Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, Whisker napisał:

Racja, Forza 5 teraz prezentuje poziom ale spodziewał się ktoś innego obrotu spraw? Jedynie pop up do mocnej poprawy

Ten pop up o którym piszesz to raptem zmiana szczegółowości niektórych krzaków na poboczu, a nie takie wsiuńskie wyskakiwanie obiektów jak w Returnalu dwa metry przed postacią.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Ten pop up o którym piszesz to raptem zmiana szczegółowości niektórych krzaków na poboczu, a nie takie wsiuńskie wyskakiwanie obiektów jak w Returnalu dwa metry przed postacią.

W Returnalu to tworzy się naturalnie, taki świat złożony, wytwarza obiekty na poczekaniu

Opublikowano
47 minut temu, Whisker napisał:

W Returnalu to tworzy się naturalnie, taki świat złożony, wytwarza obiekty na poczekaniu

Strach pomysleć co by było gdyby w returnalu ta wyrastająca spod ziemi roślinność była jeszcze tak szczegółowa jak w Godrizonie 5. wtedy pewnie wyrastałaby nie dwa metry przed postacią, a dwa centymetry. 

Opublikowano
4 godziny temu, Whisker napisał:

No ja kończę Forze i wskakuje na BF2042, jutro premiera

I gdzie ograsz tego Bf2042? Niech zgadne, na XSX w GPUltimate od wujka Spencera? :cw:

Opublikowano
Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

I gdzie ograsz tego Bf2042? Niech zgadne, na XSX w GPUltimate od wujka Spencera? :cw:

Pudło, PS5 w wersji Gold (już dawno pre order) ;) poza tym z tego co się orientuje to nie będzie tej gry teraz w GPU a jedynie 10h trial

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

10h? Akurat zeby skończyć kampanie.

Przecież tam nie ma kampanii tylko samo mięso - multi

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

10h? Akurat zeby skończyć kampanie.

Tys widziol kampanie ;)

Opublikowano

Sralo jaka padaka grafincza w kampanii? Który to rok? 2013? Chyba już tylko naiwniak wierzy, że w XSX faktycznie jest te 12 teraciuli. To już nie może być przypadek. 7 max.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
22 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Sralo jaka padaka grafincza w kampanii? Który to rok? 2013? Chyba już tylko naiwniak wierzy, że w XSX faktycznie jest te 12 teraciuli. To już nie może być przypadek. 7 max.

A no tak, bo graficzka musi być. Szkoda, że gra działa w 60fps a nie jak Pan Sony przykazał 30. 

Opublikowano
10 minut temu, Hubert249 napisał:

A no tak, bo graficzka musi być. Szkoda, że gra działa w 60fps a nie jak Pan Sony przykazał 30. 

Gry na PS5 działają w 60fps i wyglądają nextgenowo, a te Sralo to gorzej od Dooma z 2016 roku.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Gry na PS5 działają w 60fps i wyglądają nextgenowo, a te Sralo to gorzej od Dooma z 2016 roku.

Masz na myśli płatne porty staroci z PS4 jak GoT czy DS? 

Opublikowano

Gier na plejkurwie 4.5 nie ma  :kaz:

Opublikowano

Emulator 5 niektóre stare gry emuluje w 60fps. 

Nowe odpala w 40. Nietypowo, by dodać pieprzu i duszy.

Opublikowano
Masz na myśli płatne porty staroci z PS4 jak GoT czy DS? 

W przeciwieństwie do Xboxa, potrafią w 60 fps z ray tracing. I nie, nie gry z ps4.
Opublikowano
11 godzin temu, Whisker napisał:

Przecież tam nie ma kampanii tylko samo mięso - multi

Grać w januszerskiego BFa? Chyba z nudów, do wyjścia Halo Infinite. :banderas:

1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Gry na PS5 działają w 60fps i wyglądają nextgenowo.

W FHD? To aż wstyd w ogóle tym wojować.

Opublikowano

Pobrałem tą forze z litości i odpaliłem. Pojeździłem chwile i muszę przyznać że nieźle to wygląda.

Oczywiście widziałem tylko to co się wczytało. Pewnie żeby zobaczyć wszystko będzie trzeba czekać na wersje PRO XsX. 

Ale samochód jedzie, skręca, przyspiesza - postarali się:nosacz:

Opublikowano

A potem się obudziłeś i zapłakałeś nad swoim smutnym losem niebieskiego karła bez Xboksa :shieeet:

Opublikowano
1 hour ago, LiŚciu said:

Pobrałem tą forze z litości i odpaliłem. Pojeździłem chwile i muszę przyznać że nieźle to wygląda.

Oczywiście widziałem tylko to co się wczytało. Pewnie żeby zobaczyć wszystko będzie trzeba czekać na wersje PRO XsX. 

Ale samochód jedzie, skręca, przyspiesza - postarali się:nosacz:

Z GT7 trzeba poczekać na ps5pro

Opublikowano

Najbardziej mi się podoba, z jaką pompą cała ta zielona zgraja niedożywieńców zrobiła święto z wydania jednego porządnego ex'a na Xboxa. Jakby ta cała frustracja wynikająca z zaparcia, nagle znalazla swoje ujście gdy (nomen omen) xklocek dostał coś solidnego po ponad roku od premiery.

A to tylko jedna gra wyścigowa. Normalnie jak w tym memie:

188.jpg

Opublikowano

Te serwery w Horizonie to tak samo dziurawe jak mozga Ryana. Człowiek chce pograć a tu to nie działa, tamto rozłącza a z tym się nie połączysz. Zayebista premiera xD 

Opublikowano

Pewnie cześć otoczenia jest ładowana z dysku a pozostała z chmury i otoczenie jest streamowane. Jak Paweł odłączysz net to możesz w niewidzialny płot przyjebać. Nie polecam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.