Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Na pokracznego bohatera Forzy 5 ciagle ktoś krzyczy „superstar”. To alegoria botów, którzy powtarzają sobie ciagle słowo „ najlepszy” w odniesieniu do tytułów 5/10 :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gran Tourismo by się sprawdziło, gdyby to było częścią kolejnego samograja Sony z edytora. 

Jakby bez presji czasowej by się jeździło po open world od jednego punktu na mapie do innego, by obejrzeć kolejne cut scenki, to byłoby 11/10 najlepsza gra świata. 

Ale skoro trzeba się realnie ścigać i można przegrać wyścig, to klapy nie kupują i prawie już zamordowali dobrą kiedyś markę. 

Ha tfu na klapy - mordercy prawdziwego grania. Każdą grę upodlą do statusu "press X to win".

Opublikowano
10 minut temu, C1REX napisał:

Gran Tourismo by się sprawdziło, gdyby to było częścią kolejnego samograja Sony z edytora. 

Jakby bez presji czasowej by się jeździło po open world od jednego punktu na mapie do innego, by obejrzeć kolejne cut scenki, to byłoby 11/10 najlepsza gra świata. 

No przecież opisales tu pięknie kupsztala Horizon 5 ;)

Opublikowano
9 minut temu, C1REX napisał:

Co Ty pjerdolisz? Ty tutaj tak trajhardujesz ze swoimi wypocinami żeby podlizać się botom, że czasem już wole przeczytać kolejny czerstwy post np dee :turned:

Opublikowano
8 minutes ago, Emet said:

Co Ty pjerdolisz? Ty tutaj tak trajhardujesz ze swoimi wypocinami żeby podlizać się botom, że czasem już wole przeczytać kolejny czerstwy post np dee :turned:

Kim jesteś?

Zabolało, że gry Sony to samograje na jedno kopyto? Że to interaktywny film, który obejrzany na YouTube daje 80% doznań z posiadania gry? Że żart o obejrzeniu gry YT tak szczypie, bo tak bliski prawdy jest? Że gry typu GodOfWar, The Last of US, Horizon Zero dawn i im podobne bez cutscenek to byłyby mega szroty? 

Opublikowano
49 minut temu, C1REX napisał:

Kim jesteś?

Zabolało, że gry Sony to samograje na jedno kopyto? Że to interaktywny film, który obejrzany na YouTube daje 80% doznań z posiadania gry? Że żart o obejrzeniu gry YT tak szczypie, bo tak bliski prawdy jest? Że gry typu GodOfWar, The Last of US, Horizon Zero dawn i im podobne bez cutscenek to byłyby mega szroty? 

Akurat Horizon bez tych drętwych cutscenek tylko by na tym zyskał.

Opublikowano
32 minutes ago, Jakim said:

Akurat Horizon bez tych drętwych cutscenek tylko by na tym zyskał.

Jak? 

Byś jechał na metalowym koniu ze wsi do wsi by zabić kilka metalowych dinozaurów/zbójów i tak w kółko. 

Ja grałem dla fabuły, ale na najwyższym stopniu trudności, by mieć chociaż namiastkę gameplayu. Klapy nie zrozumieją. 

Drugie przejście do platyny bez cutscenek to gra na 4 godziny jakoś.

Jeden z większych samograjów. Przebija to tylko Detroit Become Human. 

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

No po pierwszych zachwytach, które trwają godzinę. Mamy do czynienia z gorszym kopiuj wklej. Serwery kiepskie problemy z grafiką. Fh5 wydana o 2 lata za szybko, żeby szczur nie był nagi.  Zresztą zaraz gt7 poważna gra dla fanów motoryzacji a nie arcade fufno dla botów z marnym skillem. 

Forza Horizon to takie większe demo czegoś co miało powstać, ja tak to odczuwam bo po pierwszych godzinach teraz wieje nudą a i sami twórcy na razie olali temat a MS skupia się tylko na Halo. Fakt gierka fajna ale jak na demo bardziej aniżeli pełnoprawny produkt

Opublikowano

Ja już czułem że coś jest nie tak z tą niebieską sektą, jak się klapy masowo masturbowały do obrazków z Keny :sapek:

Chorzy ludzie :notbad:

Opublikowano

Jak padało, że Sony rucha fanów i spuszcza się im na twarz, to myślałem, że to tylko taki żart był.  :frog:

Opublikowano

Najrozsądniej byłoby teraz bym wyrzucił wszystkie swoje konsole Sony do śmieci. Obrzydliwy czyn i nie chce w domu nic co będzie mi o nim przypominać :frog:

Opublikowano
Just now, Czoperrr said:

Najrozsądniej byłoby teraz bym wyrzucił wszystkie swoje konsole Sony do śmieci. Obrzydliwy czyn i nie chce w domu nic co będzie mi o nim przypominać :frog:

Bill Gates kumplował się z Epsteinem - tak więc, no wiesz. Pozostaje paradoksalnie Nintendo.

Opublikowano

Halo pozamiatało. Kolejna nuklearna bomba w GP Ultimate na niebieskie mordy. Cudownie być graczem na zielonych pastwiskach Pana Spencera :banderas:

Opublikowano

16 minut temu, Donatello1991 napisał:

Brak epickich momentów i kiepska grafa 4/10

To pokaż na potatostation 4,5 coś takiego w 4k/60 z takimi ultra nextgenowymi teksturami? A sorry, zapomniałem ze na tym kartoflu 4,5 to gracie głownie w 1080p/40fps :yao:

Opublikowano

Jak sobie pomyslę, że sony chce walczyć ze sztosami dla Zielonej Bestii nudnymi guvnami dla retardów pokroju czy przygód Alochy czy tatuśka Kartosa, to ogarnia mnie politowanie i współczucie dla marki która kiedyś cos znaczyła w swiecie gamingu. Upadek plejstejszyn jest faktem, pogódźcie sie z tym, klaperskie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.