Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Tak sobie obczaiłem nowe promki na PS Store i ojacię, jadą z koksem równo. Po Black Friday dali "końcoroczne" i jeszcze jest promka na indies (acz niektóre to takie naciągane indies, to akurat na plus promki) i "zwykłe okazje". I teraz jakbym miał wydać te 7 bomb (roczna cena GP), to bym wykręcił sobie z tego takiego Game Passa, że ten xboxowy trialpass to nawet by się nie mogł położyć obok takiego zestawu. A najlepsze jest to, że wybralbym to co lubię i miałbym już te gry na własność, a nie że mi znikną za chwilę, a za rok kolejne 7 bomb za dostęp do nich.

Ergo - stopień frajerstwa xbotów i scammingu jakim jest ich ten gamepass/trialpass to jest skala, która prawdopodobnie odwodzi obce cywilizacje od odwiedzenia naszej planety ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Fak, to na XBOXie już nie można gierek kupować?

Co za bydlę z tego Spencera :xboxssie:

Opublikowano

Klapeusze nadal utwierdzają się w przekonaniu, że 2021 to był mocny rok dla PlayStation? 2001 to był mocny rok.

20211130_075902.jpg

Opublikowano

Ponad 20 lat dominacji? Jestem w tym od początku. :kaz:

Opublikowano
2 minutes ago, LiŚciu said:

Ponad 20 lat dominacji? Jestem w tym od początku. :kaz:

Dziwne, wtedy nie bylo jeszcze Youtube :philosoraptor:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Dziwne, wtedy nie bylo jeszcze Youtube :philosoraptor:

I ciebie na świecie.

Opublikowano
50 minut temu, Czoperrr napisał:

Klapeusze nadal utwierdzają się w przekonaniu, że 2021 to był mocny rok dla PlayStation? 2001 to był mocny rok.

20211130_075902.jpg

To były czasy:) 3 nowe IP i kilka genialnych kontynuacji. A teraz dla niektórych next gen to jedynie Srało 10, Forza 20 i Gearsy XYZ za 4 lata :(

Opublikowano

20 lat temu to zielony szrot jeszcze nie istniał. Nie dziwne, że wtedy były złote czasy gejmingu.

Opublikowano
4 hours ago, Mendrek said:

Tak sobie obczaiłem nowe promki na PS Store i ojacię, jadą z koksem równo. Po Black Friday dali "końcoroczne" i jeszcze jest promka na indies (acz niektóre to takie naciągane indies, to akurat na plus promki) i "zwykłe okazje". I teraz jakbym miał wydać te 7 bomb (roczna cena GP), to bym wykręcił sobie z tego takiego Game Passa, że ten xboxowy trialpass to nawet by się nie mogł położyć obok takiego zestawu. A najlepsze jest to, że wybralbym to co lubię i miałbym już te gry na własność, a nie że mi znikną za chwilę, a za rok kolejne 7 bomb za dostęp do nich.

Ergo - stopień frajerstwa xbotów i scammingu jakim jest ich ten gamepass/trialpass to jest skala, która prawdopodobnie odwodzi obce cywilizacje od odwiedzenia naszej planety ;)

Tak jest właśnie.

Lepiej sobie kupić jakieś starocie z ps store, niż grać w nowe gierki z aktywnym multi.

Do tego gry od M$ zostają na zawsze. W cenie jednej-dwóch gier masz dostęp do około 200 - w tym wiele na premierę. 

Na chuj ludzie płacą za Netflix, jak za roczny abonament można kupić kilka seriali z Columbo i Słonecznym Patrolem? No nie wiem. Frajerzy jacyś. 

Opublikowano

Przypomnę osobom piszącym o 12 god of warze, że Sony konsekwentnie, co generację dostarcza nowe IP. Mix kontynuacji i nowości to recepta na sukces. Nie jest nim wypuszczanie  gier z 3 serii i nic ponadto od 20 lat..

Opublikowano
11 minutes ago, izon said:

Przypomnę osobom piszącym o 12 god of warze, że Sony konsekwentnie, co generację dostarcza nowe IP. Mix kontynuacji i nowości to recepta na sukces. Nie jest nim wypuszczanie  gier z 3 serii i nic ponadto od 20 lat..

Chciałbym by Sony wygrało, ale dostali złą receptę. 

Wczesna faza choroby i jeszcze tego nie widać, ale zapowiada się na mega zaoranie. Oby nie gorzej, niż to było przy PS3. :frog:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No i w tym roku u MSu więcej nowych IP niż u Sony

Ha ha i co stego jak rzadne nie ma znaczka sony

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

Ha ha i co stego jak rzadne nie ma znaczka sony

Bo znaczek jakości sony jest tylko dla gier prezentujących wysoka jakość. Czego kurwa nie rozumiesz?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Bo znaczek jakości sony jest tylko dla gier prezentujących wysoka jakość. Czego kurwa nie rozumiesz?

Jakość Sony - wysoka, jakość MSu - najwyższa. 

Przypominam 20 nominacji dla MSu, 10 dla Sony, 6 dla Nintendo. Połowa top 10 tego roku to gry MSu. XSS najlepiej sprzedającą się konsolą na BlackFriday, GamePass rewolucją.

Dominacja jak za X360.

Opublikowano

Podkreślanie celowego błędu i niewyłapanie drugiego celowego błędu? :notbad:

Opublikowano
Hmmm, xbox -> halo, forza, pgr, fable
360->gears, state of decay
One->sea of thievs, sunset, grounded

Tak szybko z glowy, pewnie jeszcze cos pominąłem
Opublikowano

Celowe błędy XD. Jak u Xboxa 

Opublikowano

Próbowałem poczuć się jak rasowy klap. Okropne uczucie, te 5 sekund trwało nieskończoność :(

Opublikowano

Kiedy zieloni mitomani coś majaczą o sukcesie xszrota to w stanach zjednoczonych zdobycie ps5 może zakończyć się strzelaniną. Konsola jest tak porządana, że bez klamki nie ma co jej szukać:obama: https://www.ppe.pl/news/163772/problemy-z-dostepnoscia-ps5-trwaja-mlody-mezczyzna-zostal-postrzelony-przy-sprzedazy-konsoli.html

tymczasem xszrot zalega na podłodze w neonecie :dynia:

Opublikowano
50 minutes ago, Paolo de Vesir said:

One to oczywiście kozackie Ori and the Blind Forest i nieznacznie tylko gorsze Will of the Whisps. 

Ori wciąż przede mną na liście do ogrania :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.