry na to wychodzą.

Opublikowano

Taaa rozmazane porty starych gierek i remastery z Wii i WiiU. Ciężkie czasy dla fana ich stacjonarek.

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja potrzebuję konsoli przenośnej, więc albo Lite albo poprzednia generacja. :/

a Mario Party od zawsze było niezłe w porywach :lapka:

Jako taki stricte przenośniak to wciąż 3DS to najlepsza opcja, dzisiaj rano grany Professor Layton - cudowna gra:)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Jako taki stricte przenośniak to wciąż 3DS to najlepsza opcja, dzisiaj rano grany Professor Layton - cudowna gra:)

Wciąż poluję na coś z linii New w dobrej cenie. Swojego N2DS sprzedałem jak był na dołku i opór żałuję, cudowny sprzęt którego potencjału nie wykorzystałem, a jak dodać do tego złoto z DSa (Final Fantasty Tactics A2 <3) to już w ogóle można zaszyć się na bezludnej wyspie. No i wartość kolekcjonerska Nintendo też raczej nie spadnie w czasie. ;) 

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Kup Steam Decka to się wymienimy i dam Ci oleda od razu. Kurła, się człowiek napalił, a tydzień później Valve bombę zrzuciło :(

Opublikowano
19 minut temu, Bzduras napisał:

, a tydzień później Valve bombę zrzuciło :(

???

Opublikowano

No zapowiedź Steam Decka. Gdyby preordery na OLEDa ruszyły po tej zapowiedzi to w życiu bym nawet nie spojrzał na tego Switcha.

Opublikowano
1 godzinę temu, balon napisał:

No ale że Wredny się w to daje wciągnąć…

A niby czemu nie?
Każda okazja do zaorania teoretyka gamingu jest dobra :notbad:
Plus każdy jego post tutaj to kolejne metry kopania w mule tematu, który między innymi właśnie dzięki niemu osiągnął dno.
Nie mam nic przeciwko jego pisaniu w innych tematach, ale tutaj to tylko chamstwo, prostactwo, osobiste wycieczki i suchary rodem z Familiady (tak, tak, "boty nie lepsze, bla, bla, bla..."), które sprawiają, że zamiast rozrywki ten temat dostarcza tylko ciarki żenady.

Opublikowano
37 minut temu, Bzduras napisał:

No zapowiedź Steam Decka. Gdyby preordery na OLEDa ruszyły po tej zapowiedzi to w życiu bym nawet nie spojrzał na tego Switcha.

A ok, myslałem że jakaś bomba typu że premiera przesunięta. A tak to chyba grudzień?

Opublikowano

Jo, nadal tak jak planowano. Gaben, następnym razem bez opierdalania się proszę :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.