Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, Whisker napisał:

Racja, Forza 5 teraz prezentuje poziom ale spodziewał się ktoś innego obrotu spraw? Jedynie pop up do mocnej poprawy

Ten pop up o którym piszesz to raptem zmiana szczegółowości niektórych krzaków na poboczu, a nie takie wsiuńskie wyskakiwanie obiektów jak w Returnalu dwa metry przed postacią.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Ten pop up o którym piszesz to raptem zmiana szczegółowości niektórych krzaków na poboczu, a nie takie wsiuńskie wyskakiwanie obiektów jak w Returnalu dwa metry przed postacią.

W Returnalu to tworzy się naturalnie, taki świat złożony, wytwarza obiekty na poczekaniu

Opublikowano
47 minut temu, Whisker napisał:

W Returnalu to tworzy się naturalnie, taki świat złożony, wytwarza obiekty na poczekaniu

Strach pomysleć co by było gdyby w returnalu ta wyrastająca spod ziemi roślinność była jeszcze tak szczegółowa jak w Godrizonie 5. wtedy pewnie wyrastałaby nie dwa metry przed postacią, a dwa centymetry. 

Opublikowano
4 godziny temu, Whisker napisał:

No ja kończę Forze i wskakuje na BF2042, jutro premiera

I gdzie ograsz tego Bf2042? Niech zgadne, na XSX w GPUltimate od wujka Spencera? :cw:

Opublikowano
Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

I gdzie ograsz tego Bf2042? Niech zgadne, na XSX w GPUltimate od wujka Spencera? :cw:

Pudło, PS5 w wersji Gold (już dawno pre order) ;) poza tym z tego co się orientuje to nie będzie tej gry teraz w GPU a jedynie 10h trial

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

10h? Akurat zeby skończyć kampanie.

Przecież tam nie ma kampanii tylko samo mięso - multi

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

10h? Akurat zeby skończyć kampanie.

Tys widziol kampanie ;)

Opublikowano

Sralo jaka padaka grafincza w kampanii? Który to rok? 2013? Chyba już tylko naiwniak wierzy, że w XSX faktycznie jest te 12 teraciuli. To już nie może być przypadek. 7 max.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
22 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Sralo jaka padaka grafincza w kampanii? Który to rok? 2013? Chyba już tylko naiwniak wierzy, że w XSX faktycznie jest te 12 teraciuli. To już nie może być przypadek. 7 max.

A no tak, bo graficzka musi być. Szkoda, że gra działa w 60fps a nie jak Pan Sony przykazał 30. 

Opublikowano
10 minut temu, Hubert249 napisał:

A no tak, bo graficzka musi być. Szkoda, że gra działa w 60fps a nie jak Pan Sony przykazał 30. 

Gry na PS5 działają w 60fps i wyglądają nextgenowo, a te Sralo to gorzej od Dooma z 2016 roku.

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Gry na PS5 działają w 60fps i wyglądają nextgenowo, a te Sralo to gorzej od Dooma z 2016 roku.

Masz na myśli płatne porty staroci z PS4 jak GoT czy DS? 

Opublikowano

Gier na plejkurwie 4.5 nie ma  :kaz:

Opublikowano

Emulator 5 niektóre stare gry emuluje w 60fps. 

Nowe odpala w 40. Nietypowo, by dodać pieprzu i duszy.

Opublikowano
Masz na myśli płatne porty staroci z PS4 jak GoT czy DS? 

W przeciwieństwie do Xboxa, potrafią w 60 fps z ray tracing. I nie, nie gry z ps4.
Opublikowano
11 godzin temu, Whisker napisał:

Przecież tam nie ma kampanii tylko samo mięso - multi

Grać w januszerskiego BFa? Chyba z nudów, do wyjścia Halo Infinite. :banderas:

1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Gry na PS5 działają w 60fps i wyglądają nextgenowo.

W FHD? To aż wstyd w ogóle tym wojować.

Opublikowano

Pobrałem tą forze z litości i odpaliłem. Pojeździłem chwile i muszę przyznać że nieźle to wygląda.

Oczywiście widziałem tylko to co się wczytało. Pewnie żeby zobaczyć wszystko będzie trzeba czekać na wersje PRO XsX. 

Ale samochód jedzie, skręca, przyspiesza - postarali się:nosacz:

Opublikowano

A potem się obudziłeś i zapłakałeś nad swoim smutnym losem niebieskiego karła bez Xboksa :shieeet:

Opublikowano
1 hour ago, LiŚciu said:

Pobrałem tą forze z litości i odpaliłem. Pojeździłem chwile i muszę przyznać że nieźle to wygląda.

Oczywiście widziałem tylko to co się wczytało. Pewnie żeby zobaczyć wszystko będzie trzeba czekać na wersje PRO XsX. 

Ale samochód jedzie, skręca, przyspiesza - postarali się:nosacz:

Z GT7 trzeba poczekać na ps5pro

Opublikowano

Najbardziej mi się podoba, z jaką pompą cała ta zielona zgraja niedożywieńców zrobiła święto z wydania jednego porządnego ex'a na Xboxa. Jakby ta cała frustracja wynikająca z zaparcia, nagle znalazla swoje ujście gdy (nomen omen) xklocek dostał coś solidnego po ponad roku od premiery.

A to tylko jedna gra wyścigowa. Normalnie jak w tym memie:

188.jpg

Opublikowano

Te serwery w Horizonie to tak samo dziurawe jak mozga Ryana. Człowiek chce pograć a tu to nie działa, tamto rozłącza a z tym się nie połączysz. Zayebista premiera xD 

Opublikowano

Pewnie cześć otoczenia jest ładowana z dysku a pozostała z chmury i otoczenie jest streamowane. Jak Paweł odłączysz net to możesz w niewidzialny płot przyjebać. Nie polecam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.