Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Algorytm klapów do CW na najbliższe lata:

>w 2021 roku plejstejszyn was zaora

>w 2022 roku plejstejszyn was zaora

>w 2024 roku plejstejszyn was zaora

> plejstejszyn 6 was zaora

I tak się dzieje klaperskiego życia cud :shieeet:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wygrał, bo ma najlepiej oceniane i świetnie przyjęte przez graczy gry. Możesz coś tam ciamkać, że gdyby Sony to coś tam coś tam, ale powiem Ci krótko: chuj tam. Sony nie ma, do zobaczenia w lutym.

No wygrał... dlatego dzięki dobrodziejstwu GP za 4zł w tym roku obadałem co ma X do zaoferowania. Halo to nie moja bajka (temat grafiki już pominę). Nie te klimaty i... jednak fpp mi się przejadły po prostu  (ostatni fpps, który konkretnie mi siadł to KZ2 z PS3). Chociaż muszę przyznać, że gunplay jest całkiem spoko i w multi chyba wolę właśnie taki system niż to co jest w CoDach czy BFach, gdzie liczy się bardziej fart i znajomość mapy niż skill. FH5 z kolei bawiła na początku ale po 12h na liczniku... jakoś nie mam już zbytnio ochoty grać dalej.

I do zobaczenia w lutym bo wtedy właśnie planuję zakup PS5 ^^

Opublikowano

Starfield to musi być kosior skoro te chinskie siurki chciały wykupić ekskluzywność :obama:

Opublikowano

1) Wklej obrazek z doopy

2) twierdź, że innych bolą dupy

:pawel:

powtórze tylko:

rok 2021 na zielonym smieciu:

-porty z pc

-gry ktorych nie ma na smiecboxie

-dlc 

-Cwalo x 2

TO WŁAŚNIE NAJLEPSZY ROK W HISTORII SMIECBOXA :dynia:

Opublikowano
3 minuty temu, Emet napisał:

No wygrał... dlatego dzięki dobrodziejstwu GP za 4zł w tym roku obadałem co ma X do zaoferowania.

No i cudownie. Wpadł kwit do MSu na nowe gierki, ty sprawdziłeś co chciałeś. Każdy zadowolony. :) 

Opublikowano

Wspaniały rok na xboxie, a to dopiero rozgrzewka. Phil kocham ciebie

Opublikowano
24 minuty temu, ASX napisał:

Zdjęcie

no i tak się powoli żyje z tym Game Passem

na plejkurwie 4.5 bez gier w tym samym czasie

0  :dynia::kaz::dynia:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W zielonym kurwidole rok zaczyna się w listopadzie i kończy w grudniu. No kurwa beka. 

Opublikowano

W Niebieski szambie zaczął się 30 kwietniu a skończył na początku czerwca xD 

Opublikowano

Nie wiem jakim trzeba być zaślepionym fanbojem, żeby nie dostrzegać faktu dominacji Xboksa w 2021 roku.

Najwiekszy hit na PS5 w tym roku, czyli Ratchet, niestety był tylko poprawny. Może dlatego, że grałem chyba we wszystkie częsci tej gry jakie wyszły na stacjonarne konsole sony, ale naprawdę nie ma sie czym jarać.

FH5 natomiast dała mi tyle zabawy, co żadna gra od dawna, a jesli dodac do tego takie wspaniałośći z gamepassa jak Psychonauci to ja więcej do szczęścia nie potrzebuje.

Tylko, że jak tak czytam to okazuje się ze wiekszość krytyków Xboksa w ogole nie ma tej konsoli. Co gorsza wielbiciele Playstation nie mają jak sie okazuje nawet PS5. To trochę żenujące, nie sądzicie?

Opublikowano

milutka ta druga połowa roku dla XGS 

8E60C1A2-4E7A-496C-8173-0B8DC2A599EA.jpeg.7a1cb4b9d06982660dc88308a6d46605.jpeg

Opublikowano

del

Opublikowano
7 minut temu, knotek napisał:

Nie wiem jakim trzeba być zaślepionym fanbojem, żeby nie dostrzegać faktu dominacji Xboksa w 2021 roku.

Najwiekszy hit na PS5 w tym roku, czyli Ratchet, niestety był tylko poprawny. Może dlatego, że grałem chyba we wszystkie częsci tej gry jakie wyszły na stacjonarne konsole sony, ale naprawdę nie ma sie czym jarać.

FH5 natomiast dała mi tyle zabawy, co żadna gra od dawna, a jesli dodac do tego takie wspaniałośći z gamepassa jak Psychonauci to ja więcej do szczęścia nie potrzebuje.

Tylko, że jak tak czytam to okazuje się ze wiekszość krytyków Xboksa w ogole nie ma tej konsoli. Co gorsza wielbiciele Playstation nie mają jak sie okazuje nawet PS5. To trochę żenujące, nie sądzicie?

Problem jest tylko taki, że xszrot nie jest wcale potrzebny aby grać w gry od zielonych crapiszczy. Chyba nie grałeś w frajerze 3 i 4 skoro 5 to dla Ciebie COŚ :dynia: ja grałem i powiem tylko tyle, że nie dość, że kopiuj wklej to wręcz regres przez choćby tragiczną bezjajeczną miejscówkę i cringową "fabułę".

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Ja myslę kolego, że masz po prostu żal do całego świata z powodu nieposiadania Xboksa, ale to na szczęście nie mój problem :)

Opublikowano
2 minuty temu, knotek napisał:

Ja myslę kolego, że masz po prostu żal do całego świata z powodu nieposiadania Xboksa, ale to na szczęście nie mój problem :)

ale ja mam xboxa bez xboxa:) Takie czary. Mogę na bieżąco weryfikować te zielone pierdy:) Dzięki temu jestem świadomy jakim krokiem w tył jest meksykańskie dlc do kurwizona 3 czy dlaczego gracze odpływają od cwalo.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Obecnie posiadanie PS5 ma tyle samo sensu, co przez kurtyzanę majtek :pawel:

Opublikowano

Nawet najlepsza gra ekskluzywna na PS5 jest od XGS, ja pierdole xDDD

Opublikowano

Teraz przed świętami jest pełno akcji, gdzie można się pozbyć nieużywanych rzeczy i oddać potrzebującym. Myślę, że PS5 jest dobrym kandydatem do tego, może Mendrek i Yeti załapią się na jakąś zbiórkę.

Opublikowano
26 minut temu, MYSZa7 napisał:

milutka ta druga połowa roku dla XGS 

8E60C1A2-4E7A-496C-8173-0B8DC2A599EA.jpeg.7a1cb4b9d06982660dc88308a6d46605.jpeg

no i fajnie, tyle było pierdzielania jak wchodził game pass że Xbox będzie produkować tylko średniaki z żółtkiem na meta. Oczywiście nikt kto wtedy tak pisał tego nie przyzna, ale XGS to w tym roku najlepszy wydawca, który potrafił pod względem ilości gier i przede wszystkim ich jakości odstawić daleko w tyle nawet takie Sony, które kilka lat temu wydawało się niedoścignione.

Opublikowano
6 minut temu, Shago napisał:

Teraz przed świętami jest pełno akcji, gdzie można się pozbyć nieużywanych rzeczy i oddać potrzebującym. Myślę, że PS5 jest dobrym kandydatem do tego, może Mendrek i Yeti załapią się na jakąś zbiórkę.

Te kurtyzany jeszcze OLED’y kupują pod PS5 hahahahahaha Jebany szrot nie ma nawet VRR, o  Dolby Vision nie wspominając.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.