Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Cisne w forze na 100% wszystkie zadania na mapie, da się w ogóle wyczyścić wszystko? W Halo Infinite multi mam ponad 30 godzin i mega miód. Na PS5 ogrywam też BF2042 i choć Sonka ma słabsze miesiące i święta raczej zielone to ciekawi mnie jak od lutego to się rozbuja w przypadku obu konsol. Czy tylko dwa miesiące obfite na Xa?

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 996,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 godzin temu, C1REX napisał:

No już nie bądźmy hipokrytami. 

- Ps5 ma PS4 i ps4pro 

- Series X ma series s, ale także one X i one s (słabsze od PS4)

- PC ma w hamulcu wszystkie konsole i wszystkie GPU kompatybilne z grą. Innym hamulcem jest również portfel. 

Kompatybilność ze starym sprzętem oznacza też optymalizację pod HDD zamiast SSD/nvme.

Można się tym martwić, zaakceptować lub tym się cieszyć.

Sony ponownie na tym straci mocniej, bo ich piękne samograje w singlu nie będą tak cudne jakby mogły być.

Xbox i gracze zyskają, bo przy sprzedanych 7mln konsol w nowe Halo może i tak grać ponad 20mln ludzi.

MS kończy wspierania starej generacji razem z Halo reszta nowości zmierza tylko na nowa generacja plus chmura na starych kapcisch także tak to nie Sony, które jescze przez 2-3 lata chce wydać wszystko jak leci. 

W 2022 wyjdzie corssgenowe GT7 i nextgenowa Forza dostępna tylko na nową generację to będzie dopiero pogrom :banderas:

Wiedzę, że klapy mają ciężką głowę taki @Jakim nie bardzo ogarnia co się do niego pisze :pawel:

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
9 godzin temu, Whisker napisał:

Sonka ma słabsze miesiące i święta raczej zielone to ciekawi mnie jak od lutego to się rozbuja w przypadku obu konsol.

A jak ma sie rozbujać? Na XSX będą kolejne nextgenowe sztosy AAA w GPUltimate od Pana Spencera, a na playszmacie 4,5 kolejny Assasin Creed z mechanicznymi dinozaurami i GTSpo...znaczy GT7. Obydwie zalatujące oprawą z poprzedniej generacji i obydwie zbyt drogie na premiere żeby wiekszość niebieskich robaków na tym forum mogła je kupić.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
8 godzin temu, Lord Protector napisał:

MS kończy wspierania starej generacji razem z Halo reszta nowości zmierza tylko na nowa generacja plus chmura na starych kapcisch także tak to nie Sony, które jescze przez 2-3 lata chce wydać wszystko jak leci. 

W 2022 wyjdzie corssgenowe GT7 i nextgenowa Forza dostępna tylko na nową generację to będzie dopiero pogrom :banderas:

Wiedzę, że klapy mają ciężką głowę taki @Jakim nie bardzo ogarnia co się do niego pisze :pawel:

Chryste wyraźnie napisałem to w kontekscie ilości wypuszczanych przez ms gier względem ogólnej ich ilości uwzględniając oczywiście multiplatformy. 

Co z tego, że ms się odcina od starego klocka w 2022 roku a wy szumnie o tym napierdalacie skoro wyda przez ten rok całe dwie gry xd 

Równie dobrze mógłby się nie odcinać. Nikt by nie zauważył.

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

Co z tego, że ms się odcina od starego klocka w 2022 roku a wy szumnie o tym napierdalacie skoro wyda przez ten rok całe dwie gry xd 

może jakiś zakładzik że będzie ich więcej? ;)

myślę też że wbrew propagandzie wezyra i Soula, Halo Infinite nie będzie ostatnim crossgenem od M$

Opublikowano

Oczywiście ze będzie więcej, nie odcina się od generacji gdzie jest tyle konsol na rynku to już dzieci wiedzą przecież 

Opublikowano

No wiadomo, że się nie odetną, ale przypominam sobie jak było jebane na Xboxa, że hurr durr do 2022 cross-geny i wierzymy w generacje, a teraz już wszystko w porządku, Sony dalej krul. xddd Serio, chociaż odrobinę samokrytyki kurwa.

Opublikowano

Nikt nie twierdzi, że to co zrobiło Sony z crossgenami jest okej :o

Z tego co pamiętam- każdy raczej był o to wkurwiony.

Opublikowano

12 minutes na ps5 :) boty myślały że jakieś exy będą mieli. Xszyry w 2022 dostaną tylko fm8. 

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

12 minutes :yao: Nawet nie ściągałem za darmo

Opublikowano

Już widzę jak klaperskie, które nie potrafią obsłużyc dashboardu w Xboksie grają w tę wymagającą przygodówkę :reggie:

12 minutes nawet na YouTubie nie ogracie :shieeet:

Opublikowano

Ta wolność w edytorze skórek :banderas: Nawet flojda można zrobić jak się chce

Opublikowano

Preoreder na iksboksa serii iks. Chujowy developer, ale trzeba zagrac w rycerzyki.

Opublikowano

Wow, Whisker odkrył Amerykę, że jakaś gierka będzie działać najgorzej na najsłabszej konsoli :reggie:

Opublikowano

No spoko ale co z tego? Czy ja będę latał w kolorowej skórce czy nie to i tak gra się meeeega miodnie. Kto będzie chciał to kupi skórkę, może dwie ale nie będzie kupować całego sklepiku.

Opublikowano

Kamilek szuka sensacji tam gdzie jej nie ma :)

Halo pozamiatalo i klaperskie dupy już pękają  :)

Opublikowano

W CW spokój, bo od połowy roku Xbox punktuje Plejkę co miesiąc, dokonując w listopadzie technicznego nokautu na rywalu za sprawą serii: Halo Infinite, Godrizona 5 i totalnej dominacji na VGA.

Cóż, powodzenia za rok karakany, nie wystrzelajcie sie tym razem w 3 mieaiace. :)

Opublikowano

Boty maja tego pecha, ze grałem w to gunwo I obstawiam, że za miesiąc to już będzie martwe. Zostanie ewentualnie garstka ludzi bo wszyscy zdrowi umysłowo już to bojkotują. Skakanie jak pilka kauczukowa jeszcze nie zrobiło z crapa dobrej gry:) pomyśleć, że f2p będzie gwozdziem do trumny cwalo:)

Opublikowano

Grałeś, chyba na banjo, mitomanie :shieeet:

Opublikowano

Zeszmacili go prawdziwi gracze i sie odbił od tego master-fucking-piece.

Opublikowano

Więcej nie dałem rady w to crapiszcze bez systemu progresu i do tego bez wyboru trybu:dynia: a, że xszrot to najbardziej zbędny smiec w gejmingowej historii to nie jest potrzebny aby grac w zielone crapy:)

Screenshot_20211127-113017_Xbox.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.