Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak sobie obczaiłem nowe promki na PS Store i ojacię, jadą z koksem równo. Po Black Friday dali "końcoroczne" i jeszcze jest promka na indies (acz niektóre to takie naciągane indies, to akurat na plus promki) i "zwykłe okazje". I teraz jakbym miał wydać te 7 bomb (roczna cena GP), to bym wykręcił sobie z tego takiego Game Passa, że ten xboxowy trialpass to nawet by się nie mogł położyć obok takiego zestawu. A najlepsze jest to, że wybralbym to co lubię i miałbym już te gry na własność, a nie że mi znikną za chwilę, a za rok kolejne 7 bomb za dostęp do nich.

Ergo - stopień frajerstwa xbotów i scammingu jakim jest ich ten gamepass/trialpass to jest skala, która prawdopodobnie odwodzi obce cywilizacje od odwiedzenia naszej planety ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Fak, to na XBOXie już nie można gierek kupować?

Co za bydlę z tego Spencera :xboxssie:

Opublikowano

Klapeusze nadal utwierdzają się w przekonaniu, że 2021 to był mocny rok dla PlayStation? 2001 to był mocny rok.

20211130_075902.jpg

Opublikowano

Ponad 20 lat dominacji? Jestem w tym od początku. :kaz:

Opublikowano
2 minutes ago, LiŚciu said:

Ponad 20 lat dominacji? Jestem w tym od początku. :kaz:

Dziwne, wtedy nie bylo jeszcze Youtube :philosoraptor:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Dziwne, wtedy nie bylo jeszcze Youtube :philosoraptor:

I ciebie na świecie.

Opublikowano
50 minut temu, Czoperrr napisał:

Klapeusze nadal utwierdzają się w przekonaniu, że 2021 to był mocny rok dla PlayStation? 2001 to był mocny rok.

20211130_075902.jpg

To były czasy:) 3 nowe IP i kilka genialnych kontynuacji. A teraz dla niektórych next gen to jedynie Srało 10, Forza 20 i Gearsy XYZ za 4 lata :(

Opublikowano

20 lat temu to zielony szrot jeszcze nie istniał. Nie dziwne, że wtedy były złote czasy gejmingu.

Opublikowano
4 hours ago, Mendrek said:

Tak sobie obczaiłem nowe promki na PS Store i ojacię, jadą z koksem równo. Po Black Friday dali "końcoroczne" i jeszcze jest promka na indies (acz niektóre to takie naciągane indies, to akurat na plus promki) i "zwykłe okazje". I teraz jakbym miał wydać te 7 bomb (roczna cena GP), to bym wykręcił sobie z tego takiego Game Passa, że ten xboxowy trialpass to nawet by się nie mogł położyć obok takiego zestawu. A najlepsze jest to, że wybralbym to co lubię i miałbym już te gry na własność, a nie że mi znikną za chwilę, a za rok kolejne 7 bomb za dostęp do nich.

Ergo - stopień frajerstwa xbotów i scammingu jakim jest ich ten gamepass/trialpass to jest skala, która prawdopodobnie odwodzi obce cywilizacje od odwiedzenia naszej planety ;)

Tak jest właśnie.

Lepiej sobie kupić jakieś starocie z ps store, niż grać w nowe gierki z aktywnym multi.

Do tego gry od M$ zostają na zawsze. W cenie jednej-dwóch gier masz dostęp do około 200 - w tym wiele na premierę. 

Na chuj ludzie płacą za Netflix, jak za roczny abonament można kupić kilka seriali z Columbo i Słonecznym Patrolem? No nie wiem. Frajerzy jacyś. 

Opublikowano

Przypomnę osobom piszącym o 12 god of warze, że Sony konsekwentnie, co generację dostarcza nowe IP. Mix kontynuacji i nowości to recepta na sukces. Nie jest nim wypuszczanie  gier z 3 serii i nic ponadto od 20 lat..

Opublikowano
11 minutes ago, izon said:

Przypomnę osobom piszącym o 12 god of warze, że Sony konsekwentnie, co generację dostarcza nowe IP. Mix kontynuacji i nowości to recepta na sukces. Nie jest nim wypuszczanie  gier z 3 serii i nic ponadto od 20 lat..

Chciałbym by Sony wygrało, ale dostali złą receptę. 

Wczesna faza choroby i jeszcze tego nie widać, ale zapowiada się na mega zaoranie. Oby nie gorzej, niż to było przy PS3. :frog:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No i w tym roku u MSu więcej nowych IP niż u Sony

Ha ha i co stego jak rzadne nie ma znaczka sony

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

Ha ha i co stego jak rzadne nie ma znaczka sony

Bo znaczek jakości sony jest tylko dla gier prezentujących wysoka jakość. Czego kurwa nie rozumiesz?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Bo znaczek jakości sony jest tylko dla gier prezentujących wysoka jakość. Czego kurwa nie rozumiesz?

Jakość Sony - wysoka, jakość MSu - najwyższa. 

Przypominam 20 nominacji dla MSu, 10 dla Sony, 6 dla Nintendo. Połowa top 10 tego roku to gry MSu. XSS najlepiej sprzedającą się konsolą na BlackFriday, GamePass rewolucją.

Dominacja jak za X360.

Opublikowano

Podkreślanie celowego błędu i niewyłapanie drugiego celowego błędu? :notbad:

Opublikowano
Hmmm, xbox -> halo, forza, pgr, fable
360->gears, state of decay
One->sea of thievs, sunset, grounded

Tak szybko z glowy, pewnie jeszcze cos pominąłem
Opublikowano

Celowe błędy XD. Jak u Xboxa 

Opublikowano

Próbowałem poczuć się jak rasowy klap. Okropne uczucie, te 5 sekund trwało nieskończoność :(

Opublikowano

Kiedy zieloni mitomani coś majaczą o sukcesie xszrota to w stanach zjednoczonych zdobycie ps5 może zakończyć się strzelaniną. Konsola jest tak porządana, że bez klamki nie ma co jej szukać:obama: https://www.ppe.pl/news/163772/problemy-z-dostepnoscia-ps5-trwaja-mlody-mezczyzna-zostal-postrzelony-przy-sprzedazy-konsoli.html

tymczasem xszrot zalega na podłodze w neonecie :dynia:

Opublikowano
50 minutes ago, Paolo de Vesir said:

One to oczywiście kozackie Ori and the Blind Forest i nieznacznie tylko gorsze Will of the Whisps. 

Ori wciąż przede mną na liście do ogrania :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.