Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Na pokracznego bohatera Forzy 5 ciagle ktoś krzyczy „superstar”. To alegoria botów, którzy powtarzają sobie ciagle słowo „ najlepszy” w odniesieniu do tytułów 5/10 :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gran Tourismo by się sprawdziło, gdyby to było częścią kolejnego samograja Sony z edytora. 

Jakby bez presji czasowej by się jeździło po open world od jednego punktu na mapie do innego, by obejrzeć kolejne cut scenki, to byłoby 11/10 najlepsza gra świata. 

Ale skoro trzeba się realnie ścigać i można przegrać wyścig, to klapy nie kupują i prawie już zamordowali dobrą kiedyś markę. 

Ha tfu na klapy - mordercy prawdziwego grania. Każdą grę upodlą do statusu "press X to win".

Opublikowano
10 minut temu, C1REX napisał:

Gran Tourismo by się sprawdziło, gdyby to było częścią kolejnego samograja Sony z edytora. 

Jakby bez presji czasowej by się jeździło po open world od jednego punktu na mapie do innego, by obejrzeć kolejne cut scenki, to byłoby 11/10 najlepsza gra świata. 

No przecież opisales tu pięknie kupsztala Horizon 5 ;)

Opublikowano
9 minut temu, C1REX napisał:

Co Ty pjerdolisz? Ty tutaj tak trajhardujesz ze swoimi wypocinami żeby podlizać się botom, że czasem już wole przeczytać kolejny czerstwy post np dee :turned:

Opublikowano
8 minutes ago, Emet said:

Co Ty pjerdolisz? Ty tutaj tak trajhardujesz ze swoimi wypocinami żeby podlizać się botom, że czasem już wole przeczytać kolejny czerstwy post np dee :turned:

Kim jesteś?

Zabolało, że gry Sony to samograje na jedno kopyto? Że to interaktywny film, który obejrzany na YouTube daje 80% doznań z posiadania gry? Że żart o obejrzeniu gry YT tak szczypie, bo tak bliski prawdy jest? Że gry typu GodOfWar, The Last of US, Horizon Zero dawn i im podobne bez cutscenek to byłyby mega szroty? 

Opublikowano
49 minut temu, C1REX napisał:

Kim jesteś?

Zabolało, że gry Sony to samograje na jedno kopyto? Że to interaktywny film, który obejrzany na YouTube daje 80% doznań z posiadania gry? Że żart o obejrzeniu gry YT tak szczypie, bo tak bliski prawdy jest? Że gry typu GodOfWar, The Last of US, Horizon Zero dawn i im podobne bez cutscenek to byłyby mega szroty? 

Akurat Horizon bez tych drętwych cutscenek tylko by na tym zyskał.

Opublikowano
32 minutes ago, Jakim said:

Akurat Horizon bez tych drętwych cutscenek tylko by na tym zyskał.

Jak? 

Byś jechał na metalowym koniu ze wsi do wsi by zabić kilka metalowych dinozaurów/zbójów i tak w kółko. 

Ja grałem dla fabuły, ale na najwyższym stopniu trudności, by mieć chociaż namiastkę gameplayu. Klapy nie zrozumieją. 

Drugie przejście do platyny bez cutscenek to gra na 4 godziny jakoś.

Jeden z większych samograjów. Przebija to tylko Detroit Become Human. 

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

No po pierwszych zachwytach, które trwają godzinę. Mamy do czynienia z gorszym kopiuj wklej. Serwery kiepskie problemy z grafiką. Fh5 wydana o 2 lata za szybko, żeby szczur nie był nagi.  Zresztą zaraz gt7 poważna gra dla fanów motoryzacji a nie arcade fufno dla botów z marnym skillem. 

Forza Horizon to takie większe demo czegoś co miało powstać, ja tak to odczuwam bo po pierwszych godzinach teraz wieje nudą a i sami twórcy na razie olali temat a MS skupia się tylko na Halo. Fakt gierka fajna ale jak na demo bardziej aniżeli pełnoprawny produkt

Opublikowano

Ja już czułem że coś jest nie tak z tą niebieską sektą, jak się klapy masowo masturbowały do obrazków z Keny :sapek:

Chorzy ludzie :notbad:

Opublikowano

Jak padało, że Sony rucha fanów i spuszcza się im na twarz, to myślałem, że to tylko taki żart był.  :frog:

Opublikowano

Najrozsądniej byłoby teraz bym wyrzucił wszystkie swoje konsole Sony do śmieci. Obrzydliwy czyn i nie chce w domu nic co będzie mi o nim przypominać :frog:

Opublikowano
Just now, Czoperrr said:

Najrozsądniej byłoby teraz bym wyrzucił wszystkie swoje konsole Sony do śmieci. Obrzydliwy czyn i nie chce w domu nic co będzie mi o nim przypominać :frog:

Bill Gates kumplował się z Epsteinem - tak więc, no wiesz. Pozostaje paradoksalnie Nintendo.

Opublikowano

Halo pozamiatało. Kolejna nuklearna bomba w GP Ultimate na niebieskie mordy. Cudownie być graczem na zielonych pastwiskach Pana Spencera :banderas:

Opublikowano

16 minut temu, Donatello1991 napisał:

Brak epickich momentów i kiepska grafa 4/10

To pokaż na potatostation 4,5 coś takiego w 4k/60 z takimi ultra nextgenowymi teksturami? A sorry, zapomniałem ze na tym kartoflu 4,5 to gracie głownie w 1080p/40fps :yao:

Opublikowano

Jak sobie pomyslę, że sony chce walczyć ze sztosami dla Zielonej Bestii nudnymi guvnami dla retardów pokroju czy przygód Alochy czy tatuśka Kartosa, to ogarnia mnie politowanie i współczucie dla marki która kiedyś cos znaczyła w swiecie gamingu. Upadek plejstejszyn jest faktem, pogódźcie sie z tym, klaperskie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.